www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

16 Ocak 2018 Salı

AFRİN OPERASYONU NE ZAMAN BAŞLAMALI? ASTROLOJİK ANALİZ

TÜRKİYENİN NATAL TRANSİT YILDIZ YÜKSEKLİĞİ ÇİZELGESİ
Jupiteri Akrep burcundan geçen Türkiye Cumhuriyeti halkının desteğini hiç bu kadar yanında hissetmedi. 5. evinde Halkı simgeleyen evde zaten çok güçlü Natal yerleşimler var. Bir de üzerine Transit Jupiter'in geçişi bu desteği arttırmakta. 

Türkiye Cumhuriyeti arkasına çok güçlü bir desteği sadece Halktan almamakta. Aynı zamanda diğer başka ülkelerden de desteği bulmakta. ABD, en yakın müttefiklerinden Türkiye'yi daha fazla sömüremeyeceğini anlayınca Orta Doğuda kendine destek için PKK'ya yanmaya çabalamakta. PKK'nın Kuzey Irak petrolünü Akdenize ulaştırması en büyük hedefi. Bu sayede hem Kürt halkının pertolünü daha kolay ve hızlı sömürecek hemde PKK'ya verdiği askeri terör desteğinin maliyetinide bu hattan sattığı petrolden sağlayacak.
Kerkük Ceyhan Boru hattını boşa çıkartıp Kuzey Irak'a uygulanan ambargoyuda kırarak bu bölgede kendi uydusu devleti Türkliyenin içine de savaşı yayarak yığmak istemekte.
Türkiye daha ABD ile ciddi manada cedeleşmedi karşılaşmadı aradaki ilişkiler tam anlamıyla bozulmadı. 

Bozulacak mı? Kesinlikle EVET...

Çünkü ABD yönetimini ele geçiren Oligark İllüminati cephesi Dünya yüzünde Gücünü Türkiye olmadan yürütemeyeceğini iyi bilmekte ve bunu da yapabilmesi için en azından Türkiyenin stratejik konumunun benzerini PKK ile oluşturduğu koridordan yapacağına inanmakta...

Ancak fena halde yanılmaktalar...

Bunlar ABD'nin iyi günleri. Gücün silahla geldiğini sanan para ve petrolden geldiğini sanan bu cephe unuttuğu bir şey var. Amerikan imajı her geçen gün çok kötüye gitmekte. Onun imajını mahveden saçma sapan siyasetleri ve politik hırsları. İşte bu hırslara en gürr sesle Türkiye dur dediğinde Satürn 1 senelik zaman sonunda Türkiyenin 7. evi,ne geçtiğinde Türkiye Ortaklık yaptığı ülkelerden boşanabilir. NATO ve ABD konusu Türkiyede ciddi manada sorgulanacak. Halk ABD'nin İnvcirlik gb PKK Ya silah taşıyan üstelerine karşı duracak belki halk İncirlik'e ve diğer NATO üslerine yürüyüşe geçecektir.
Ancak kazanan kesinlikle Türkiye olacaktır çünkü güçlü Jupiter enerjisi 5.6 ve 7 Evlerde Türkiyenin yeni ortaklıklara veya düşmanlarına boyun eğdirmesiyle terör sorununu kesinlikle çözme durumu ortaya çıkacaktır. 

Lakin Oğlak yükseleni olan RTE'nin Satürn oğlakta iken daha dikkatli olması gerek. Sağlığını ihmal etmemeli. Herhangi hain bir suikast veya kaza süsü verilmiş bir uçak kazasına karşı Türk İstihbaratı, Silahlı kuvvetleri kesinlikle maksimum uyanık olmak zorunda, Erdoğan'ı korumak için. Çünkü Türkiyenin bağımsızlık direnişi Erdoğan'ın elinde ve öncülüğünde. Halkımız hangi siyasal tercihten yana bulunursa bulunsun bu zor dönemde kesinlikle ABD ve yandaşları olanlara karşı iç deve dışta Devletine Bayrağına ve yurduna sahip çıkmak ve ABD nin pis terör oyununa karşı Devlet Başkanının yanında yer alması gerekir. 

Tüm bunlara KULAK TIKAYAN MUHALEFET PARTİLERİNE DE ELEŞTİLER YÖNELTİLMELİDİR: MUHALEFET PARTİLERİ YURT İÇİNDE Kİ SİYASETLERE DİKKAT ÇEKEREK ABD NİN YAPMAYA ÇALIŞTIĞI TERÖR OYUNUNU ÖRT BAS ETMEYE ÇALIŞMAKTADIRLAR...

Sevekin adasının önemi konusunda daha şimdi yazılıp konuşulmakta, ben o adanın önemini daha ada verilir verilmez yazdım. Çünkü Dünya haritasını bakmadan çizebilirim küçüklüğümden beri Komünist amcamın verdiği eğitim sayesinde siyaset ve coğrafya konusuda çok güçlü bağlar kurabilmekteydim. O ada Katar'ın koludur. Türkiye'nin bölgede büyümesinin ayak noktaları ve ilerde tekrar Sudan Somali, Çad başta olmak üzere tekrar Türkiyenin bir parçası ileri kara kolu olacaktır ABD ve onların maşaları Suudiler ve Mısırlılara karşı...

Bunu yapabilir mi Türkiye?

Elbette yapabilir.

Peki ABD'nin Terör koridorunun önemli parçası Afrin'e operasyon ne zaman başlayacak? 
Aslında Afrine Operasyon başladı ancak küçük çaplı. Bu büyük çaplı savaş uçakları İHA SİHA ve Helikopterlerle obüsler ve sinyal bozucularla yapılmadı. 
Yapılmalı...

Ancak benim Devlete Tavsiyem Astrolojik olan en iyi zamanı da gözetmeleri. Bu operasyonu asla Marta kadar sürdürmeden derlal başlatmaları. Çok hızlı ve büyük çaplı bir harekat olmalı. Ayrıca Fırat Kalkanı kısmına da yığınaklar yapılmalı. Cerablusun içine de yığınaklar ve askeri üsler kurulmalı. 

Saldırı için her geçen güç bir kayıp.

 SALDIRI HEMEN BAŞLAMALI VE EN GEÇ 12 MART'ta BİTMELİDİR. Bu noktada ABD Geri adım atarsa atar atması beklenmeli ama yığınağın başlamasına izin asla verilmemeli. Batıda Hatay, doğuda Cerablus, Güneyde İdlip Kuzeyde Kilis üzerinden her taraftan ateş ve savunma hattı oluşturulmalı, bölgeye uçak iniş kalkışlarına izin verilmemeli. 14 ve 29 Martta küçük bir ara verilerek eğer uzlaşma fırsatı verilmelidir. ABD uzlaşır gibi görünüp zaman kazanmak isteyip uzlaşmayacaktır. ve 1 Nisan itibariyle yeni bir müdehale hızla devam etmeli ve tüm Terör yuvaları şebekeleri yerle bir edilmelidir. Tüm Türkiye Ordusu buraya odaklanırken Eğer ABD Uçak Gemisi yollarsa o Gemiler daha Kıbrıs'a yaklaşmadan Bir kaç kamikaze F16 ile mi olur yoksa Türkiyenin en önemli etkin deniz altılarla mı mutlaka batırılmalıdır. 

BU BİR BAĞIMSIZLIK SAVAŞIDIR...

TÜRKİYE AFRİN'E HAVA SAHASINI KESİNLİKLE KAPATMALI.....

Türkiye diğer taraftan MEMBİÇ'de PKK'YA KARŞI AYAKLANAN YERLİ HALKADA DESTEK VErmELİ BİR DARBEDE AYNI ANDA MEMBİÇ'E VURMALI. EĞER ABD PKK GÜÇLERİNE DESTEK VERMEYE DEVAM EDERSE TÜM HAT TAMAMEN SAVAŞ UÇAKLARIYLA YERLE BİR EDİLMELİ.

BU FIRAT KALKANINDA OLDUĞU GİBİ ÇOK AMA ÇOK HIZLI OLMAK ZORUNDA. AYRICA TÜRKİYENİN HESABINA ÇALIŞAN KUZEY SURİYE'DE Kİ UNSURLARA DA ÇAĞRI YAPILMALI VE SDG İÇİNDEN AZ SAYIDAKİ ARAP VE TÜRKMEN UNSURLAR ÇEKİLMELİLER. Kuzeydeki Türkiye yanlısı Arap Kürt ve Türkmenler ayaklandırılmalıdır...

HAREKAT KESİNLİKLE AFRİNLE KISITLI KALMAMALI, MEMBİÇ VE FIRATIN DOĞUSUNUDA KAPSAMALI...

ZATEN ABD ÇEKİLMEZSE PKK İLE SONUÇLARINA KATLANIR.

Şu anda Astrolojik olarak Hava tamamen Türkiyeden yana. Bu nedenle Operasyon hızla hemen şimşek gibi başlamak ve bitmek zorunda. ABD nin ve onun Terör Maşası PKK'nın umutları Afrin'den MEMBİÇ'e uzannarak sönmek zorunda.
Bu sadece Türkiyenin değil Suriye'nin bütünlüğü içinde şart.

Allah ülkemizin ve tüm Müslümanların. ezilen Latin Amerikadaki tüm halkların ABD'ye karşı yar ve yardımcısı olsun....

Boyun eğecek değiliz...

NOT: Eğer Türkiye'yi zerre kadar seviyorsanız ve ABD/PKK'ya karşı zafer kazansın isityorsanız lütfen 
1- Mehmetçiğe moral motivasyon sağlayacak mesajlar atın.
2- Lütfen Akşam Namazlarınızdan önce ve Sonra Hafız, Muiz, Aziz, Cabbar, BASIT, Fettah Esmalarıyla dua ediniz.
3- Düşmanın kahrolması için DARR, KABIT, SERIUL HISAB esmalarıyla dua ediniz....

HERŞEY ÜLKEMİZİN BAĞIMSIZLIĞI BÜTÜNLÜĞÜ İÇİN....

BİZ PARÇALANMAZSAK ABD PARÇALANACAK....




x

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.