www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

3 Temmuz 2018 Salı

Kızıldeniz'de Boğulan Firavun da Sünnetliydi. Tecavüzlerle Ne Alakası var?

Gerek edebiyatımızda gerekse kültürümüzde iyi olan dürüst olan her şeyde bir MERTlik, ADAMLIK  ararız ve kötü olan bir şeytanlık aldatma olan işlerde ise kancıklık (kadınlık) ararız. Mert kelime olarak farsçadır ve manası "Erkek" demek. Mert, serttir, cesaretlidir gözü pektir korkmaz. Kancık (kadın) sinsidir korkaktır arkadan iş çevirir. Adam olmak, dürüst olmak sözünün ER'i olmak anlamlarına gelir. Karı olmak zordur, karı gibi ağlamak, karı gibi kıvırtmak, karı yani kadın olmak ve erkek olmak ile ilgili yığınla ilki olumlu ikincisi olumsuz deyim yerleşmiştir kültüre. 
"Aç oğlum amcana göster pipini amcan görsün" "Amcası bak! oğlum nasıl da müslüman oldu?" diye söylenen sünnet sonrası sözler bizden önceki kuşağın sözleridir. 
Ben sünnet olduğumda çocuktum ve daha çocukken amcamın etkisiyle Allaha inanmazdım ve buna rağmen babaannem tarafımdan sünnet ettirildim ve sünnet ettirilirken babaanneme acı içinde yığınla küfür ettim, o da karşıma geçmiş bana gülüyordu altındişlerini göstere göstere. Yaşıtlarıma göre çok geç sünnet olmuştum ( Yaklaşık 9 yaşımda), mahalleden geçen seyyar sünnetçiye ( Ki bunlar seyyar berberdi çoğunlukla) sünnet olmuştum. Bana 9 yaşıma kadar sen hala gavur musun? derlerdi. Evet ben o zamanlar Gavurun ne demek olduğunu bilmesem de aslında onlara göre Gavurdum ama gavur olmam sünnetimin derisinden değil kalbimde Allaha karşı bir şey hissetmemem onun gibi zorda kalanları umursamadığını düşündüğüm sorumsuz bir varlığa inanamamam dan kaynaklanıyordu.

Düşünün lütfen, bir çocuk var ve bu çocuk sünnet olduğunda Müslüman olduğuna inandırılıyor ve bu duyguyla zaten kurtulduğunu işaretlendiğini pipsinin dersinin alınmasıyla cenneti garantilediğini sandırılıyor. Bu şekilde bir sandırılış aslında o çocuğa yapılan en büyük zulümdür. Çünkü Yahudilerde sünnet olurlar ve asla kendilerini sorgulamazlar ve doğuştan kurtulduklarını sanırlar. Mısır'daki bulunan tabletlerden bir Firavun geleneği olduğunu tarihsel ve arkeolojik incelemelerde gördüğümüz sünnet derisini aldırma, aslında kurtuluşun garantisi olmadığını iyi anlatmamız gerekmekte topluma. Çünkü Kızıldeniz de boğulan Firavun'da Sünnetliydi. 
Oğlumu yıllar önce sünnet ettirdiğimde zavallı evladım kan ter içinde kalmıştı hayatımda en büyük sıkıntılardan birini yaşamıştım, oğlumun yaşadığı sıkıntıyı kalbimin en derinlerinde hissetmiş ondan sonra bu uygulamayı sorgulamış ve araştırmış konunun Firavunlara kadar gittiğini öğrenmiş aslında bu geleneğin Müslümanlara sonradan Müslüman olan Medineli Yahudilerden geçen bir gelenek olduğunu aslında Hz Muhammed'in öğretisine sonradan sızdırıldığını görmüş ve hayret etmiştim. 
2012 yılında bu türlü bir deri aldırmanın Kuranda olmayan aslında Firavun sünneti olduğunu yazdığımda Twitter takipçilerim 3500 den 900 e kadar düşmüştü.
Daha yeni Balkan ülkelerinden geldim. Hepsi ister Müslüman İster ortodoks veya katolik olsun tamamen ritüele inanmakta ve geleneklere tapmakta. Sorgulama yok. Aynısı Türkiyede de vardı eskiden ancak İstanbul arttık sorguluyor ve daha çok sorguluyor bu akım onlarıda etkileyecek. Türk dizilerinin etkilemesi gibi.
Çocukluktan beri erkek olmak demenin mertlik sertlik cesaret savaşçılık korkusuzluk vb özellikler demek olduğunu öğrenen erkekler, anneleri hariç kadınları kadınlığı, kancıklık, saçı uzun aklı kısalık, eksik eteklik, zayıflık, karı gibi kıvırtmalık, erkeğin hakkını yaralarını yalasa da hakkını ödeyemeyecek, güvenilmezlik olarak öğrenmesi kışkırtılmış erkekliği sayesinde anneye saygı duyarken kadına asla aynı saygıyı göstermeme eğilimine neden olmakta. 
Erkek, Gavurluk derisini aldırdığı pipisini kutsamakta, vaftiz suyunu yada abdest suyunu sanki onun kafasına dökmüş gibi erkekliğini cinseyitini kutsayarak yaptıklarının hesabını vereceğini düşünmemecesine fırsatını bulduğunda taciz etmeye, tecavüze, zorlamaya, zorla sahip olmaya çalışmakta. 
Öyle yavşaklar var ki şu Türkiye'de, namaz kıldığı halde zavallı gencecik körpe yabancı bir kıza tokat atıp kaçırıp zorla imam nikahı kıyıp dövüp tecavüz edip ardından "seni müslümanda yapacağım sende bende cennete gideceğim" diyecek kadar reziller köpeklerden aşağı varlıklar var. 
Bu tipler toplumun içinde serseri mayın gibi gezmekte, boş zamanlarında Suriye'de İşid'e gidip savaşan ve oradaki Suriyeli kızlara ganimet diye tecavüz eden rezil kafaları nasıl açıklayacağız Allah aşkına?
Aslında ülkemizdeki Ördek, Kedi, İnek, (en çok) Eşek ve Köpek, hatta damacana ve Rulman'lara tecavüz eden kafaların küçücük çocuklara da tecavüze kalkması tecavüz etmesi öldürmesi işte yukarıda saydığım bakış açılarının birer ürünüdür. Bu kafa kendi peygamberini 5 yaşında nişanlandığına ve 9 yaşında Ayşeye tecavüz eden pedofil peygamber gibi görür. Buna meşruiyet bulur Arabistanda kızlar erken regl olur diye. Erkekte erkek olmayı sünnet derisine bağlayan salak kafa, kadın olmayı da regl'e bağlar. O kız çocuğu regl olsada psikolojik olarak kadınmıdır diye sorgulamaz bile (Hz Ayşe evlendiğinde 9 değil 19 yaşında idi). O uyduruk hadis yüzünden islam ülkelerinde 1400 yıldır yüzbinlerce 9 yaşında genç kıza tecavüz edildi.
Tecavüz edenlerin gerekçesi hazır "Şeytana Uydum", Toplumun gerekçesi hazır "Kuyruk sallamıştır", geleneksel islamın gerekçesi hazır "Kadın zaten Şeytan". Allah aşkına bu kafanın içinden temiz düşünce çıkarmı?
Her erkek çocuğu anasından günahsız doğar, onu tecavüzcü yavşak haline getiren kışkırtılmış toplumsal erkeklik anlayışıdır. Bunun acilen değiştirilmesi kadına anneye kadın olmaya olan saygının derhal arttırılması gerekmekte. Erkeğin kadına centilmen davranmasının önemi, Kuran'ın Kadınlar ( Nisa) diye suresinin olması, Hz Muhammed'in eşlerine centilmen davranışını, kapılarını açışını, onlara güzel davranışını anlatıp açıklamak gerekir. Kadın neden gözüne kadar kapanmak zorunda kaldı? Çünkü onca ağzı salyalı kendini eğitememiş gördüğü her kadına sarkan ve pipisini kutsayan putsayan azgın hayvandan beter erkeğin olduğu bu şekilde yetişmiş kişiliklerin arasında mecbur kaldı. Oysa Hz Muhammedin döneminde kesinlikle çarşaf marşaf yoktu ki. Bu Rum Ermeni Bizans ve Yahudi kadınlarının giyeceğidir kesinlikle İslamla alakası da yoktur ancak biz Müslümanlar HAÇ bulunan kapılarımız dahil herşeyi sorgulamadan onlardan ithal ettiğimiz için taklitçi maymun gibi onları taklit ettik. Malesef bunu Fatihanın yasak olan 7. ilkesine ( Azan yahudiler gibi sapan Hıristiyanlar gibi olmamama ilkesi) rağmen yaptık. Attığımız 7. taşa, yaptığımız 7. tavafa, yürüdüğümüz 7. sa'ya rağmen bunu yaptık yapıyoruz. Ancak gençlik bunu yapmayacak. Çünkü uyanışta. Kendinize bir iyilik yapın ve Kabenin Hayat Şifreleri adlı kitabımı lütfen piyasadan bulup okuyunuz...
Bu arada hadım ve idam edilmesi gereken bizim yukardaki gelenek görenek absürt bakış açılarımızdır. Asıl suçlu bu çünkü...

Saygılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.