www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

13 Eylül 2019 Cuma

BİLİM DÜŞMANLIĞI VE BİLİM İNSANLARIMIZA YAPILAN HAKSIZLIKLAR

İslam toplumları şu an oldukça geri duruma düşmüş
DR ZİYA ÖZEL.
Kanser ilacı yapmıştı. Adamı rezil ettiler Türkiye'de.
Amerika'da bu insanımızı değerlendirdi.
vaziyette. Bunun en büyük nedeni AKLIN BİLİMİN VE AKILCI davranmanın geleneksel islamda hor görülmesidir. "Beni Ateşten yarattın onu çamurdan yarattın ateş çamurdan üstündür" diyen şeytanın aklını kullanarak sapıttığının altını yüzyıllardır çizen geleneksel İslamcılık kendisini Ehli Sünnet Vel Cemaat diye yutturarak gerçek bilim adamlarına değilde üfürükçü sözde alimlerin ve kendi kızına bile şefaat edemeyeceğini söyleyen Peygamberin şefaatçi kanından soyundan geldiğini söyleyerek vesile olduğunu iddia edenlerin peşinden gitmemizin yüzünden okumayan düşünmeyen akletmeyen bir toplum olmamız dolayısıyla Filistin Burma Afganistan Bosna Kosova Libya Mısır Suriye Irak vb coğrafyamız kan ağlamakta iken herşeye kadir olan duaları herşeye yeten bu  Mübarek zatların düzelme adına hiç bir şey yapmaması hatta buralarda yaşanan acıları bilmemesi hatta dünya haritasında bu bölgeleri bile gösteremeyecek kadar navigasyonu bozuk olduğu halde uçtuklarının iddia edilmesi ve bu masallarla ümmetin uyutulması işte sorun buydu hep.
Bilim ve bilim insanlarımız tek tek kaçtılar bu ülkeden. Çünkü ya alay edildiler ya hafife alındılar yada mahsuz bile bile Amerikaya gitsinler diye Amerika için çalışan bürokratlar onları zorladı gitmye bu ülkeden. Nereden mi biliyoruz? Elbette bazı kurumlara baş vuran bu zeki insanlarımızın dosyalarını Amerikaya yollamalarından. Şu an Aselsan daki mühendislerimizi Amerika Hollandaya çekmekte ve oradan bilgileri almakta. Aselsan mühendislerini Amerika geçmişte öldürüyordu ve intihar süsü veriyordu şimdi ise Hollanda gibi kendine yakın ülkelere Mühendislerimize 10 bin 20 bin Avro maaşlarla götürmekte üstelik diğer arkadaşını getirene de maaş artışı verilmekte. 
İşte böyle bu ülkenin durumu. Bir avuç ülkesini düşünen insan bir yandan silah sanayini bir yandan ülkesini geliştirmek için çabalarken diğer yandan ülke içindeki Amerikan yandaşları ve ajanlarıyla boğuşmakta...
Dr Ziya Özel diye biri vardı yıllar önce Türkiyede adam kansere karşı Zakkumla bağışıklığı güçlendiren ilaç yaptı. Adama yapılmadık hakaret kalmadı bu ülkede. Amerikadan bir firma adama sahip çıktı adam da Amerikaya gitti orada üretti ilaçlarını. Sonra ne mi oldu adamın ilaçları internetten dünyanın parasına satılmakta Amerika zengin olmakta.
İlk bilgisayarlı Rot Balans ayarlı makinayı yapan Türk'e yıllar önce sen git sana KOÇ Sabancı patent versin dediler. Adam baktı Türkiyede bişi olmayacak İtalyadan patent alıp orada üretip oradan dünyaya ve Türkiyeye ihraç yaptı ürünlerini. Neyse bu şekilde hikaye çok. Ancak ülkemizde bilim insanına asla değer verilmedi bu yüzden beyin göçü gerçekleşmiştir hep. Sağcılarımız Medine'ye Varamadı solcularımız İzmirin Dağlarında oturdu kaldı hep. 
Eğitime dil öğrenmeye okuma ve araştırmaya gelişmeye önem vermeyen her toplum mutlaka emperyalizmin ve siyonizmin oyuncağı olmaya devam edecektir. Yıllarca bu ülkenin kanını emmiş olan Nato ve Amerikaya çalışmış olan FETO gibi bu ülkede başka cemaatsel yapılanmalarda var hizmetini aslında siyonizme yapan. Müritlerini eğitime öğretime dil öğrenmeye değilde diploma almamaya eğitimi küçümsemeye ve eğitimli insanlarla dalga geçen her yobaz aslında siyonizmin ve emperyalimin bir numaralı hizmetçisidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.