www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

29 Ekim 2011 Cumartesi

Kendi içinde Hukuku tesis edemeyen ABD Ordusu, Afganistan ve Irakta Başarılı olamaz ki..


Tecavüzcü Bir Ordu (ABD Ordusu) Terörle Nasıl Savaşabilir?


Irak ve Afganistan'da terörle savaştığını iddia eden ABD Ordusu kendi içindeki askerler arası Tecavüz Terörünü bitirmeden nasıl görev yapabilir?
ABD ordusunda askerlerin birbirlerine tecavüz etmesi korkunç bir olay, sadece kadın askerlere değil aynı zamanda erkek askerler gücü gücü yetene tecavüz etmekte. 
Sıkı bir emir komuta zinciri varken kimi komutanlar buna göz yummakta. 
ABD ordusunda Kadın askerlerin %60'ı, erkek askerlerin %27'si meslektaşlarının cinsel saldırısının mağduru. 
Şimdiye kadar Hollywood filmlerinde Esaretin Bedeli gibi hapishane filmlerinde gördüğümüz tecavüz ve işkencelerin ABD ordusu içinde de olması ne kadar kötü ve acı bir olay. 
ABD ordusu kendi içerisinde adaleti ve huzuru sağlayamazken nasıl IRAK ve AFGANİSTAN'da sağlasın ki? 
Zaten bu görüntü ve etik eksikliğinde Afgan Kültürünün direnişinide karşılarına aldıklarının bilmem farkındalar mı? Her Afgan'ın "lan bu işgalci tecavüzcü g.tlek askerlerle savaşmayan onlar gibi olsun" dediğini duyar gibiyim. ABDli stratejistler böyle şeyleri küçük görüp alaya almalarının bedelini Irak'ta ve Afganistan'da başarısızlıkla çok ağır bedel olarak ödüyorlar.
Bir ordu düşünün ki adaleti hem kendi askerleri arasında olmasın hemde görev yaptığı yerde adaleti ve huzuru getirmek için bulunsun, bu ne mümkün?
Benim iddiam şudur ki, şayet ABD ve diğer Batılı askerler ordan çekilsin ve bazı Taleban içerisinde bulunan ajanlarınıda kışkırtmasınlar Anadolu'nun Askerleri Afganistan'da asayişi en geç 1-2 ay içerisinde sağlarlar.
Bu yazıyı okuyan bazı okurlarımın " Türk ordusu Doğu Anadoluda asayişi sağlayamıyor ki" dediğini duyar gibiyim. Fakat unutulan bişi var, Anadolu'da bu halkın verdiği savaş sadece Terör değil, İsrail derin Devleti, İngiltere, Derin Ergenekon, Yanlı Medya ve diğer Batı'lı Müttefiklerimizin ajanları da var. 
Bunca düşmana karşı mücadele etmek kolay değil. Etle kemik gibi birbirine bağlı Türk ve Kürt halklarını duygusal bir kırılmayla 30 yılda birbirine düşman etmeye çalışan yukarda saydığım unsurların önüne dikilen en büyük engel 28 Şubatla büyük bir darbe alsada yinede İslamdır (28 Şubatta Milli Görüşçü Kürt kardeşlerimizin tamamı PKK yanına geçmiştir).
Amerika Birleşik Devletleri şimdiye kadar büyük bir öz güven ve cesaretle Süper güç olduğunu dünyaya kabul ettirmişti, Cumhuriyetçilerin Clinton'a Monica ile kurduğu tuzakla başlayan süreç, Irak'ta kimyasal silah arama bahane ve saçmalıklarıyla ve Afgan dağlarında boş mağaraları bombalamak için gidilen işgaller başarılı olamadı. 
Silah şirketleri Teksas'ta yeterince zengin oldu ama Demokratlar bu sefer Clinton gibi kasaları Kuzey Eyaletlerinin ürettiği tekno-yoğun ürünlerin ihracıyla dolduramadı. ABD hızla batışa giderken Amerikan halkını uyutacak bir terör gibi masalsı malzeme kalmadı. 
ABD, yeniden süper güç olmak istiyorsa önce ADALET anlayışını revize etmeli. Önce Ortadoğu'da İsrail'in zulmlerine dur demeli, önce kendi hapisanelerinde kalan insanların namus ve can güvenliğini sağlamalı, önce kendi ordusu içinde etik değerlerin korunması ve kendi askerlerinin ırzını korumalı. 
Söylermisiniz Allah aşkına bunları yapamayan bir devlet nasıl süper güç olabilir? Nasıl barış ve huzuru terörün yerine oturtabilir? Bu mümkün mü? Hayır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.