www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

1 Nisan 2018 Pazar

16 Nisan 2018 Koç Burcu YENİ AY'ın Burçlara Etkileri

Koç burcunda 26 derece 35 dk da gerçekleşecektir. Bu Özellikle burcu yükseleni stalyumu ve 
ay'ıKoçta, Yay'da terazi de olanlar için çok önem taşımakta. Bu gerçekleşecek olan Yeni Ay'ın etkileri ve mesajları burçlara ÖZETLE aşağıdaki şekildedir.

Burcu yükseleni stelyum'u ve Ay'ı KOÇ'ta olanlar için: Birinci evlerinde olduğu için koçlar plan program ve projelerinde yeni bir aşamaya geçebilirler. Eskiyi bırakıp yeni bir plana da başlayabilirler. Ayrıca SALI sabah namazı vaktinden gün doğana kadar olan zaman diliminde Aziz Muiz Sabur Halim esmaları ile Allahtan yardım dileyebilirler. 

Burcu yükseleni stelyum'u ve Ay'ı BALIK'da olanlar için: Maddi konularda yeni başlangıçlara merhaba diyebilirler. Gelir getirici projeler başlatabilirler. Bu konuda destek almak için İmsak vaktinden SALI günü Sabah Ezanı okunana kadar olan zaman diliminde Kerim Gani Rezzak esmaları ile Allahtan yardım dileyip rızıklarının genişlemesini isteyebilirler. 

Burcu yükseleni stelyum'u ve Ay'ı KOVA'da olanlar için: Kardeşler, eğitim, iletişim vb konularda sıkıntıları olanlar için yeni başlangıçlar vaadeden dönem. Eğer kardeşiniz ile aranız bozuksa veya önemli bir reklam sunum vb işleriniz varsa farklı ve innovatif düşünebilirsiniz. Yeni bir kursa başlayabilirsiniz. Salı gecesi saat 1-3 arasında Allah'tan iletişiminizi güçlendirmesi için "Rabbim dilimin bağını çöz söylediklerimi anlasınlar" ayetiyle ve Basir Semi ve Alim Selam esmaları ile dua edebilirsiniz.

Burcu yükseleni stelyum'u ve Ay'ı OĞLAK'ta olanlar için: Taşınmayı düşünen, ev almayı isteyen planlayan oğlaklar ile annesi ve babası ile ilişkileri kötü olan oğlaklar için yepyeni sayfa açmak adına iyi bir dönem. Malikül Mülk ile Pazartesi Yatsı namazınızda Allahtan hayırlı ev istenebilir, anne ve baba ile Salı günü gündüz Pazartesi yatsı namazında Rahman Rahim esmaları ile dua edilebilir.

Burcu yükseleni stelyum'u ve Ay'ı YAY'da olanlar için: Çocukları olan Yaylar evlatlarının sorunlarıyla ilgili yepyeni bir sayfa açabilirler çözüm adına. Gün doğmadan neler doğar. Bu amaçla Yaylar çocuklarına daha çok odaklanmalı. Çocuğu olmayan YAYlar ise eğer aşıksalar en çok sevdiklerine odaklanmalı ve hediye almalılar. Sevdiği ile arası bozuk aslanlarda barışmak için yepyeni bir sayfa açabilirler. Pazartesi akşam namazı bu konuda en iyi ibadet ve dua zamanı. Esmalarıdan özellikle KAdir, Hafız, Vedud ile yardım isteyebilir. Ayrıca sanat edebiyat Fotoğcılık sanatı ile uğraşan YAylar ise Sani Musavvir ile Allahtan destek almalı.

Burcu yükseleni stelyum'u ve Ay'ı AKREP'de olanlar için: Yeni ay özellikle iş yeri sorunları olan veya Sağlık sorunları olan Akrepler için yeni fırsatların açılması anlamına gelir. Belkide iş değişikliğinin zamanı da gelmiş olabilir Akrepler için. Ayrıca şifa umudu taşıyan Akrepler ise yeni şifa kapıları bulabilirler. Pazartesi güneş batar batmaz Şafi Hafız ile sağlık dilemeliler Allahtan. İşlerinin rast gitmesi içinde Kayyum esması Yeni ayın müjdecisi olabilir.

Burcu yükseleni stelyum'u ve Ay'ı TERAZİ'de olanlar için: Eşleri veya ortakları ile sorunları olan teraziler içinde Yeni ay yeni umut taşımakta. Salı günü Güneş batmadan 1-2 saat öncesinde Evliliklerine yada ortaklıklarına konsantre olmalılar. Ortakları veya Eşleri ile sorunları masaya Salı güneş batmadan önce yatırmlaılar ve konuşmalılar. Bu konuda Basıt fettah Fetih Vedud ve Cami esmaları yardımcı esmalardır.

Burcu yükseleni stelyum'u ve Ay'ı BAŞAK'ta olanlar için: Astroloji, ölüm ötesi konularında araştırma yapan Başaklar, Davaları veya Dava açmaya hazırlanan Başaklar için yeni bir fikir ve yeni bir açılım çok iyi olacaktır. Astroloji Nefes dersleri dersleri almak, Psikolog doktora gitmek için tam sırası.  Düşmanlıkları halletmek için iyi bir zaman. Affetmek ve af dilemek içinde iyi bir dönem diyebiliriz. İkindi namazı ve Tevvab Afüv esmaları ile dua edilmeli.

Burcu yükseleni stelyum'u ve Ay'ı ASLAN'da olanlar için: Yurtdışı eğitimi, Üniversite, Yurtdışı gezileri Umre gezisi, İnanç araştırmaları yabancı ülke ile işleri olan ithalatt ihracatçılar için yepyeni fırsat kapıları açılabilir. HAdi esması ile Salı öğle namazınızda Allahtan destek isteyin size yol gösterecektir işlerinizde ve ilham dolacaktır kalbinize inşallah. Özellikle Öğlen saatinde bir yetime maddi yardımda bulunmanız sürecinizi hızlandırır.

Burcu yükseleni stelyum'u ve Ay'ı YENGEÇ'te olanlar için: KAriyer konusunda ve şöhret konusunda yeni bir hareket yeni bir açılım bekleyen Yengeçler için harika bir zaman. Salı öğlen namazı ile Kuşluk namazı arasında yaklaşık 11:00 ile 13:00 arasında Allahtan Aziz Muiz esmasıyla yükseliş istenmelidir.

Burcu yükseleni stelyum'u ve Ay'ı İKİZLER'de olanlar için: Arkadaşları ile sorunları olan ve barışma yolları arayan ikizlerle organizasyon ve projeleri sunmaya hazırlanan İkizler için yeni fırsatlar zamanı. Kayyum ve Alim Hakim esmalarından destek alınabilir Allahtan. Ayrıca Salı sabah 9-11 arasında bir yoksul sevindirilirse harika olur.

Burcu yükseleni stelyum'u ve Ay'ı BOĞA'da olanlar için: İçi daralan ruhsal problemler yaşayan ve çıkış yolları arayan Boğalar için Salı sabah güneş doğduktan 40 dk sonra Allahtan Selam esmasından Sekinet istenmeli. Salı mümkünse oruç tutulmalı. Tutulamayacaksa sadaka verilmeli Salı sabah saatlerinde.

DOĞUM HARİTASI TRANSİT HARİTALAR EL VE İSİM ANALİZLERİ SEVDİĞİNİZLE YILDIZ UYUMU ANALİZLERİ DETAYLI 6 AYLIK VEYA 1 YILLIK doğum Haritanıza GÖRE Transit incelemesi..

Analizlerimiz için arayınız ve bilgi alınız....

05352573693

www.islamastrolojisi.com/ne-dediler

www.facebook.com/islamastrolojisi

www.youtube.com/AyhanOzcimbitTV

www.twitter.com/Ozcimbit_Ayhan




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.