www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

23 Ekim 2018 Salı

MARMARİS'TE ANDIMIZI OKUYAN İNGİLİZ FİNLİ ALMAN HOLLANDALI RUS ÇOCUKLAR...


Yıl 2001 oğlumu Marmariste okula götürüyordum, okulun bahçesinde sırada bekleyen çocuklar vardı, az sonra andımız okunacaktı. Çocuklar okula girmeden önce Türklüğü bir misyon değil bir IRK olarak ele alan Türklüğü bir misyon olarak öğrenmeden ziyade Irkçı bir dayatma olan Andımızı çocuklar okuyacaktı, sistemin ırkçı Amentüsü ve Fatihası okunmadan çocuklar okula alınmıyordu o dönemde. Kendimde evrensel Sosyal Demokrat olduğum için asla onaylamadım bunu.
Marmaris'te o dönemde hızlı bir yabancı akınına uğramaktaydı kasabada 2009'a kadar yaklaşık 2-3 bin İngiliz, bir kaç kat daha fazlası da belki daha fazla yabancı uyruklu Batılı ve Rus da yaşamaktaydı. Bunların çocuklarını okul bahçesinde andımızı okurken görmek beni çok şaşırtmıştı. Zira bu çocuklar ne Türktü ne de Müslüman. Çocuklar eğitim alabilmek için okula bunu okumadan giremiyordu.
Benim Türklükle ve MUTLULUKLA ilgili düşünce ve tanımımı biliyorsunuz detaylı açıklamama gerek yok tekrardan. Ben Türk olmaktan dolayı Mutlu değilim, huzurluyum(Türklük ırki değil İslam Misyonunu Anadolu ve Balkanlarda savunma ve devam ettirmenin adıdır).
Türk olmaktan mutlu olanlar aslında Mutluluğun ve Huzurun arasındaki farkı bile bilmiyorlar. Huzur, kelime olarak kök olarak Selam dan barıştan gelir Arapça ve İngilizcede. Türkçede bu yüzden karıştırılır Huzur ve Mutluluk (Saadet), bizlere ırk Türklüğü yanlış bir şekilde kan ve Irk olarak dayatılmıştır, bundan bunu kabul etmekten dolayı da MUTLU olmamız istenmiştir. Üzülerek belirtmem gerekirki "Ne Mutlu Türküm" diyene sözü hem Mutluluk yönüyle hemde Irkı bağlamda yanlıştır. Bu söz öz güvenli bir ulus devlet oluşturmak için ve halkın parçalanmaması için Atatürk tarafından o dönemde söylenmiş bir sözdür ama günümüzde kesinlikle revize edilmelidir bu düşünce.
Oysa Mutluluğun peşinde koşmak bizi Huzurdan etmiştir. Türk Mutluğunun peşinde olmak ülkemizde Kürt Huzursuzluğunu beraberinde getirmiştir. Bu gerçeklerin üzerini örtemeyiz.
Örtmek Arap dilinde iki türlüdür. Kafir Küfür Küffar kelimeleri "Gerçeğin üzerini Örtmek" kökünden gelmektedir.
Gaffar Gafur ise "Başkalarının hatalarını kusurlarını örten" kökünden gelmektedir. Bu nedenle bu yazıyı böylesine açık bir ifadeyle yazdım. Anlayabilenlere hissedebilenlere ve kavrayabilenlere selam olsun...

"Varlığım Tüm İnsanlığa Armağan olsun. Ne Huzurlu İNSANIM diyene"...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.