www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

29 Aralık 2018 Cumartesi

2019 YILI Ocak Ayı Güneş ve Kanlı Ay Tutulmalarının Burçlara Etkileri




Tutulmalar bir dönemin kapanması ve yeni bir dönemin açılması demek. İster güneş ister ay
tutulması olsun bunun etkisi tutulmanın olduğu tam olarak görülmekte olan ülkeleri bile etkilemekte. Doğum haritası konusuyla ilgilenen ve astroloji konusunda bilgisi olan insanlar bilirlerki her tutulma tutulmanın olduğu ev ve burcun karakterinde etki yapar. Mesela Bir tutulma 2. Evde olmuşsa Maddi konularda değişim beklenebilir. Oğlak’ta olmuşsa Özellikle Oğlak burcu insanların etkilenmesine daha fazla yola açabilir ve ekonomik konular ön plana çıkar. Aslan’da olmuşsa Aslan burcu insanlar daha fazla etkilenirken duygusal konular toplumsal toleranssızlık ve ani kalkışmalar olabilir demektir. Özellikle Yükseleni Yengeç olanların evliliklerinde ciddi sorunların ortaya çıkabileceği bir dönem 2019, zaten bunun işaretlerini 2017 Aralık ayından beri almakta bazı yengeçler ama bu Evlilik sınavında Tamam mı Devam mı buna önümüzdeki 2 yılda karar verecekler. Benim Yükselen yengeçlere en büyük tavsiyem eşleri ile uyumlarına bakmaları Yıldız name kıyası (Synastry) sonrasında bu karara varmalarıdır. Yoktan yere bir yuvayı dağıtmak onlar için oldukça zor ama bunu atlatabilmek özellikle Yükseleni Yengeç olanlarda daha zor. Bir uyarım da kesinlikle Cumhurbaşkanı Receğ Tayyip Erdoğan’a çünkü Yükseleni Oğlak burcu olduğu için tutulmalardan en fazla etkilecek kişilerden biri de o. Bu tutulmalar düşmanı en çok insanlardan biri olarak 2019’da özellikle iç dünyasında moralini bozucu Yurt içi ve Yurt dışı girişimler olsa da, asıl hasmı olan ABD’nin maşaları aracılığı ile bir kürsüde konuşurken özellikle Kürsü altına önceden konabilecek ileri teknoloji bir suikast silahı yada bombasıyla canına kast edilebilir. Bu yüzden son derece dikkatli olunmalı ve zemine yerleştirilecek üstün teknoloji CIA veya MOSAD Suikast bombalarına karşı son derece dikkatli olunmalı….
Türkiye'nin 7. evinde olacak olan tutulmalarda Türkiye kendi stratejik ortaklarına çok dikkat etmek zorunda kalacak demek. Bu yüzden ülkemiz için son 10 senenin en kritik yılı gelmekte, inşallah bu yılı da sağsağlim atlatacağımızı umuyorum. Yeterki ülkemiz TİKA ile yoksul üleklerin duasını almaya, yeter ki halkımız ülkesine bayrağına sahip çıkmaya devam etsin.....

Peki 2019 Ocak ayında 6’sında Oğlak Burcunda 15 derece 24 Dakikalık açıdan ve 21 Ocak 2019’da Aslan burcunda Sıfır derece ve 50 Dakikalık açıdan Ay tutulması ne gibi mesajlar vermektedir?

Aşağıdaki yorumları şu şekilde okumalısınız, mesela normal burcunu Oğlak’sa Yükseleniniz başka bir aslan ise yaşınız 28’in altındaysa Güneş tutulmasından( %70 oranında), 28’in yukarısındaysa bu sefer Ay tutulmasından daha fazla (Yüzde 70 oranında) etkilenirsiniz demek. Yaşınız 28’in üzerindeyse Güneş tutulmasından ( Yüzde 30) ay tutulmasından (%70 oranında) daha fazla etkilenirsiniz demek. Bu aslında yaşınızın kaç olduğu konusunun da önemli olduğu anlamına gelmekte. Tabi bu insanlar için geçerli bir durum. Şirket veya başka kurumlar için yada devletler için ise bu kıstas alınmaz.  

Burcu Yükseleni Stelyumu Ay Burcu KOÇ Olanlara Tutulmanın etkileri

Özellikle Güneş tutulmasının etkisi Kariyer ve şöhret konularında yenilenme demek. Bu konuda eski düşüncelerin bitip yeni fikirlerin ortaya çıkması anlamına gelmektedir. Bu konuda Basıt Fettah esmalarının yanında Aziz ve Muiz Esmaları da öne çıkmaktadır. Ay tutulması konusunda ise sevgi, çocuklar ile ilgili konular ortaya çıkacaktır. Özellikle kalbinde bir sevgi bitebilir başka bir sevgiye kapı aralanabilir. Çocuklarıyla ilgili köklü kararlar alabilir. Çocuklarıyla ilgili konularda Şafi Hafız Esmaları öne çıkacaktır. Özellikle Cumartesi öğleden az önce, cumartesi akşam anamazında sadaka vermesi yetim yoksul bir kız öğrenciye sadaka vermesi çok önemli hayırlı başlangıçlar için gereklidir.

Burcu Yükseleni Stelyumu Ay Burcu BALIK Olanlara Tutulmanın etkileri

Güneş Tutulmasının etkilerini en çok arkadaşlıklar, dostluklar ve daha sağlam mantıklı kararlar alma konusunda yaşar. Yeni yıl onları yeni kararlar almaya itecektir, bazı insanları hayatından tamamen çıkartır. Kayyum Basıt Fettah Alim hakim emsaları öne çıkmakta. Cesur sağlam yerinde kararlar almak için Allaha tam güvenmeliler istişarelerini yapıp karar alıp harekete geçme dönemi gelmekte. Ay tutulmasının etkisini en çok başkalarına çalışan Balıklar iş yeri ve sağlık konusunda yaşama eğilimindedir. Özellikle Kilolu Balıklar Kalp ve damar hastalıklarına dikkat etmek zorunda. Şafi Hafız esmalarıyla Allahtan şifa dilerken bu dönemi kesinlikle spor, sağlıklı beslenme dönemi olarak kendilerine yeni bir sayfa aralamalı. İşlerini değiştirmek isteyen bıkkın Balıklar kesinlikle dikkatli temkinli hareket ederek yürümeliler. Önce işinizi ayaralayın sözleşmenizin alt yapısı olacak görüşmeleri yapın ondan sonra harekete geçin.

Küçük Bilgilerin Devamı 6 Ocağa kadar tamamlanacak….
Takipte kalın…


Yıldızname Analizleri
05352573693

(Doğum haritanıza Göre 2019 yılı tüm Tutulma Analizlerini detaylıca Alabilirsiniz)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.