www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

25 Aralık 2018 Salı

İÇ SAVAŞ ÇIKARTMAK İSTEYENLER NASIL ENGELLENECEK?

Sakarya da cinayet ben kürdüm ile ilgili görsel sonucu
Sakarya'da Kürtçe Konuştukları için öldürülen baba ve yaralı oğlu.
Sizce normal bir cinayet mi? İstanbul'da ve her yerde Kürt var.
Kürtçe konuştuğu için kim öldürüldü şimdiye kadar bir düşünün
.

LÜTFEN SONUNA KADAR OKUYUP PAYLAŞINIZ!!!
16-21 Ocak arasında iç karışıklıkları başlatmayı planlıyorlar....


ABD, NATO, İsrail ve ülke içindeki yandaşları Türkiye'nin Kuzey Suriye'deki harekatını engellemek için ellerinden gelenleri yapmaktalar.

- Bazı astrologlar Astrolojiyle alakalı olmadığı halde ülke aleyhine kargaşa çıkartarak yalan yorumlar yazmaktalar ve halkı umutsuzluğa ülkesine güvenmemeye itmekteler.

- #BendeKürdüm hastag'iyle şu an kampanya başlatıldı. Sakarya'da Kürtçe konuştuğu için Muşlu aileyi öldüren katilin Sakarya'yı iyi bilen biri olarak söylüyorum (FETÖ tarafından tutulmuş kiralık Karlow Cinayeti katili gb) katil olabilir. Bunun iyi araştırılması gerekmekte. Şu an PKK HDP FETÖ DHKP-C  MLKP yandaşları teröristleri Sosyal Medya üzerinden bende Kürdüm kampanyası başlattılar ve ortamı ciddi mana da germekteler. Germeye ve ilerde Kuzey Suriye operasyonunu da engelleme amacındalar.

- Metin Akpınar ve Müzdat Gezen'in de bu çabanın dışında görmek mümkün değildir ve birileri onlara 2019 da Darbe olacak gazı vermekteler. İç savaş kıvılcımları çakılmaya devam edilmekte. Olabildiğince sancılı bir 2019 yapma gayretini Yalancı taraftarı oldukları sahte Astrologlarla yapmaktalar, yetmedi sanatçı bozuntularıyla, yetmedi Sakarya'daki Fetöcü milititanlarının bir tanesini hapisane ye yollayarak, EzJiKurdım BendeKurdüm kaşımaları ile başladılar.

Değerli halkımız!!!
Lütfen oyuna gelmeyiniz ve aşağıdaki unsurları dikkate alınız ve lüğtfen bu yazıyı paylaşınız....

1- Yalancı bazı ülke düşmanı astrologlar (Aslında Astro Tetikçiler) ezberci ve her biri birbirinin dediğini kopyala yapıştır yapmakta. Bu nedenle Militan Astrologları da kesinlikle uyarmalısınız. 2010dan beri durmadan ülke aleyhine kışkırtıcı şeyler söylediler. İç savaş çıkartma gayretlerini kendiniz gördünüz. Bunların çağrılarına ve yorumlarına inanmayınız.
Ben tek başıma mücadele eden bir astroloğum bu konuda. İslam Astrolojisi konusunda beni dinleyen bir çok insan onlardan nefret ediyorlar kızıyorlar 2010dan beri bana yorumlarımdan dolayı teşekkür etmekteler.

2- Sakarya'daki Katilin tüm telefon numaraları yakınlarının telefon numaraları kimi aramış konuşmuşlar sonuna kadar izlenmeli. Buradan çok pis kokular gelmekte çünkü bu saldırı normal bir saldırı değil mutlaka KArlow cinayeti gb FETÖ nün işi olduğunu düşünmekteyim ve bu cinayet KARLOW cinayetinin halk içinde ayaklanmaya yönelik başka bir boyutu olması kuvvetle muhtemel...

3- Suriye'de Kuzeyde YPG yi korku salmış durumda ve şu anda Türkiyenin saldırmaması için bu saldırıyı geciktirmek için ellerinden gelen herşeyi yapmaktalar. Bu nedenle, Suriye konusunda harekatta gecikilmemeli. Bu harekat geciktikçe Türkiye ciddi manada tehdit altında. Mosadın CI6 nın CIA'nın ülke içindeki işbirlikçileri ve Terör örgütleri sözde sanatçılar FETÖcü katiller hep beraber harekete geçtiler. Bunun önünün alınması için daha sıkı bir takip gerekmekte ve operasyon önce Afrin ve Halep arasında  kalan az bir parça toprak olan alanında YPG'den temizlenmesiyle ve Mümbiç'e girilerek harekat başlamak zorunda. Amerikan Güçleri ilk önce Mümbiç'den çekilmeye zorlanmalı. Dediğim gb bu harekat geciksin daha fazla geciksin diye Yabancı İstihbaratçılar içerdeki uzantıları sonuna kadar iç savaşı kaşıyacaklar. Sakaryadaki katil mutlaka konuşmalı FETÖ alakası ortaya varsa çıkartılmalı..

4- Fetöcüler, PKK'dan daha tehlikeli. Çünkü bir PKK'lı en fazla CHP ye sızabilir ama bir Fetöcü heryere sızabilir. Bu yüzden ne olursa olsun Devletin en büyük önceliği terör örgütleri içinde (pirincin içindeki gb) beyaz görünümlü taştır çünkü dişi onlar kırar.

Ayhan Özcimbit

1 yorum:

  1. “Adnan Menderes Rusya ile görüşecekti ihtilal oldu. Süleyman Demirel kuzeye döndüğü zaman ihtilal oldu. Bakalım darısı kimin başına" Metin Akpınar

    Bu sözleri analiz edelim...
    1- Adnan Menderes Amerikancıydı Rusya ile görüşmek istemesiyle ülke ne kazanacaktı onu astranlar Amerikan köpekleri ihtilalci subaylar olmuyor mu?
    2- Demirel'i günahım kadar sevmem hayatımda oy vermiş değilim ama Rusya ile yanaşmasının nesi kötü niye ABD ci Natocu subaylar ona vurdular?
    3- Erdoğan 2008 den beri Putinle ve Rusya ile iyi ilişkiler geliştirdi. Ona da Darbe yapmaya kalktılar halk engel oldu. Erdoğan, ülkemizi ABD hegamonyasından kurtarmaya çalışırken ona destek olunmaz mı?
    4- Metin Akpınar, bunsözlerle Türkiyenin Rusyaya yanaşmasına karşı çıkıyorsun. Niye? Sen Amerikanın köpeğimisin? Neden rahatsız oluyorsun Erdoğanın Rusya ile iyi ilişkiler geliştirmesinden?
    5- ABD nin şimdiye kadar yapmış olduğu zulüm yıkım ve şerefsizlikleri bir kez olsun ekranlarda ne sen ne Uğur Dündar ne Müjdat Gezen eleştirmediniz. Filistinde Irakta yapılan zulümlere sessiz kaldınız. Siz Emperyalizmin ve Siyonizmin eleştirisini yapamayan sözde sanatçılar, ABD planlarına karşı durmaya çalışan Erdoğana mı düşmansınız? Ağzınızdan neden ABD eleştirisi çıkmıyor? Siz Siyonizmin iti misiniz?
    6- Sözde solcusunuz sözde sosyal demokratsınız ama yoksulun garibanın yanında durduğunuz yok be. Sanat ve sinemada ürettiğiniz şey "Diyarbakırın Karpuzu Anamurun Muzu"nu geçemedi. Ne verdiniz lan bu halka eğitim adına sanat adına hırtolar? Yaptığınız beş yaş zekasına hitap eden filmlerin de kendinizin de 9 yaş zekasına hitap eden siyasetinizin de kalitesi ortada....
    Bir köşe de yaşlı ve işi bitmiş biri olmamak ve tekrar konuşulmak için mi söylediniz bu lafları?
    7- Hukümeti veya Erdoğanı eleştirmek elbette hakkınız ama bunun da adabı var ve adam gb eleştirmeyi bilin.
    "İpe gider asılır" imalarıyla bir yere varamazsınız. O eski Türkiyeydi. Kendinize gelin. Gelmezseniz bu halk sizi kendinize getirir......

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.