www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

30 Mart 2020 Pazartesi

AMERİKADA İKİ AİLE VE ÇIKAR ÇATIŞMASI- CORONA VE YENİ DÜNYA SİYASETİ

Uzun zamandan beri siyasal bir makale yazmamıştım. Ancak bu çok gerekli oldu. Bu
Rotschild Aile Arması Britanya ve
Alman Devlet Armasından Esintiler var
yüzden bu yazıyı kaleme alarak halkımızın daha fazla aydınlanmasına katkı sağlamaya çalıştım. Umarım faydalı olur.

Bırakın Amerika'yı, Dünyayı yöneten iki Yahudi ailesi var. Bunlar son bir kaç senedir çıkar çatışmasına girdiler. Adamlara dünya yetmedi. ABD’nin ve dünyanın en zengin ailesinden birisi Rockefeller ailesi. Kontrol ettikleri para Trilyonlarca dolar. Kimisi 5 kimisi 20 trilyon dolar diyor. Zenginin malı züğürdün çenesini yorsun diye yazmıyorum bunu. LÜtfen yazıyı dikkatle okuyunuz.

Diğer aile ise Rotschild ailesi. Bunlarda en az Rockefeller kadar zengin Yahudi ailesi. Bu ailenin bir farkı var o da Britanya ile olan bağı. Rockefeller aileside Yahudi kökenli ama onlar ABD yanlısı. Rockefeller ailesi ulusalcı gibi görünür. Ancak en nihayetinde ailenin atalarından şu sözler duyuldu. 

“Türkiye hakkında biraz daha durmak istiyorum; çünkü dünyadaki en stratejik konumdaki ülkedir ve bizim için çok önemlidir. Nedenlerine gelince: Bir kere Büyük İsrail Devleti topraklarının su kaynaklarının önemli bir kısmı şu anda Türkiye’ye aittir. İkincisi, Müslüman ve demokratik bir ülke olarak bu konuda öncü bir ülkedir. İslamiyet’i yıkmak istiyorsak önce Türkiye’den başlamalıyız.”
Bu aile planlarını “Atatürk yüzünden, planlarımızı yarım yüzyıl ertelemek zorunda kaldık.” sözleriyle Atatürk'ün ailenin planlarını geciktirdiğinide itiraf etmişlerdir. Çünkü Atatürk dehasıyla Türk halkının yok oluşunu reformlarıyla engellemiş ve siyonistlerin planlarını geciktirmiştir. 

Tabi bu yazdıklarım bazılarının hoşuna gitmeyecek. 

Gelelim sadede. 

Rockefeller ve Rothschild şirketleri arasında bazı sektörlerde mesela finans ve enerji gibi iş birliği olsa da mesela başka sektörlerde konularda (ABD dışında ucuz işçilerin olduğu ÇİN'de üretim yapma gibi) anlaşmazlıklar yaşanmakta. 
Rockefeller ABD merkez bankasına hakim, Rothschild ise İngiltere merkez bankasına hakim. 

Aslında Dünyadaki en zengin 8 ailenin kavgası var şu an.

Kim bunlar nasıl sıralanmışlar.

Trump'a da genelde destek veren Rockefeller, Goldman Sachs, Lehman Brothers ve Kuhn Loebs ailesi. 

Diğeri de Trump'a destek vermeyen Britanya Emperyası ile iş birliği içindeki Rothschild (The Rothschilds of Paris and London), Warburg ailesi (Warburgs Bank of Hamburg), Lazard ailesi (The Lazards Brothers of Paris), ve Moses Seifs ailesidir (The Israil Mosses Seifs of Rome).

Rockefeller'ın sahip olduğu şirketler dünyanın en büyükleri EXXON-MOBIL, CHEVRON, CITI GROUP, J.P.MORGAN CHASE.

Gelelim Convid19'a. Bunu kim çıkarmış olabilir? 

Bu hastalığı yayan da yapan da nereden bakarsak bakalım Rockefeller Ailesi görünmekte. Niçin?

1- Çin ile iş birliği yapan yatırımlarını ÇİN'de devam ettiren Rotschild ailesine darbe vurmak. Hala Çin'de ısrar eden Amerikan şirketlerini ÇİN'den söküp atmak. Bunların başka ucuz iş gücü olan yerlere gitmesinis ağlamak Çini ve Rotschild'i zayıflatmak.

2- Çin ve Rotschild ile dolaylı iş birliği içinde bulunan İtalya'yı dize getirmek.Virüsten Britanyanın Almanyanın çok önce haberi vardı. Almanya çok önceden 15 bin solunum cihazını boşuna sipariş etmedi. Hedef olarak yeleklerle nişan alınan Fransa ve Avrupa Ordusu diye dırıtan İtalyaydı daha çok. Avrupayı Amerikanın elinden kurtarmak isteyen iki ülke. Ders verilmeliydi verildi de. Avrupa ordusu diyen İtalya boynunu doğrultunca AB den çıkabilecektir.

3- Pekin Londra arasında dünya ticaretinin en önemli güzergahı olacak olan Tren yolunun yapımına set çekmek. Buna izin veren ülkeleri dize getirmek.

4- Rockefeller'in hedefinde bu virüsle bakın başka kimler var? Dünyanın her yerinde Emekli olduğunda rahat yaşamak için ÖZEL EMEKLİLİK almış olan bunun için uzun seneler Rockefeller'a emeklilik primi ödeyen insanlar var. Yaşlıları öldüren gençlere daha az zarar veren Covid19 bunlar içinde uygundu. Ölen veya ölecek olan yüz binlerce yaşlı toprağa gömüldüğünde Rockefeller bunları beslememiş olacaktı. Para emeklilik şirketlerinde kalacak.

5- AB'nin güçlenmesine son zamanlarda daha az ses çıkartan ve Britanyayı bağımsız ve tek güç haline getirmek isteyen Rotschild'e AB üzerinden de darbe vurmak için Tatbikat ayaklarıyla ABD Ordusunu AB içine yığmak yaptırdı. Almanya aslında ABD nin sömürgesi olan bir ülke. Buraları Rockefeller Rotschilde bırakmazdı. Virüs sayesinde buraları da daha güçlü şekilde dizayn ediyor. 

6- Britanya ailesi Rotchild ile iş birliği yaptığı için onlarda virüsten nasibini alacaktı. Aldı da.

Gelelim bize. Bu iki Çakalın kavgasında Erdoğan'ın tercihlerine.

1- Rotschild ve Kissenger 2016 yılında Erdoğandan direnmemesini kendilerine koşulsuz teslim olmasını istemişlerdi. Erdoğan ülkesinin ne Rockefeller ne de Rotschild gibi iki ucu b.klu değnek tarafından müdehale edilmesine izin veremezdi. Rotschild ve Kissenger'ın BM'de masasına gelerek "Direnme Tayyip, eğer bize teslim olmazsan ülkeni mahvederiz. Ekonomini batırırız. TL'nin değerini düşürürüz" dediklerinde Erdoğan sinirlenmiş ve kaldığı odasında sinir krizi devam etmişti. Bunu bana anlatan ve şu an Kuzey Amerikada önemli bir görevde olan arkadaşım konuşmaya bizzat şahit olmuştu, orada bulunuyordu ve ben bu konuşmayı 24 Kasım 2016 da ifşa ederek #DöviziniTürkiyeİçinBoz kampanyasını bu bilgiyide ilk defa sızdırarak Ayyıldız Tim ile başlatmıştık. Tüm Türkiye 17 Milyar Dolar dövizini bozarak bu emperyal saldırıya dur demişti. Başarılıda olmuştuk ülkece.

2- Rotschild, Türkiye'de bu şekilde kazanamayacağını anladı. Erdoğan hem Rockefeller hemde Rotschild arasında tam bir tüccar gibi kazan kazanı oynadı her zaman. Bazen Rockefeller ile bazen de Rotschild ile denge politikası yürütmeye çalışarak kendisi ve Türkiye  aradan sıyrılmaya çalıştı.

3- Türkiye'nin ekonomik saldırılara direnebilmesinin önünü açan Katardan (800 milyar dolardan ) geriye kalan 100 Milyar dolarına baskın yapan Rockefeller ailesi aslında bilmeden Erdoğan'ı biraz daha Rotschild'e yakınlaştırmıştı. Her ne kadar Katarın parasını Britanya gasp etse ve Erdoğan o parayı avukatlar ordusuyla kurtarsa ve Rotschild buna kızsa da. Trump'ın Rockefeller'ın Türkiyeyi köşeye sıkıştırma rehin alma politikasında Erdoğan ibreyi Britanya'dan ve Rotschild tarafından yana kullandı o dönem. Ekonominin nefes alması için faizle kredi alındı Britanyadan. TL biraz daha düştü yakın geçmişte. Rockefeller'ın göz diktiği Venezuella altınları ve işlenme işi Türkiyeye getirilince daha iyi bir ekonomi oluştu ülkemizde. Bundan Rotschildin rahatsız olduğu söylenemez. Çünkü Venezuella Altın ve Petrolü eğer Rockefeller'ın eline geçerse bu dünya dengelerini Rockefellerdan yana olmasına yol açardı. ABD'nin Venezuellayı sömürmesine şimdilik Putin ve Erdoğan engel olmakta.


4-Virüs neden Türkiye'ye daha geç geldi? Çünkü Türkiye İdlib'de Esad'ın ordusuyla çatışırken bir yandan da Virüsün Türkiye'ye yayılmasını Rockefeller istemedi. O virüs olabildiğince geç gelmeliydi Türkiye'ye. Çünkü Rotschild ve Kissenger ile yanyana görünmeye başlayan Putin'e ve Ortadoğudaki güçlenmesine bir dur diyecek ülke olarak Türkiye önemliydi Rockefeller için. İdlibin kontrolü asla tamamen Rusya ve Esadın olmamalıydı. Burada Türkiye'ye ciddi ihtiyaç vardı. İdlib'e sefer düzenlendiğinde Halk Bankasının da Dava Temyizi Kabul edildi ABD'de. Aslında Türkiye İdlib'de görünmeyen iki kuş vurdu. 

a) Virüs Türkiye'ye oldukça geç girdi.
b) Halk Bankası üzerinden Erdoğan'ı suçlama olayı askıya alındı.

4- Virüs sayesinde Rockefeller dünyada halkların kendilerine chip takmalarını daha fazla sağlamaya yönelik adım attı. İnsanlar virüslerden ölmemek için kendilerine chip taktıracaklar ama bu seferde tamamen kontrol altına laınmış olacaklar ve chipli köleler haline gelecekler. Chip takmazlarsa bu seferde korunma alamayacaklar ilerde. Nereden baksanız zor bir duruma gidilmekte. Erdoğan, sıkı bir pazarlıkçı. Üzerine gidilmeden onunla pazarlık yapılması gerektiğini Emperyalist ABD öğrendi. ABD ve Rockefeller'ın Türkiye'de desteklediği isimler Babacan, Davutoğlu, CHP, HDP. Gül'ü daha çok Rotschild destekliyor. Rotchild Saadet partisinide desteklemekte. Erdoğan ise her iki kanat arasında denge politikası uygulamakta. 2. Abdülhamit gibi. Ülke çıkarlarına ve neyi alacağına bakarak hareket etmekte. Bu bazen Ukrayna ile Kırım konusunda iş birliği, bazen İdlib'e operasyon, bazen Libya'da Muhaliflerle savaş gibi. Bazen Rusya gazını AB ye satmak gibi, bazen de Doğu Akdenizden Avrupa Enerji şirketlerine fırsat vermemek gibi.

5- Bu virüs karşısında halkımız iyi bir imtihan vermeli. Nasıl ki bir temmuz gecesinde ölümüne sokağa çıktıysa şimdi de evde kalmalı. Ülke menfaati bazen Evden Çıkmaktır bazen de Evde kalmaktır. Ancak çok disiplinli olmak zorundayız. Elbette şartlar kolay değil. Elbette sıkıntı büyük. Ben şu anda Almanya'dayım Kölnden yazıyorum bu yazıyı. Sıkıntı Almanya'da da büyük. Üstelik Almanların çoğu ülkelerini Amerikan işgalinden koruyacak durumda da bilinçte de değiller. Hiç kimse Rotschild kim bilmezler. Halkın çoğu işgalcisine hayran burada. Biz hiç değilse ülkemizde devrimci anti emperyalist anti siyonist bir bilince sahibiz. İlk defa hem sağcı olan hemde bu bilinçle bilenmiş biri yönetiyor Türkiyeyi, hataları kusurları olsa da. 

Ben açıkçası Rockefeller ailesinin de astrolojisye göre hareket ettiğini düşünmekteyim. Çünkü düşmanlarına en büyük zararı Kova Burcunun temsilcisi ÇİN'e Satürn Kovadan geçerken vurulurdu. Çin'e daha büyük saldırılar yapabilirler. Sadece virüsle veya sermayeyi oradan çekmekle bu işin burada kalacağını sanmıyorum. Halkımız Satürn Kova'dan geçerken evden para kazanabileceği işleri şimdiden araştırmalı. Çünkü 3 sene boyunca böyle bir durum var.

Umarım son durumları iyi bir dille anlatabilmiş ve aydınlatabilmişimdir. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BU YAZIYA EK

Bu yazıyı yazdığımda ABD seçimleri olmamış ve Trump seçimleri kaybetmemişti. Ancak Trump'ın seçimleri kaybetmesi, Twitter ve Facebook'un Trump'a açık cephe almaları ve Biden'ın kazanması ve seçim sonrasında sözde aşının bulunup hemen servis edilmesi benim hatalı düşündüğümü anlamamı sağladı.
OKUYUCU TAKİPÇİ ve DOSTLARIMDAN ÖZÜR DİLERİM. Çünkü Rockefeller ve Trump'ın kaybetmesinde ABD de ki hastalığın yayılması ve Twitter Facebook vb sosyal medya devlerinin açıkça tavır alması Rotschild'in bu pisliğin arkasındaki isim olduğunu anlamamızı sağladı...

En derin saygı ve selamlarımla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.