www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

28 Mart 2020 Cumartesi

ASTRO CORONA VE YENİ DÜNYA DÜZENİ


Yazılarımı düzenli olarak takip edenler ve kitaplarımı okuyalar bilirler. Kova Burcu’na Satürn gitmekte ve Zodyak’ta 11. Ev Kabe’nin Doğu köşesi ve Kova burcunu simgeleyen tarafıydı. Satürn sınav demek zorlanma sabır demek astrolojide. Corona virüsü ilmin olması durumun da gidip almamız gereken ÇİN’i işaret eden Kabe’nin doğu tarafında aklın bilgeliğin olduğu yöndü Çin. 11. Ev demek Kabe’nin tavaflarının başladığı yerdir. Bir olmak beraber olmak cem cami Cuma cumhur cumhuriyet olmanın evi 11. Ev. Ayrıca Come Community Common Communism’in simgelendiği yer 11. Ev. Çin Kova burcu bir ülke. 6 Ekim de kurulsa da Terazi burcunun Kova dekanın da özellikle olarak Kova’yı çok yansıtmakta.
Tavsiyem mutlaka herkes birbirini telefondan da olsa hal hatır sormalı. Özellikle Cumartesi sanah kuşluk vakti sadakaları eksik etmemek lazım. BAsıt Fettah Latif esmaları ile RAbbimizden yardım isterken yüzümüz olmalı bizde yardım etmemiz lazım muhtaçlara. 
Peki Satürn ne kadar süre Kova’da kalacak?
Yaklaşık olarak 3 sene süren bu süreç başladı sayılır. Bir ara tekrar oğlak burcuna da geçse de tekrar Kova’da olacak Satürn ve Kova’nın etkilenmesi devam edecek. Kova’daki değişim aslında Oğlaktakinden daha fazla olacaktır çünkü Oğlaktayken dünya ticaretine darbe vuran Satürn Oğlak’ta yeni tip ticaret anlayışını da ortaya koyacaktır. Evden internetten iş yapanların işine bir şey olmadı. 11. Evde sembolize olan Tavaflar durdu. Say’lar durdu. 11. Ev de sembolize olan Fatiha’nın ilkeleri özellikle Elhamdülillahı Rabbul Alemin olan en önemli ilkeyi yansıtan HAMD anlamına gelen SAFA tepesi üzerine Satürn geldi. Evet gerçekten Hamd etmeyenler şimdi gerçekten hamt etmek ne demek bilecekler. Verilen nimetlerin hesabının da verileceği zamanlar. Corona Virüsü laboratuvarda üretilen bir virüs ama sonuçları nereden bakarsak bakalım rahmani sonuçları da doğurmaya başladı. Eskiden beğenmediği yemeklere burnunu kıvıran insanlar şimdi kuru ekmeğe muhtaç olmaya makarnaya şükretmeye başlayacaklar.
Hepimiz tüm insanlık 3 sene boyunca ayağımızı denk almak zorundayız. Elimizden geldiğince dikkatli yaşamak zorundayız. Bağışıklık sistemimizi güçlü tutmak sağlığa hijyene önem vermemiz gerekmekte.
Bu virüsle yapılmak istenen nedir?
Bilindiği gibi ABD başkanı Trump ABD içindeki  60 milyon evsizin sokakta yaşadığını bilerek daha ulusalcı Amerikan halkının çıkalrını koruyacağına dair söz verdi bunun işaretlerini dile getirdi. Yıllarca Türkiyeyi sömüren IMF’ye karşı Türkiye son 20 yılda IMF borçlarını da oradan emirler almayı da bıraktı. Hükümet batılı müttefiklerinin dikte ettiği ne varsa karşı koydu. Hüküetin ve onu yöneten Erdoğan’ın bu tavrının aynısını Amerika’da Trump kesinlikle uygulamaya koydu Erdoğan ne dediyse o da yanışını İngilizce olarak halkına söyledi. Evet Erdoğan Türkiye’nin içindeki Oligarkları susturdu başta Aydın Doğan ve Koç holding ve Tüsiad olmak üzere beyat ettiler.
Ya Trump? O bunu yapmaya çalıştıkça Oligarklar azdı. Azil sürecine soktular Trump’ı. Trump Kudüs’ün İsrail başkenliğini tanıyan kararı ve Siyonistleri memnun eden tavırları yüzünden ultra üst zengin Amerikalı Emperyalist özellikleri Siyonist özelliklerinden fazla olanların geri çekilmesine yol açamadı ama onları yavaşlattı. Trump Azil sürecini atlattı. Ancak o çevreler yavaşlasa da devam ediyorlar. Bu virüsle bir taşla 100 kuş vurdular.
1 Virüs ile hızla yükselen Çin’e fren bastılar. Çin’in başına hangi belaları saracakları belli değil. Corona öncesinde de Doğutürkistan’daki Baskıyı abartarak haber ajanslarına ve yandaşı ajanlarına paylaştırdılar. Çin’in imajını mahvettiler son 6 ayda.
2 AB Vatandaşları sigorta bilinci içinde olan insanlar. Yıllarca Avro ile ödeyip elde ettikleri özel sigorta haklarının meyvelerini yaşlanınca yemeye başlamışlardı. Ancak AB içinde genç nüfus az ve yaşlılık sigortasına yeterince ilgi göstermedikleri için o çevrelerin sigorta firmaları zarar etmeye başlamıştı AB’de. Virüs en çok yaşlıları öldürdüğü için emeklilik maaşı ödemekten kurtuldu bu şirketler. 65 i bulamamış yaşlılarda halen ölünce yerine hem gençler gelecek hemde emeklilere maaş ödemekten kurtulunacak ve sigorta paraları bir şekilde onların fonlarına daha kolay geçecekti.
3 İnsanların haksılıklara karşı devrimci duruşları bu hastalık sayesinde eve kapanma ve bencilleşmelere de yol açsın istenmekteydi. Devrimsel sürece engel de olunmuş oldu çünkü insanlar birbirinden uzaklaştı. Aile dostluklar vb bir çok kavram yok olmaya başladı.
4 Ellerinde tuttukları aşıları satmak için hastalığın daha da yayılmasını beklemekteler. Ancak daha beter virüsler üretecekler. Öyle ki insanlar kendilerinin kontrol edilmesine razı ve memnun olacaklar yeterki yaşayabilsinler.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.