www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

30 Haziran 2017 Cuma

KİŞİLİK TESTİ

Aşağıdaki Hikayede geçen 7 kişiyi en haklıdan en haksıza doğru sıraladığınızda  kişiliğinizin analizini yapabilmektesiniz. Lütfen hikayeyi dikkatlice okuyunuz ve sonrada elinize kağıdı kalemi alıp kendinize ve etrafınıza bu testi yapınız. Bu test yaklaşık 30 sene önce THKlerine pilot alımı yaparken sorulardan biriydi. Daha sonra Türkiye'nin önde gelen Holding'lerinden birine üst düzey yönetici alırken sorulur ve buna göre işe alınırdı. 
Hikaye Milattan sonra 900'lü yıllarda O zaman ki Doğu Roma İmparatorluğu'nda Anadolu'da geçmektedir.

"Dimitri ve Eleni birbirini delice seven İkonia adlı şehirde yaşayan iki fakir gençtir. Evlenme hayalleri kurarlar. Evlenmeyi ve sade bir yaşam sürmeyi sevgi dolu yuvalarında yaşamayı isterler. Dimitri'nin annesi Yevgenia oğluna Adonis şehrinde ki zengin ve güzel dul akrabasını almak oğlunu bu zenginle evlendirip fakirlikten kurtulmak ister. Oğluna "Yavrum sen fakir Eleni fakir, mutsuz olursunuz gel Aleksandra'yı gör, beğenmezsen evlenme lütfen" der ve oğlunu Aleksandra'yı görmeye ikna eder. Beraberce Adonis şehrine giderler. Dimitri Aleksandrayı güzelliğini görünce çok etkilenir. Onun zengin ve büyük bir evde oturmasıda bir anda Eleni'yi silmesine neden olur. 

Eleni hayata küser, kendisini dine adar ve kilise'de çalışır ve sürekli dua eder ve asla evlenmeme kararı alır. Aradan bir kaç yıl geçtikten sonra Dimitrinin karısı Aleksandra'nın öldüğünün haberini alır. Bir anda içi umutla dolar, belki sevdiğine şimdi kavuşacaktır diye düşünür. Papaz Yohannes'e giderek bir an evvel Adonise gitmesi gerektiğini söyler. Papaz mevsimin kış olduğunu Taurus Dağlarını kış günü aşmanın zorluklarından bahsedr ama bir türlü dinletemez. Kilisede yeterince bağışta yapılmadığı için Papaz Yohannes "Kızım, Ocak ayındaki Ortodoks Noel'inde kiliseye çok bağış yapılacak, o zaman biraz daha parada olur rahatça gidersin" der. Eleni beklemek istemez çünkü sevdiğinin başka biriyle evlendiğini duymak istemez. Papaz Yohannes kilisenin o haftaki bağışlarının tümü olan 100 Drahmi'yi Eleniye verir. "Al kızım, keşke daha fazla olsaydı da verseydim, inşallah yolda sana yeterli olur" der.

Eleni yola çıkar, Adonise için yola çıkar, beraber yolculuk yaptığı Kervan çok büyük bir nehir olan Hyranus nehrine kadar eşlik eder. Eleni nehrin karşısına geçmek için 60 Drahmi isteyen salcıya 50 Drahmi vermek için pazarlık eder. Salcı Petrus "Bakmakla yükümlü olduğum 4 çocuğum var, asla indirim yapmam, burada fiyatlar böyle işine gelirse" er ve asla indirim yapmaz. Çaresiz parayı verir ve karşıya geçer. Adonis'e yaklaşırken artık yalnızdır ve geçmesi gereken Taurus dağlarının az bir kısmı kalmıştır. Ormanlık alandan geçerken hava kararmaya başlamıştır. Küçük bir klübe'yi gören Eleni orya sığınmaya karar verir, klübede kimse yoktur, minik şöminesinde ateş yanmakta ve üzerine de çorba kaynamaktadır. Acıkan Eleni çorbayı piştikten sonra yemek ister ve masnın üzerine hazırlık yapar. Bu esnada Ormancı Yorgos kapıdan içeri girer, davetsiz misafiri görünce hem şaşırır hemde sevinir ve içinden "Garip kuşun yuvasını Tanrı kurarmış" diye geçirir. Eleni'ye nazik davranır, ona Ormandan geçmenin zor ve tehlikeli olduğunu Kurtların Yaban domuzlarının ve Ayıların yemi olabileceğini söyler. Bir rehbere ihtiyacı olduğunu ve bunun için parası olup olmadığını sorar. Eleni'nin elinde sadece 10 Drahmi kalmıştır. Ormancı Yorgos o parayla kimsenin bu kışta geçmek için risk almayacağını, kendisinin bekar olduğunu ve bir kadına ihtiyacı olduğunu söyler, Eleni Ormancı Yorgos'un ahlaksız teklifine kızar ancak sevdiğine kavuşması için çaresiz bu teklifi kabul eder ve Ormancı Yorgosla beraber olur o gece. 
Sabah olduğunda Yorgos tüm yolları iyi bildiği için kolayca Eleniyi Ormandan Adonis yoluna çıkartır. Eleni Adonis'e geldiğinde Dimitriyi bulur. Dimitri başlangıçta mahçuptur ama bu mahçupluğu zenginliğin ve şımarıklığın içselleşmesiyle çabuk dağılır. Hele Eleninin başından geçenleri duyduğunda Eleni'yi aptallıkla suçlar ve ona 100 Drahmi verip geri gitmesini asla onun gibi aptal bir kızla evlenmeyeceğini söyler. 

Eleni çaresizce geldiği yoldan aynı şamalardan geçerek geri döner. Hayatı boyunca asla evlenmez ve kilisede kendisini Tanrı hizmetine adar."

Bu hikayede geçen kahramanların tamamını 1- den 7'ye kadar en haklıdan en haksıza yada en haksızdan en haklıya doğru sıralamanız sizin tüm kişilik özelliklerinizin DNS'nı oluşturur.

Hikayede adı geçen kişiler (Sırasıyla):

Eleni: Dimitriyi seven ama aşkına karşılık bulamayan kişi.
Dimitri: Eleniyi severken Aleksandra ile evelenen genç
Yevgenia: Oğluna Zengin ve güzel kadın bularak onun ve kendisinin zengin ve mreffeh yaşamasını sağladı.
Papaz Yohannes: Kilisenin tüm bağışlarını yarım etmek için Eleni'ye verdi.
Aleksandra: Genç ve yakışıklı Dimitriyle parasının gücüyle evlendi.
Salcı Petrus: Nehirden Eleniyi indirim yapmadan geçirdi.
Ormancı Yorgos: Eleni'nin ormandan geçmesini onunla beraber olmak karşılığında sağladı.

SONUÇLAR, Doğum haritası, Transit Analizler, El Analizleri, İsim Analizleri ve Yılız uyumu (Synastry) Analizleri yaptıranlara açıklanacaktır. Buradaki tercihler ile analiz sonuçları KARŞILAŞTIRILACAKTIR...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Doğum Haritası Analizleri, 
El Çizgileri, 
İsim Analizleri'de insanın hayatında önemli yere sahip unsurlardır. 
Analizler hakkında bilgi almak için www.islamastrolojisi.com'u tıklayınız...
Analizlerimizde KİŞİLİK ANALİZLERİ de yapılmaktadır....
Detaylı bilgi için 05352573693


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.