www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

17 Temmuz 2017 Pazartesi

KURAN MÜSLÜMANLIĞI MANİFESTOSU

Bir yandan Diriliş'te ki Arabi şirk karakteri diğer yandan Kanal 7'nin Hint Dizilerinde ki Şirk Din anlayışının topluma empoze edilmesine ve RİVayet kültürünün AYET Kültürünü boğmasına karşı FETÖ'nün SAPIK dediği KURAN Müslümanları her zamankiden daha fazla Vahiysel üretim yapmak zorundadır.


Bu üretimin temeli, hiç konuşulmamış görülmeyen daha önce dile getirilememiş ama getirilmesi cesaret isteyen çözümleme ve tüm meselelerdir.

Bizler geleceğe bırakacağımız Türkiye'de en öncelikli olan "Kaç KM Bölünmüş yol yapıldığı" değil zira zaten "gelecekte arabalar uçacak", kaç "metre kare konut yapıldığı da" değil zira "nerede oturduğunuzun önemi de kalmayacağı günler gelecek enerji ve uçuş sorunu bitince", "milli gelirimizin kaç dolar olacağıda önemli değil aslında, toplumumuzda yardımlaşmanın diğer ve değergamlığın kişibaşına düşen ZEKAT SADAKA Miktarının önemi var (bu illa kendi ülkemizdekilere verilecek demek değil Somali Sudan Bagladeşte olabilir).
En önemli konu evrensel değerlere sahip olan İSLAM'ın bu değerleri BİZLER ne kadar ilke yaparak ve bu ilkelerle tarihsel, sınıfsal, sosyal, ikitsadi okumalarımızı ne kadar derinleştirerek arttırdığımız meselesidir. 

Şu anda geleneksel islamcılara karşı aynı ezberleri değişik cümlelerle gevelemenin anlamı yok. 

Medineye varamayan Gül kokusunu henüz alamamış islam türü Hükümetin oy kaygısıyla mecburiyetten sistem içinde tutmaya çalıştığı koltuk değnekli din anlayışıdır. Bu din anlayışı yamuk Hadis anlayışı ile de Osmanlıyı yıkan zihniyettir. ("Hilafet İmamet Araplardadır" Buhari Hadisi- İngilizler bunu Arapları ayartmak için kullandı. Tek bir gelenekçi bunu dile getirmez getiremez çünkü kendine ters düşer.).

Bu uyduruk mitolojik sahte FETÖVARİ ve TERÖR üreten din anlayışı Mehmet Görmez'de olmadığı için adamı topa tuttu geleneksel kesim. 

Öyleyse durmak yok, ezberlere değil üretmeye ve yeni vizyonlara devam...
Korkuyorsan kalemi eline almayacaksın, korkuyorsan tuşa dokunmayacaksın. Akıl ve Cesaret elektiriğin kabolusu gibidir biri olmadıkça Ampul yanmaz. geleneksel islamın jeneratörü bitik. Geleneksel islamcılığın fişi Londraya takılı...

Geleneksel şirk yuvası islamcı anlayış bitmeye mahkum ve bitecek te. Bu anlayış, sapıklıklarıyla da karşıtı gibi görülen İşid gibi sapık başka bir İngiliz Terör örgütüne su taşımakta, ateizm felsefesinin yayılmasına da yaydığı saçma din anlayışının din sanılmasıyla Kuran düşmanlarınada can vermekte. İnsanlar, peygamberi Pedofil gösteren, Allahın kartvizitini baldırı sandıran, Musa'yi bile Namaz vakitlerinde Allahtan daha tecrübeli gösteren bu sapık geleneksel inancı İslam sanmakta. 
Ak Partinin kulağı çınlasın...
#müslümanillüminati


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.