www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

7 Kasım 2017 Salı

İKİZ DOĞAN BEBEKLER NEDEN FARKLI KARAKTERDE? İSLAMİ ASTROLOJİ PERSPEKTİFİYLE

Astroloji'de en ilginç konulardan biride hemen hemen aynı anda doğan ikiz çocukların, üçüzlerin veya dördüzlerin 
hatta beşizlerin neden karakterleri farklı olmakta? Oysa bir kaç dakika arayla doğan çocukların haritaları çok az farklı da olsa karakterleri çok farklı olabilmekte. İkizler, üçüzler yüz sima olarak yüzleri birbirine benzese de karakterler taban tabana zıt olmaktadır. Bu konuyla ilgili en çok tartışma konularından hatta Astroloji ilmine karşı çıkanların iddiası "Aynı gün ve saatte doğan tek yumurta ikizleri çok farklı karakterlere sahip, astroloji yalandır" şeklinde...

Şimdi gelelim bu sorunun cevabına, şimdiye kadar bir kaç kez İkiz doğan çocukların analizleri yaptım, ancak onların analizleri yapılırken ilk doğan çocuğu normal analizini yaparken ikinci doğan çocukta harita tamamen ters yüz edilerek analiz edilmeli. Mesela harita da plüton 4. evdeyse 10. evde gibi, satürn 8. evdeyse 2. evde olarak analiz edilmeli. İlk çocuk haritanın normal formunu yansıtırken Allah ikinci çocukta kardeşi ile aynı olmasın diye haritanın tamamen ters etkisini almasına neden olmakta. Açıkça söylemem gerekirse en zorlandığım analiz şekilleri ikizlerin analizlerini yazarken olmuştu.
Tuhaf olan şu ki çocuklar eğer üçüz ise 1. ve 3. çocuğun mizacı birbirine benzerken 2. çocuk haritasının zıddı özelleri göstermekte. O yüzden Astrologlar analiz yaparken 2. çocuğu kendi haritasının zıddını sanki bir film şeridinin negatiflerine bakıyormuş gibi analiz etmeliler. Bu şekilde çok daha sağlıklı bir sonuç ve analiz elde ettiklerini göreceklerdir.
Peki, Allah neden 2. çocuğun 1 ve 3. çocukla mizacının farklı gezegen manyetizması almasını sağlamakta? Asıl sorulması gereken soru bu.
Aslında bu sorunun cevabını verirken Kuran'ı iyi okumak ve analiz etmiş olmak gerekir. Allah Kuran'ı Kerim'in yükselen burcunu bile İkizler burcuna denk getirmiştir ve 3. evde yani gece 1-3 arasında inmesini sağlamıştır ve Kuranda bir çok yerde hatta Necim(Astro) Suresinde "Allah herşeyi çift çift" yarattı derken çifter çifter yaratırken herşeyin zıddıyla yaratıldığını anlamzmızı ister. Kadın erkek, siyah beyaz, Yaz kış, sıcak soğuk, gece gündüz, doğru yanlış, ying yang, La ve İlla, Eunzü ve Bi ismi, adil zalim, kuru ıslak, ağır hafif, güzel çirkin vb. Eğer zıtlar olmazsa yaşam olmazdı ve herşey yeniden hiçliğe sıfıra ve Big Bang öncesinde dönerdi. Kuran doğru ve yanlışı birbirinden kesin çizgiyle ayıran FURKAN adını da alır ki bu tam bir İkizler burcu ismidir, Kerim adını da Aslan burcunda 13 Ağustos 610 yılında gelmesinden dolayı Aslan burcunun cömertliğini yansıtması yüzünden aldı. Ramazan da zaten tandır yeri demektir ve oruç tutan içi yanan içi susuzluk ve açlıkla kavrulan insan da Kabenin Ateş elementinin olduğu taraf olan Sahara Çöllerinde yaşayan garibanları nefs hatırlar ve cömert olma empati kurma isteği gelir ve şeytan nefs böyle bağlanır.
Sonuçta Allah herşeyi zıddıyla yarattığı için bu konuda ki en önemli tez "İslami Astroloji - Doğum Haritası Rehberi - Yaşam Şifreleri Hayatın Anlamı Esmaül Hüsna" kitabımdaki ayrınlarını açıkladığım şekilde bu zıtlığın bereketidir ve aynılaşmama hayata farklı açıdan bakma, aslında zıtlık Düşünsel tavaf yapabilmek için gereklidir, herşeyleri aynı olan iki ikiz kardeş için aslında uyum varmış gibi durur ama yaşam sıkıcıdır. Bu nedenle Allah, herşeyi zıddıyla çifter çifter yarattığı için ikinci çocukta gezegen etkileri tam tersi etkiler ortaya koymaktadır.
Elbette bunlar benim kendi Kuran, Siyer, Astroloji, Ezoterizm, Felsefe, Coğrafya, Sosyoloji, Psikoloji ilimlerinden aldığım bilgilerin derlenip akılla ve "düşünsel tavafla" birleştirdiğim ve analizlerde karşılaştığım tezlerdir.
Herşeyin yinde de en doğrusunu en iyisini Yüce yaradanımız Allah bilir....
Saygılarımla

Ayhan Özcimbit
Danışmanlık ve Analizler için
05352573693'ü Arayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.