www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

30 Kasım 2017 Perşembe

AMERİKA HAKKINDA TERÖRÜ DESTEKLEMEKTEN DOLAYI SUÇ DUYURUSU

Değerli Dostlar

Bildiğiniz gibi Amerikan derin devleti olan ve tüm Amerikayı ele geçirmiş bulunan Amerikan Başkanının sadece bir kukladan ibaret gücü ve yetkisi bulunmayan biri olduğunu gerek icraatlerden gerekse konunun filmlerine işlenmesinden bilmekteyiz. Dünyaya şekil vermeye kalkan Şeytan illüminatisi kudurmuş köpek gibi Türkiye'ye saldırmaktadır. Ülkemiz 2010 dan beri artan oranda ABD, Britanya ve NATO'nun hedefindedir. Önce Fetöcü köpeklerini saldılar, sonrada yetmedi Devletin samimiyetle çözmeye çalıştığı Kürt Sorununu bizzat PKK'ya uykusunda şehit ettikleri iki polis memuruyla sabote ettiler.
Peki bizler vatandaş olarak ne yapabiliriz?
Aslında çok şey yapabildiğimizi defalarca kez kanıtladık. Hem 15 Temmuzda canımızı hemde 24 Kasım da #DöviziniTürkiyeİçinBoz ile azda olsa paramızla yaptık. Peki biz bunu niye yapmalıyız? Çünkü Kurtuluş savaşında ninelerimiz silahlar ıslanmasın diye mermilerin silahların üzerini evlatlarının üzerinden aldıkları çullarla örttüler "Ben bir daha doğururum ama ülkemin bağımsızlığı giderse bir daha geri gelmez" mantığını ve kalbini taşıyordu bu sözler.
Rıza Sarraf olayı ile hem ekonomimizi hemde iç huzurumuzu bozmaya kalkan Amerikan Derin devletine karşı mücadeleyi beklemedikleri şekilde beklemedikleri yerden devam ettirmek zorundayız. Biliyorum kızgınsınız, küskünsünüz, sinirlisiniz bu iktidarın AK Partinin sayısız saçma sapan icraatleri oldu, yol yaptı köprü yaptı ancak işsizlik paralarını işsizlere yoksullara emeklilere yansıtmadı. Ancak konumuz ne AK Parti nede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. Konumuz EMPERYALİST KÖPEKLERİN SALDIRISI.
Madem mücadele istiyorlar işte bizimde demokratik hak arama mücadelemiz. Tarihte görülmemiş bir şekilde ABD derin devletine karşı top yekün olarak #TOPLUSUÇDUYURUSU'n da bulunmak en büyük cevabımız olmalı. Savcılıklara giderek ABD ve terörü desteklemesi, teröre yataklık yapması, suçluyu koruması hakkında lütfen adalet sarayına giderek SUÇ duyurularında bulununuz.
Bunu azıcık solcuysanız yurdumuz için Anti Emperyalizm karşıtlığı adına yapınız, bunu azıcık muhafazakarsanız Muhammed aşına yapınız, bunu azıcık milliyetçiyseniz Vatan Bayrak aşkına yapınız, azıcık Atatürkçüyseniz NATO'nın hedefe koyduğu Mustafa Kemal Atatürk için yapınız.

Benim normal dilekçemde 6 madde var. Siz başka maddelerde ekleyebilirsiniz ABD'nin suçlarına yönelik.

DİLEKÇE ÖRNEĞİ

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ADALET BAKANLIĞI
................................. CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA
KÜÇÜKÇEKMECE/ISTANBUL
Aşağıda açık adresleri ve kimlik bilgileri bulunan ben …………………, ABD Savunma Bakanlığı Pentagon ve ABD Ankara Büyükelçiliği ve FBI (Federal Araştırma Bürosu), CIA (Merkezi Haberalma Bürosu) hakkında Türkiye aleyhine Terörü ve terörizmi destekleyen ve teröristi koruyan tavırlar dolayısıyla ve ayrıca bu yolla can kayıplarına neden olup hemde Türkiye ekonomisini zarara uğrattıkları için müttefikliğe asla sığmayan çaba içinde olmalarından dolayı suç duyurusunda bulunuyorum. Bu kurumlar Türkiye’ye karşı aşağıdaki suçları işlemişlerdir.
1-       Fethullah Gülen, TSK içindeki Fetöcülere 15 Temmuzda darbe yaptırdığına dair kanıtlar olduğu halde hala Terörist Gülen’i Türkiye’ye iade etmeyerek hasmane tutumunu göstermiş ve bu teröristi ülkesinde barındırarak Türkiye’ye karşı uluslararası sözleşmelerle suçluların iadesini hiçe sayarak ve yapmayarak kendi taraf olduğu anlaşmaları ihlal etmekte ve Teröristi ve teröristleri barındırarak suç işlemektedir.
2-       ABD’nin terrorist YPG’ye Deaş’ı bahane ederek verdiği silahlar yapılan operasyonlarda PKK’da çıkmıştır. TSK’nın Kuzey Irak’ta ve ülke içinde yaptığı operasyonlarda en büyük cephaneliği ortaya çıkmış ve bu silahların ABD tarafından verilen silahlar olduğu tespit edilmiştir. Ne ABD ne de NATO asla Türkiye’nin yanında yer almamışlar bilakis PKK’nın varlığı için Deaş’ı da 2009 yılında kurmuşlardır. Bu Deaş’lı militanların Litvanya, Polonya, Letonya gibi ülkelerde kolaylıkla iltica açma ve oturum almaları sağlanmıştır. Suriye’den başka Çeçenistan ve Doğu Türkistan’da da terror eylemleri yapmalarına destek sağlanmaktadır. Başakşehir’de ele geçen Deaşlı teröristlerin beyanatları incelendiğinde ve istihbarattan istenen ifadelerde bunlar görülecektir.
3-       Deaş’a yönelik koalisyon adı altında kurulan sözde birlik “Suriye Demokratik Güçleri”nin tamamına yakını YPG teröristlerinden müteşekkildir. Binlerce conteynır silah verilmiş ve Deaşla mücadele etmeden Rakka’dan Deaşlıların güvenle ayrılmaları sağlanmıştır. YPG ye binlerce konteynır bırakılan silahlar asla geri alınmamış ve hala YPG teröristlerini ABD savunma bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı silahlandırmaya devam etmektedir. Asla savaşmadıkları DEAŞ’a karşı verilen bu silahlarla YPG Afrin üzerinden Türkiyeye taciz saldırıları düzenlemektedir. Bu konuda BBC bile ayrıntılı haberler yapmıştır.
Savcılık makamınızdan ABD Savunma Bakanlığı, Genel Kurmay Başkanlığı, FBI ve CIA daire başkanları hakkında Türkiye Cumhuriyetine yönelik tehdit unsurları olan FETÖ, PKK, YPG ve DEAŞ’I gizli veya açık desteklemekten dolayı suç duryurusunda bulunuyorum. Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.

Ad Soyad İmza


1 yorum:

  1. ABD SAVUNMA BAKANLIĞININ SUÇA DELİL TEŞKİL EDEN VİDEO BU İZLEYİNİZ https://www.youtube.com/watch?v=C-CocsaTfAE

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.