www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

17 Aralık 2017 Pazar

ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΙΗΣΟΥ (ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ)

(Χριστιανική Αστρολογία)


Ο Σταυρός και η Κάαβα των Μουσουλμάνων έχουν σχέσεις. Ο Kaaba σημαίνει Cube σε αραβική γλώσσα. Και οι γωνίες της Κάαμπα δείχνουν τέσσερις κατευθύνσεις πυξίδας που σημαίνουν αέρα προς ανατολάς, γη για βορρά, φωτιά για τη δύση και νερό προς νότο. Υπάρχουν μερικά εδάφια στη Βίβλο για τα αστέρια των πλανητών όπως ο Λουκάς 21:25 "Υπάρχουν σημεία στον ήλιο, στη Σελήνη και στα αστέρια". Υπάρχουν περισσότερες ενδείξεις από αυτούς τους στίχους. Αυτό το άρθρο έχει γραφτεί για να αποκαλύψει την κάλυψη πάνω στη χριστιανική αστρολογία, η οποία δεν έχει σκεφτεί ο Σταυρός και ο Ιησούς.

Ο Ιησούς Χριστός πιστεύεται ότι έχει τρομοκρατηθεί εξαιτίας των ανθρώπινων αμαρτιών. Τι είναι αυτές οι αμαρτίες; Ας δούμε.


AIR SINS (Αμαρτίες αέρα): Το καρφί και ο πόνος στη δεξιά παλάμη είναι αμαρτίες αέρα όπως αλαζονεία. Η αλαζονεία είναι η πιο αγαπημένη αμαρτία του Σατανά. Ρωμαίος στρατιώτης άρχισε να καρφώνει από το δεξί χέρι του Ιησού. Όταν χτύπησε το σφυρί στο ανατολικό τείχος της Καάμπα, έπεσε συμβολικά από την πλευρά του. Η ανατολική γωνία όπου οι μουσουλμάνοι αρχίζουν να περιγράφουν γύρω από την Κάαμπα.

ΑΙΜΑΤΑ ΓΗΣ: Υπήρχε ένα συρματοπλέγμα στο κεφάλι του Ιησού και το κεφάλι του αιμορραγούσε στο πρόσωπό του. Χρησιμοποιείται συρματοπλέγματα για τον καθορισμό περιοχών, πεδίων, αγροκτημάτων. Είναι το σύμβολο του καθορισμού της γης, της μάχης για τη γη, της μάχης για χρήματα και της δολοφονίας του άλλου για τον πλούτο. Αυτό είναι το σύμβολο της βόρειας γωνίας της Κάουμπας, όπου βρίσκεται η πιο ήπειρη ήπειρος, η Ευρασία και όλες οι πλούσιες πρωτεύουσες και οι πόλεις όπου είναι πλούσιες και αναμένεται να βοηθήσουν τα άλλα φτωχά μέρη του κόσμου (Αφρική).

FIRE SINS(Αμαρτίες φωτιάς): Ο στρατιώτης άρχισε να καρφώνει τον Ιησού Αριστερό φοίνικα που δείχνει (Ζεστή Σαχάρα) τις αμαρτίες της φωτιάς όπως η μοιχεία, η πορνεία, η απιστία και η βία, η καταπίεση. Το δάχτυλό του στο αριστερό χέρι ήταν πολύ ζεστό και η Αφρική και η Άγρια Δύση, όπου εκατομμύρια Αφρικανών μαύρων και κόκκινων δερμάτων σκοτώθηκαν ανελέητα. Αυτός είναι ο δυτικός τοίχος και η γωνιά εκκίνησης του Καάμπα που είναι το Ραμαζάνι (φούρνος) που σταματάει να φάει και να πίνει μόνο για να θυμηθεί τους φτωχούς Αφρικανούς στη Σομαλία, το κράτος του Σουδάν στο Τσαντ που ζει στη Σαχάρα. Όταν υπάρχει βία δίωξης, το δυτικό τείχος της Κάαμπα πέφτει έξω από την πλευρά του ...

ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ: Ο Ρωμαίος στρατιώτης πήρε το τελευταίο καρφί στο χέρι του και ήταν έτοιμος να καρφώσει τον Ιησού να τροφοδοτεί τον Σταυρό. Η τροφή είναι η ρίζα, η τροφή είναι Ιχθείς στην Αστρολογία, οι Ιχθείς είναι στοιχείο του νερού. Αυτή είναι η νότια γωνία και το τείχος της Καάμπα που αντιπροσωπεύει τους ωκεανούς του νότιου ημισφαιρίου, όπου υπάρχει περισσότερο νερό (θάλασσα, ωκεανοί) από τη γη, όπου υπάρχει καθαρό πόσιμο νερό (Ανταρκτική). Οι ρίζες μας είναι η μητέρα μας και όχι ο πατέρας. Πρέπει να είμαστε σαν μητέρες σκέψης, βοηθώντας χωρίς να περιμένουμε τίποτα. Όταν είμαστε φασιστικοί και ρατσιστικοί ροοτίτες, αυτός ήταν ο πόνος του Ιησού Χριστού. Αυτή η αμαρτία, ο ρατσισμός, η διάκριση καθιστούν το νότιο τοίχο και τη γωνία του Κάαπα προς τα κάτω. Προσκύνημα, προσκύνημα, παλινδρόμηση, μετάνοια, πεποίθηση, συγχώρεση, αμνηστία, προσκύνημα (ταξίδι στη Μέκκα), που είναι το σύμβολο του Θανάτου. Ωστόσο, όταν δεν συγχωρούμε άλλους ανθρώπους και όταν δεν είμαστε λυπημένοι για αυτό που κάναμε ως αμαρτίες, ο Ιησούς αισθάνεται τον πόνο στα πόδια του πάρα πολύ. Το νότιο τείχος της Κάαμπα πέφτει όταν είμαστε ρατσιστές και μένουμε στο παρελθόν και δεν συγχωρούμε ...

Η χριστιανική αστρολογία αποκάλυψε ότι υπάρχουν τέσσερις άκρες του Σταυρού ακριβώς όπως και οι τέσσερις γωνίες της Κάαμπα, ο Ιησούς αισθάνθηκε πόνους από τέσσερις τρόπους, έτσι ώστε να πέφτουν κάτω από αυτές τις αμαρτίες όταν το κάνουμε (ή να καρφώσουμε τα χέρια και τα πόδια από τις αμαρτίες μας) . Ο Ιησούς δεν έχει πεθάνει στη μουσουλμανική πίστη, αλλά αισθάνεται τον πόνο και από τις αμαρτίες μας.

Οι μουσουλμάνοι και οι χριστιανοί πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται βαθιά, αναφέροντας τις θρησκείες τους ξεκινώντας πρώτα από τα βιβλία τους. Είναι μουσουλμάνοι ή χριστιανοί χωρίς να διαβάζουν το Κοράνι ή τη Βίβλο (είναι πραγματικά;). Και τα δύο βιβλία έχουν πάρει πολλά συνηθισμένα μηνύματα από τέσσερα φώτα που αναβοσβήνουν από τον Ο Ιησούς Πόνοι και (Μέκκα) Τείχη Kaaba.

Έχω γράψει περισσότερα για την πίστη στα βιβλία της αστρολογίας μου.

Για τη Γραφή Γέννηση γραπτή ανάλυση
Whatsapp και Viber: +90 532 113 04 69
ayhanozcimbit@gmail.com
www.islamastrolojisi.com
www.youtube.com/AyhanOzcimbitTV
το www.twitter.com/ozcimbit_ayhan

Κάντε κλικ για ανάγνωση Codes of Kaaba http://ayhanozcimbit.blogspot.com.tr/2012/01/codes-of-kaabe-meaning-of-life.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.