www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

2 Aralık 2017 Cumartesi

SEN KİMSİN? DELİ TAYYİP (!)



 ( Tayyip'in kim olduğunu yazdım. Y.Ozdil okumasın)



Şimdi şöyle düşünelim. Devlet Başkanısınız, rezil rüsvağ edilmek isteniyorsunuz ve bundan kurtulursanız diye size hasta ediyorlar yüksek teknoloji ilaçla Chavez'e Da Silva'ya yaptıkları gibi. Sizden 2010 da ülkenin anahtar teslimini istiyorlar (MIT Müsteşarlığı isteniyor) siz bunu vermiyorsunuz diye sizi ve ailenizi ABD'yi arkalarına alıp tehdit ediyorlar. Olmadı en yakın arkadaşlarınız onların satılık iş birlikçisi ve size inanmıyorlar, yapmak istediğiniz ülkenizi kalkındıracak tüm projeler engellenmeye çalışılıyor. Barış yapmak ve ülkede terör bitsin kardeş kanı akmasın istiyorsunuz oy kaybetme riskine rağmen barış yolları arıyorsunuz ve Barış yolları uykusunda katledilen iki polis memuru ile bitiyor. 



Hastalığınız nüksediyor ve Küba ve Çin'e gitmek zorunda kalıyorsunuz çünkü sözde Müttefiklerin eline geçseniz Atatürk gibi öldürecekler sizi. Yanınızda sadece sizi destekleyen size inanan halkın %51,5 ğu var. 15 Temmuzda o halk sokağa çıkıp göğsünü siper ediyor hayasızca CIA Kumandalı ABD Büyükelçiliği ayarlı ABD ve NATO köpeklerinin akınına karşı. Gece gündüz sizinle uğraşıyorlar hem içerde Fetö hemde ABD. 
Allah aşkına uyku uyuyabilir misiniz? Hem hastalığınızla hemde bu sorunlarla uğraşabilir misiniz? 
Çaldığınızı söylenilen paralarla kendinize bu eziyeti yapabilir misiniz? Deli olmanız gerekir...
Tayyip de öyle işte. Deli Tayyip...



Bazen saçma sapan konuşmasını da mazur görüyoruz bu yüzden. Çünkü bunca düşman içerde dışarda gece gündüz aktif çalışırken, uyumazken sizde uykusuzsanız eğer bazen konuşurken saçmalarsınız da...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.