www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

13 Ağustos 2018 Pazartesi

KURAN'IN DOĞUM GÜNÜ ve BAĞIMSIZLIK MÜCADELEMİZ KUTLU OLSUN

Bu gece Kuran'ın 1408. doğum günü. 1408 sene önce bugün Mekke ye ışık gelmeye başladı. 1408 de 13 sayısı ve 4 rakamı var. 13 tıpkı 571 ve 1453 gibi 13 ve 4 ü üzerinde taşımakta. Bir tarafta onların bu yüzden uğursuz saydığı bizim için ise Kısmetli sayı ve rakamlar 13 ve 4. 13 arapça Allah yazısına da benzer. 4 İhlas Suresinin, akılcı Tevhit ilkelerinin Allahtan başka hiç bir şeyi ilah edinmemenin, Korkulacak olanın kudurmuş Trump veya Amerikan tehditleri değil Allah olduğunun ilanıdır. Çok şükür ki buna inanan Devlet Başkanı'nı Başkan yaptık. Biz Amerikadan korkmadığımızı RTE yi seçerek ıspatladık. Doların şu anda artsa bile sonunu getirebileceğimize inandık. Bunda çok şükür dünya ülkeleri Türkiyenin yanında yer almak zorunda olacak. Bir Venezuella Bir İran hatta Rusya bile ABD ile mücadele de liderlik edemez başı çekemezdi. Bunu Allahın izniyle Anadolunun cesur insanları yapacak. Bugün kendi g.t.nü düşünerek dolar alan hainlerin günü değil. Bugün Ayyıldızlı Bayrağı, onun Hilalinin temsil ettiği Allah'ı ve Kuranı Vahyi, Yıldızının temsil ettiği bunun sahih pratikliği gerçek sünneti, bu uğurda kanını veren canını veren Anadolu ve Balkanların yiğit Müslümanların ( Türkmen Kürt Arnavut Boşnak Arap Çerkez Zaza Laz Hemşinli Acaralı Gürcü Abhaz vb) kanını simgeleyen Kırmızı renkli bayrağımızın manasını pekiştirme günüdür.
Bu Papaz mapaz meselesi değil Mu Amerikan köpeği Fetö ve PKK yı yenilgiye uğratmamızı hazmedemeyen tüm oyunlarını bozduğumuz gücünü kırdığımız Amerikan'ın ve onun kudur iti Trump'ın arkasında ağababası Rockefeller ve Pislik Kissenger'ın ülkemiz üzerinde oynamak istediği oyunun yıkılışının meselesidir.
Artık oyalama moyalama yok, müttefiklik falan filan da yok. Askerlerini çekecekler, defolup terk edecekler Türkiyeyi, ya adam gb Türk Halkıyla masaya oturup eşit şartlar altında TürkiyeWye dayatma yapmadan efendi efendi müzakere ederler yada Süper güçlükleri kağıt üzerinde kalır ve Amerika'nın parçalanışını izlerler. Çünkü Türkiye'nin dostları sadece Türkiye'de YOK. Bu ülke ve bu bayrak azıcık tehlikeye düşerse o zaman uyuyan hücreler uyanır, uyuyan duygular uyanır, uyuyan bu duygular uyanırsa tüm dünya büyük bir uyanışa hayran kalarak uzanır. Esasen ABD nin dağılması dünyanın kurtuluşu için önemlidir, yeryüzünü en çok kirleten en fazla küresel ısınmaya sebep olan, Allahın nefretini Vietnamdan Iraka'a kadar kazanmış bir derin devletin çukurunu toprakla doldurmak inanmış her devrimcinin görevi olmak zorundadır....
Gazamız mübarek olsun....
Kuranın Doğum Günü Türkiye'nin Yeni Bağımsızlık Savaşı Kutlu Olsun.....
#BeğenmeyinPaylaşın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.