www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

26 Ağustos 2018 Pazar

NEDEN MUTSUZUZ? ACILARIN KAYNAĞI ve KURTULUŞ REÇETESİ NEDİR?

Yıldızname: Yol Rehberidir



Tüm acıların, kargaşanın, yıkımların, gözyaşlarının kaynağı insanın MUTLU olma isteğidir. MUTLU olmayı isteyen nefs ve şeytandır esasen. Aslında Mutluluk kovalanınca kaçan kaprisli bir sevgili gibidir. Onu yakaladığınızda belli bir hazdan sonra aslında aradığınızın da o olmadığını anlarsınız. MUTLULUK aslında Cehennemin Kapısıdır. İnsanın tarih boyunca en büyük hatası ister edebiyatta isterse eğitimde isterse ülkelerin gelişiminde olsun MUTLULUĞU BAZ ALMALARIDIR. Mesela GSMH hesaplanırken ne kadar para kazanılmışsa bu baz alınır niye?Kapitalist ölçü biri mi bu da ondan.
İslami ölçü birimimiz yok bizim.
Peki insanın kurtuluşu nedir?İnsanın huzurunu oluşturan hazlardır. Haz şeytanın en büyük tuzağıdır. Aslında baz alınması gereken şey kesinlikle HUZUR'dur. Huzur kelime anlamı olarak Barış da demektir ve İslam Selam kelime anlamı olarak Huzurla aynıdır. Peki şu an neden Huzur İslamda değil de Terör Yıkım Tecavüz Geri kalmışlık kargaşa İslam ülkelerinde? Çünkü Müslümanlar da Saadet (Mutluluk) ile Huzur arasındaki farkı anlamış değil. Kavramları birbirinden kesin çizgiyle ayıran Kuran(Furkan) onlar için sadece okunup haz alınan mutluluk kitabı, okursun dinlersin haz alırsın kendini ne kadar şanslı sayarsın müslüman olmaktan dolayı diğer insanlara cırsın amelleri boşa gidecek diye hafif bir kibir duygusu okşar nefsi şeytan tarafından.
Cennet bile açıklanırken tefsir edilirken Arkadaş sohbet edilecek dostlar grubunu Huriler ile grup seksi olarak anlayan, Kefserden kafa çekmek olarak algılayan haz merkezli cennet açıklanmakta tefsirlerde, ne hikmetse tefsircilerin hepside erkek olduğu için konu huri olunca alabildiğince fantazilerini Allahın ayetlerine konuşturmuşlar. Zaten İŞİD binlerce insanı o hurilerle kavuştıurmak için bombaları üzüm gibi sarıp insanları patlatmıyor mı Hurilerle grup seksi yapacaksınız açıklamalarıyla.
Peki bu sapıkça anlayışlar nereden çıkıyor?
Elbette sapıkça yazılmış Hz Muhammed ile alakası olmayan cinsellikle ilgili olanları vb sahte olan hadislerle. O hadislere en çok inananlar en geri ülkeler ve kadının en kötü durumda olduğu ülkeler.
ÖYLEYSE?
GERÇEKTEN Mutlu olmak için bir kere mutluluğun peşinden koşmayı bırakmak gerek. Nefsinizin hoşuna gitmeyen şeyleri yapmalısınız. 
1-  Bilmiyorsanız bilmiyorum diyin, mütevazı olmalısınız. Bu hzurun kapısıdır.
2- Paylaşın bölüşün bilgiyi parayı zamanı sohbeti dostluğu vb. Çünkü sosyal olmanızı bu sağlar, sosyal olmak yalnızlıktan kurtarır paylaştığınız insan dostunuz olur. Dostunuzun olması demek sizinde ondan çok şey öğreneceğiniz anlamına gelir. 
3- Aşkın değil Sevginin peşinden gidin. Aşk, kördür nankördür bencildir, katil bile yapar sizi, sevdiğinizi bile öldürtür. Sevgi ise bunun zıddıdır, sevdiğinizin huzuru için çabalarsınız ve bu size gerçek sevgiyi getirir mutlaka. Aşk, tıpkı saman alevi gibi belli bir dönem yanar söner, gerçekçi değildir çoğunlukla siz objektif olamazsınız aslında aşık olduğunuz da o kişi değil hayal ettiğiniz şahsiyettir düşündüğünüz şahsiyettir. Özellikle Venüsü Koç burcunda olanlar bunu en çok en çabuk anlayan kişiliklerdir...
4- Evrensel bakmak objektif olmak Anne gibi herkese karşı merhametli yaklaşmak elden geldiğince yardım sever acıyan kişilik olunmalı. 
Evet başta bu 4 temel unsur sizin huzrunuzu getirir. Aslında bu Kabe'nin hayat Şifrelerinde anlattığım dört temel konudur insanı Huzura götüren. Nasıl hareket edilmeli 7 Huzur Eylemi ise kitabın içinde detaylıca var...
Aslında insanın huzurunu ne kaçırır bunu anlamak hiç de zor değil doğum haritalarında Allah kullarına uyarıda bulunur kulum sınavın şu konulardan bunlara dikkat et der. Aslına Kuranda açıklanan Yıldızlar size geceleri yol göstericidir derken hayatın içinde hüzünle karanlıkta kaldığımızda Doğum Haritaları ve Transit analizler gerçekten de yol gösterici navigasyondur....
Mutluluğun değil HUZURUN peşinde olalım. Reçete bu.
Huzur yakındır kaçmaz zaten. Mutluluk kaprisli bir kadın gibidir siz kovalrsınız o kaçar. Tercih sizin...

#İslamAstrolojisi

Yıldızname Analizleri
Doğum haritası
Transit Analizler
Sevilenle Uyum Analizleri
El İçi Analizleri
İsim Analizleri
İLETİŞİM ve Danışma Hattı: 05352573693
www.islamastrolojisi.com/ne-dediler


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.