www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

16 Kasım 2019 Cumartesi

ASTROEMLAK NEDİR? Mekan ve Doğum Haritası Uyumu Nedir?

Allah herkesi elindeki çizgiler parmak izleri gibi özel yaratmıştır ve özel yarattığını anladığımız bir
noktada Doğum Haritasıdır. Herkesin doğum haritası birbirinden farklıdır. Hatta aynı zaman ve mekanda doğan ikiz doğanların bile neden birbirine zıt karakterde olduğunu bir makalemde açıklamıştım.
Peki böylesine farklı karakterdeki insanları aynı tip eğitimle aynı tip mekanlarda yaşamaya itmek zulüm değil mi? 
Allah insanları bir bahçedeki farklı rengarek çiçekler gibi farklı yaratırken hepsine aynı tip eğitim sistemini ve aynı tip konutta oturtmak nasıl bir zulümdür.
Peki bunun için bişey yapılamaz mı? 
İnsanların sıkılmayacağı ve huzurla yaşayabileceği yaşam alanları oluşturulamaz mı? 
İnsanlar hayatın zor ve monoton yapısı içinde nefes almalarını sağlayacak ve onların huzura kavuşmalarına katkıda bulunacak dokunuşlar mümkün mü? 
İnsan kendisine ev alırken mekan ve muhit seçerken neye ve nelere dikkat etmeli?
Henüz ülkemizde Emlak mevzuatı çok yeni ve bu işi hala Anadoluda çoğunlukla eğitim seviyesi düşük ve başka hiç bir iş elinden gelmeyen ağzı laf yapan cesur ve çekirdekten yetişme tüccar tipler yapmaktalar. Onlarda bu işi yaparken zaman zaman emeklerinin karşılığını alamamakta ancak kendileri ucuz ve imara açılacak arazileri kaptıklarında para kazanmaktalar. 
Peki geleceğin Emlakçılığı nasıl olmalı nasıl mekanlara insanları yönlendirmemiz lazım?
Bu konuda innovasyon geliştirirken asla Devletin İngilizce kaynaklardan çevirme yoluyla devşirme mevzuatını geliştirmesini bekleyemeyiz.
Yepyeni bir innovasyonla Emlak sektörü mutlaka Doğum Haritalarından yararlanmayı bilmek zorunda. Burcu yükseleni Ay burcu veya Stelyumu Boğa burcu olan birisi bahçeyi Balkonu çiçekleri ferahlığı herkesten daha çok sever. Bu kişiye balkonunda çiçeklerin konabileceği veya Bahçesi olan evleri önermek en önemli konu. Burcu Yükseleni Ay veya Stelyumu Balık Yengeç veya Akrep olanların inançları diğer burçlara göre daha fazla ve onların yaşlılarının Camiye yakın bir yerde oturması daha önemlidir. Burcu stelyumu ay ve yükselen burcunda Koç Aslan ve Yay olanların spora merakı yüksektir ve onların yürüme koşma yüzme fitness gibi aktivitelere yakın yerden ev tutması da önemlidir.
Kaldı ki bir kişinin doğum haritası onun asıl bir mutfağı ne renk duvarlarla kaplı olması gerektiği mesela tabağının rengi bile önemlidir. Niçin? Bir örnek verelim Boğa burcu yükseleni Aslan olan birisinin iştahı herkesden fazladır helede 6. evde bulunan gezegenler uyarıcı ve sert açıları varsa sağlığı önemlidir. Bu kişinin mutfağı sarı açık sarı renkte olamaz. Tabağı kırmızı veya sarı renklerden de olmamalı. Çünkü bu renkler onun iştahını daha da çok açar. Bunun yerine Boğa'nın rengi mor ve Aslanın rengi beyazın karışımı açık lila rengi seçilmesi daha uygun olacaktır. Örnekler çoğaltılabilir.
Dışa dönük bir karakter olarak konuşmayı insanlarla iletişimi seven bir doğum haritasında KOMŞU çok önemlidir kişi alacağı evin komşularına da dikkat ederek ev almalıdır. Evi satarken de bir kişinin doğum haritası incelemesinde ona en uygun evin neresi olduğunu siz emlak portföyünüzde detaylıca herşeyin ciddiyetle yazıldığı evlere göre o kişiyi eşleştirmelisiniz. Yapılan araştırmalarda internet evlilik sitelerinde kişilerin kendi özelliklerini yazarak ve kendilerine en uygun eşlemeyi yapan bilgisayarın sayesinde oldukça mutlu evliliklerin sağlandığı batı ülkelerinde tespit edildi. Aynı şekilde iyi bir emlakçı karşısındaki kişinin doğum haritası ve isteklerinden yola çıkarak uygun evi ona en güzel pazarlayacak satacak kişidir. 

İnşallah bu konuda yakında astroemlak.com ve astroestate.com sitelerimiz danışmanlıkta hizmete girecek ve en doğru eşlemeleri yapacaktır. Konuyla ilgilenen emlakçıları ve alıcıları bu siteyle istibata geçmelerini tavsiye ederim. 

İslam Astrolojisi dersleri almak içinde 5321130469'dan bilgi almalarını tavsiye ederim.
Bu konuda danışmanlık almak ve mekanınızın size ve enerjinize uyumunu bilmek veya mekanınızı sizinle uyumlaştırmanın yollarını bilmek için mutlaka arayınız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.