www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

28 Kasım 2019 Perşembe

26 Aralık 2019 Güneş Tutulmasının İslami Astroloji Yönüyle Yorumları

26 Aralık'ta 2019 da güneş tutulması Oğlakta ve 4 derecede yine kendi dekanın da olacak.
Bu tutulma yılın son tutulması ve Burçlara etkileri ne olabilir ve bu etkilere karşı nasıl bir dua esma zikir sadaka çalışması yapılabilir? Bunlarla alakalı cevapları aşağıda bulabilirsiniz.
Öncelikle bu tutulma Oğlak burcunda olduğu için en fazla etkilecek olanlarda Oğlak burcunun ilk dekanında doğanlar, Başak burcunun 2. dekanında doğanlar ve Boğa burcunun 3. dekanında doğanlar olacaklar. Bu tutulmanın size olan etkisini tam anlamak istiyorsanız Oğlak burcunun 4. derecesinin sizin hangi evinize denk geldiğinide anlamanız buna göre yorum yapmanız gerekmekte. Mesela yükseleniniz başaksa ve 9 derece ise bu durumda 5. evinizdeki oğlak burcu 4. eve de taşmış ve tutulma sizin 5. evinizde değilde 4. evinizde olmuş olabilir buna dikkat etmeniz gerekmekte ve yorumu buna göre okumanız gerekmekte. BU TUTULMANIN EN ÖNEMLİ YANI OĞLAK İÇİNDE BİR STELYUM İÇİNDE OLMASI, yani bir kaç gezegen tutulmanın hemen yanında olması bu da tutulmanın etkisini daha da arttırmakta. Tıpkı teröristlerin bomba düzeneklerine çivi ekleyerek tahribatın daha fazla olmasını sağlamaları gibi bu tutulmada etkisini oldukça güçlü gösterecektir... Bu yüzden yazılanları dikkatle okuyunuz çünkü kayıp yada kazanım yaşamanız bu işareti okumanıza bağlı....
Tutulmalarda genel olarak öne çıkan esmalar o burç ve o evin esmalarını öne çıkartır buna rahatlama açılımlar için gerekli olan esmaları da eklemek gerekir.
Gelelim yorumlara...

Burcu Yükseleni Stelyumu veya Ay burcu Koç olanlar:
Tutulma onların yükselme kariyer evlerinde olacak ve bu tutulma kariyerlerinde yeni kapılar açabilir acele etmez ve sabırlı planlı giderlerse bu etkiyi maksimum yaşayabilirler. KAriyerlerinde bir dönem kapandı diye üzülmemeliler. Bu onlar için yeni bir kapı ve açılım demek. Özellikle Cumartesi öğlen namazından 1 saat önce Basıt Fettah Latif esmalarıyla dua ve Yetim bir kızı veya yoksul dulu sadaka infak sevindirmeleri şarttır.

Burcu Yükseleni Stelyumu veya Ay burcu Boğa olanlar:
Tutulma onların 9. evlerinde olacağı için Yüksek eğitimde sıkıntılara dikkat etmeli. Okudukları okulu değiştirmek ister öğrenciler. Gezginler destinasyonlarında değişikliğe gidebilirler. Hiç yoktan bir gezi planı ortaya çıkabilir. Yeni başlangıçlar kötü demek değil tabiki, belkide eski yerin değişmesi gerekecekti. Cumartesi Öğlen namazından hemen sonra HAdi Raşit Basıt Fettah Latif esmaları öne çıkmakta. Ayrıca Cumartesi Öğle namazından sonra Yetim bir kızı veya yoksul dulu sadaka infak sevindirmeleri şarttır.

Burcu Yükseleni Stelyumu veya Ay burcu İkizler olanlar:
Tutulma onlarda miras, spirütüel konularda eşin parasal durumu gibi konularda yenilenmelerde olacak. Bu sayede Astroloji Psikoloji gibi ilimlerde derinleşmek isteyenler için fırsatlar var. Hac Umre gibi planları olanların da bunu gerçekleştirme adına önemli gelişmeler olabilir. Cumartesi İkindi namazında ASR Suresi mutlaka okunarak Afüv Gaffar Gafur Settar esmaları ile af dilemeliler özellikle. Ayrıca Basıt Fettah Latif ile imanlarını güçlendirme adına dua etmeliler.Yetim bir kızı veya yoksul dulu sadaka infak ile Cumartesi İkindi namazından hemen sonra sevindirmeleri şarttır. 

Burcu Yükseleni Stelyumu veya Ay burcu Yengeç olanlar:
Tutulma onlarda Evlilik ve Ortaklık konusunda yeni ve kati bir karar alınmasına yol açabilir. Özellikle eşleriyle sorunları olanlar Tamam mı Devammı sorusunu kati olarak cevaplandırabilecekler. En hayırlı kararı almak için Basir Alim Hakim esmalarıyla dua edilmeli ve Basıt Fettah Latif esmaları ile de bu kararı desteklemeliler. Hala karar alamamış olanlarda kendilerini karar almaya mutlaka zorlayacaklar. Cumartesi güneş batmadan önce edilecek dualar önemli. Eğer eşten ayrılmak istenmiyorsa Vedud Cami esmalarıyla da dua edilmeli ama ayrılmak isteniyorsa Basıt Fettah esmaları daha öne çıkmakta. Cumartesi güneş batmadan önce sadaka verilmesi de hayırlı kararlar için gerekli. 

Burcu Yükseleni Stelyumu veya Ay burcu Aslan olanlar:
Sağlık ve işyerlerinde yaşayabileceği bazı sıkıntılar sonunda yapmak zorunda kalacakları değişiminde işareti. Aslında bir çok kişi bu uyarıları yaşamaya başladı bile. Cuma günü güneş battıktan 30 dk sonra Şafi ve Hafız esmaları ile Allahtan sağlıkları için dua etmeleri iyi olur iş için ise Kayyum Aziz esmaları Basıt Fettah Esmaları ile dua etmeleri ve bu vakitte yetime yoksul dula maddi yardımda bulunmalılar.

Burcu Yükseleni Stelyumu veya Ay burcu Başak olanlar:
Özellikle aşk çocuk konularında bir yenilenme yaşamaları büyük olasılık. Mevcut devam eden ilişki yeni bir merhaleye geçebilir veya bitip yenisi başlayabilir. Çocuk isteği hat safhaya varabilir. Hamile kalma durumu ortaya çıkabilir veya varsa mevcut bir hamilelik düşükle sonuçlanabilir. Bunun için hayırlı olan hayırlısı ile istenmeli Allahtan ve Basıt Fettah Latif esmalar Cuma Akşam namazından sonra duada olmalı ayrıca bu vakitte yetime yoksul dula maddi yardımda bulunmalılar. (Iban hesabından para yollanabilir önemli olan ödeme emrinin yapılmış olması) - ( 2. dekan Başak doğumlulular bu tutulmanın etkisi daha fazla hissedecekler)....

Burcu Yükseleni Stelyumu veya Ay burcu Terazi olanlar:
Özellikle taşınma konusu gündeme gelebilir, yeni bir ev alma ev değiştirme ev tadilatı veya evle alakalı işlere başlama emlak işleri vb konular, ayrıca aile içinde yaşlı ve hasta birinin kaybı gibi durumda ortaya çıkabilir. Özellikle Cuma Yatsı namazında Basıt Fettah Rahman Rahim esmaları ile destek alınması  bu vakitte yetime yoksul dula maddi yardımda bulunmalılar. (Iban hesabından para yollanabilir önemli olan ödeme emrinin yapılmış olması)

Burcu Yükseleni Stelyumu veya Ay burcu Akrep olanlar:
Kardeşleri ile alakalı bazı sorunlar gündeme gelebilir, iletişim veya kurslar konusu gündeme gelebilir. Kardeşlerin bazı sorunlarını halletmek zorunda kalabilir. İletişim ve yanlış anlama yüzünden ciddi bir sorunla karşılaşabilirler. 
Özellikle Cumartesi gece namazı önemli ve Basıt Fettah Basir  esmaları ile destek alınması  bu vakitte yetime yoksul dula maddi yardımda bulunmalılar. (Iban hesabından para yollanabilir önemli olan ödeme emrinin yapılmış olması).

Burcu Yükseleni Stelyumu veya Ay burcu Yay olanlar:
Parasal konularda yenilenme söz konusu veya mali konularda önemli kararlar almak zorunda kalabilirler. Dikkatli harcama yaparken finansal anlaşmaları dikkatle yapmalılar sıkıntı yaşamama adına.
Özellikle Cumartesi sabah namazı önemli ve Basıt Fettah esmaları ile destek alınması  bereket için Samet Kerim Gani esmaları öne çıkmakta. Bu vakitte yetime yoksul dula maddi yardımda bulunmalılar. (Iban hesabından para yollanabilir önemli olan ödeme emrinin yapılmış olması).

Burcu Yükseleni Stelyumu veya Ay burcu Oğlak olanlar:
Hayatları 2017 yılından beri inanılmaz zorlaştı çoğu Oğlak burcu kişinin. Aradıkları yenilenmeleri belkide şimdi bulacaklar. Ancak dikkatli karar almazlarsa ve yanlış hareket ederlerse ciddi bir sıkıntının içine düşebilirler. Buna dikkat etmeleri gerekir. 
Özellikle Cumartesi sabah namazından sonra gün doğmadan önce  "Rabbim beni kendi gözümde düşür ama başkalarının gözünde yücelt. Yükselten düşüren Muiz ve Mzill sensin diyerek dua etmeli Aziz ve Muizden yükselme istemeli.  Bu vakitte yetime yoksul dula maddi yardımda bulunmalılar. (Iban hesabından para yollanabilir önemli olan ödeme emrinin yapılmış olması).

Burcu Yükseleni Stelyumu veya Ay burcu Kova olanlar:
Ruhani yönden eğer sıkılmış bunalmışlarsa uzun zamandır bu tutulma rahatlama demek ancak ruhani bunalımda olmayanlar anlamını bilmedikleri bazı iç hesaplaşma ve bunalımlarla karşılaşabilirler. Selam esmasında Huzur ve Sekinet istemeleri gerek özellikle Cumartesi güneş doğduktan 40 dk sonra.
 Bu vakitte yetime yoksul dula maddi yardımda bulunmalılar. (Iban hesabından para yollanabilir önemli olan ödeme emrinin yapılmış olması).

Burcu Yükseleni Stelyumu veya Ay burcu Balık olanlar:
Organizasyon ve arkadaşlıklarda yenilenme onları beklemekte. Özellikle projeleri olan balıkların Projelerinde gelişme olabilir. Bazı arkadaşlıkları yeni bir boyut kazanabilir veya bitebilir. Arkadaşlıklar dahil bir çok konuda kati kesin kararlar alma durumu ortaya çıkacaktır. 
Özellikle Cumartesi sabah 9 11 arasında kuşluk namazı kılarak önemli kararları Bi İsmi'l Alim vel Hakimle almalılar.

Doğum Haritaları, Transit Analizler, El İsim Analizleri, 
Evlilik, İş, Sağlık, Okul vb konularda tüm sorunların kaynağının tespiti ve sorunların çözümü için yolların İslam Astrolojisi yönüyle tavsiyeler için danışmanlıklarımızdan yararlanınız...
ayhanozcimbit@gmail.com
05352573693











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.