www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

15 Kasım 2019 Cuma

ZİKİR NEDİR? NASIL YAPILIR ( İslam Astrolojisine Göre ASTROZİKİR VE ŞÜKÜR Nedir?)

Zikir kelime anlamı olarak anmak dille söylemek demek özellikle Türk dilindeki anlamı bu.
Geleneksel İslami cemaatler Zikre çok büyük önemler vermişlerdir. Esmaül Hüsna Allah'ın Kurandan bildiğimiz 99 esması ve Kişliğini anladığımız ilahi kelimeler ve isimleridir. 

Allah'ın yaratıcılığını ve gücünü cezalandırıcı yönünü tamamını gnostik olarak buradan bilmekteyiz. Bizi Allahın şekli şemali değil kişiliği ilgilendirmekte. Allah da insanların dış görünüşüne göre değil iç görünüşüne göre not vermekte. Allah bizim kim olduğumuza önem vermemekte, açalım, mesela Arap Kürt Türk Alman olmamız Allah için önem arz etmiyor. Allah bir insanın Namazlı bir Müslüman olmasını da umursamıyor ta ki o Müslüman ya Yetim garibana zenginse yardım etmek zorunda değilse Yardım etme konusunda teşvikçi olmak zorundadır. Kısacası Allah bizim Hasenatımız ve ibadetimizin kabulünü bile samimiyetimizi onuda başkalarına verdiğimiz yardıma SALİHATIMIZA bağlamış durumda. ( Hasenat ve Salihat ne demek iyi araştırınız kuru kuru okumayınız).

Kaldı ki Zikir meselesin de de mesela Cimri bir adamın "Ya Rezzak Celle Celaluhu" diyerek daha çok rızık istemesi saçma ve iki yüzlülüktür. Çünkü kişi mutlaka kendinden olandan yoksulla bölüşmesi gerekir ki Allah arttıracağını bereket vereceğini söylemekte. Bu konuda örnek Hz Ebu Bekirdir. Çünkü ne kazanmışsa yoksula yetime garibana vermişti. Hz Ebu Bekir Ya Rezzak Celle Celaluhu, Ya Zul Zelali Vel İkram, Ya Gani vel Latif Esmalarını hayata yansıtan bir kişilikti.
Başka bir örnekte Hz Alidir. Bir kişi bilgiyi kendine saklar öğretmezse ilim cimrisidir ve "Ya Alim vel Hakim Celle Celaluhu" esmasını zikretse bile ilmi artmaz. İlimin artması için Zikri Fikir ve Amelle beraber olması gerekir. 
Nasıl mı? 
Mesela kişi Ya Alim vel Hakim CElle Celauhu esmalarını söyledi diyelim. Yanında mutlaka ilminden yetim gariban bir çocuğa öğretmesi gerek. 
Diyelim Arapça İngilizce biliyorsa yetime para veremiyorsa ilminden vermek zorunda. Yoksula ücretsiz  ders veren Matematik öğretmeni vb "Ya Alim vel Hakim" esmasını yaşar, bu onun ilmini azaltmaz arttırır öğrendikleri de pekişir. Tıpkı Fırıncılık yapan zengin bir esnafın Yetime ekmek veya para vermesinin ondan eksilmemesi gibi çünkü Allah o fırının korumasını sigorta gibi üzerine alır o zaman.

Müslümanlar Allahdan isterken bol bol isteyip Allahta verdikten sonra  yoksula  yardıma gelince tıpkı ilkel putperest araplar gibi "Allah versin" diyemezler, "Allah'ın doyurmadığını biz mi doyuracağız" diyemezler "Allahın ceza olsun diye bu hale getirdiğini biz doyuramayız" diyemezler. Bunun günümüzdeki versiyonu Fethullah Gülendir, o da 1994 yılında "Bosnalılar Osmanlıya ihanet etti Allah onlara bu yaşadıklarıyla ceza vermekte" dediğinizde bilmeden şirke küfre Allah'a iftiraya düşersiniz. Esasen geleneksel İslamcılık Tevhitsel İslamın yok edicisi konumunda oldu. 

ZİKİR NASIL OLMALI?

İslam Astrolojisinde namaz zikir vakitleri zodyakta çok özel zamanlara gelir. O zamanları nedenlerini o zamanın esmalarını tek tek derslerimde açıklamaktayım, önemli bilgilerin bir kısmınıda İslam Astrolojisi Kabenin Hayat Şifreleri, Ellerimizin Dili ve Seğirmeler adlı kitaplarımda da açıkladım.

Bir örnek verecek olursak, 5. ev sevginin aşkın çocukların nesebin sanatın evidir ve Aslan burcunun evidir. Bu eve gelecek zikir evden dolayı Vedud Sani Musavvir Hay Halik Esmalarıdır. Kişi sağlam sevgi arıyorsa hayatında "Rabbim seni seven bir kulu sevmeyi senin sevdiğin kulun beni sevmesini nasip eyle" demelidir. Ya Vedud Celle Celaluhu diyerek zikre başamalı Akşam namazında, bu eve gelen burç hangisiyse bu evdeki burcun temsil ettiği gün de önemlidir ve buna göre o günün akşam namazında bunu söylemesi daha da önemlidir. Dua eşref saati diye bir şey vardır. Namaz bu yüzden vakitlere bölünmüştür.
Eğer bu kişi bu zikre başlamadan önce bu esmayı hiç kullanılmamış bir kalemle kağıda yazıp suyun içine bir bardak suyun içinde tutarken söylerse suyun hafızası vardır ve Vedud esmasının kristallerini kendi kendine oluşturur. Ayrıca su sestende etkilenmekte ve suyun kristalizasyonu tamamlanmaktadır. Bu bilimsel olarak da kanıtlanmış durumdur. Ancak Esmaları zikreylerken şu da önemli, mutlaka yalnızken, TV izlemezken, aklını tamamen Vedud esmasının manasında sevgiyi verenin Allah olduğunu düşünerek söylemek gereklidir. Kalkıp da TV izlerken 50 bin defa zikreylemek saçmadır bunları söyleyenler tavsiye edenler yanlış içindedir yanlış yapmaktadır ve bir kulu esmayı bu şekilde zorladığı zaman ve o istek gerçekleşmeyince kişi ateist olmakta veya Allah'a güvenini yitirmekte. O sözde Vedik artıkları İslam Astrolojisi nedir bilmeyen astrologlar var ya, kazandıkları üç kuruşla milleti böyle imanından etmektedirler.
Ortalıkta Vedik Astrologları gibi ne denli şirk içinde olduğunu bildiğimiz insanlar bile Esmaül Hüsnalara geçiş yapmışlar ama bunu Hint mistisizmi ile zırvalarla karıştırmışlardır. Düşünebiliyor musunuz bu dünyaya tekrar geleceğine inanan birisi size esma nutuku çekmekte sizde bunu yiyorsunuz. Özellikle Vedik ve Karma astrologlardan uzak durmanızı tavsiye ederim.

Neyse geçelim İslam Astrolojisine. Siz Vedud esmasını saymadan zikredin, taki aklınıza Allahın sevgi vericiliğinden başka bir şey gelene kadar. Burada önemli olan zikir ve Fikir in kalitesidir. Aklınızda kalbinizde Allahın o esmasıyla alakalı konular olmadıkça o zikir zikir sayılmaz olmaz. O zikirle ettiğiniz dularınızdan da hayır beklemeyin.

Biri size sayarak çiçek verirken aklı başka yerde olsa nasıl düşünürsünüz? Üstelik 5000 kez bunu yapsa alır o çiçekleri kafasına çalarsınız. Allah insanın kaç defa zikir yaptığına değil kaç defa kaliteli fikirle ciddi bir zikir yaptığına bakar. Sayı değil kalite önemlidir Allah için bunu Kurandan da biliyoruz. 1 kamyon kokmuş çürümüş domatesle yemek yapamazsınız ama sağlan 5 domatesle o lezzetli yemeği yaparsınız. Bu konuyu bu açıdan bakarak düşününüz. Bu yüzden önünüze gelen her astroloğa da İslam Astroloğu gözüyle bakıp boşuna dininizden soğumayın....

İslam Astrolojisi kitabını mutlaka bulup okuyunuz....

Ayrıca danışmanlıklarımdan ders almak yararlanmak isterseniz ayhanozcimbit@gmail.com mesaj atınız veya 05352573693den randevu veya açıklama alınız...

www.islamastrolojisi.com
Ayhan Özcimbit

ÖNEMLİ NOT:
Arapça ve Arap kültürünü bilmeyen aklı evveller Zikirleri yaptırırken kolaya kaçmaktalar mesela birleşik Zikirler yaptırırken iki kez Ey dedirtmekteler oysa Ya demek Arapçada EY anlamında sesleniştir. Allaha seslenmek için sadece başta söylenir ikikez Ey demek usule uygun değildir.
Mesela Ya Samet Ve'l Kerim Ve'r Rezzak Vel Gani Celle celaluhu diye rızkın çoğalması için Doğum haritasında 2. eve gelen burca veya gezegene göre belirlenen Günün sabah namazında bu zikir söylenirken hepsinin başına Ya getirilmez. Ve ve El, Ve ve Er, Ve ve En bağlaç ve ön takılar birleşirken Ve'l Ve'n Ve'r şeklinde araya gelir.
Rızkın artmasını istediğimiz bir işe başlarken bereket hayır ve verim isterken Besmelesini söylerken Bi İsmi Allah (es) Samet Ve'l Kerim Ve'r Rezzak Vel Gani söylenir. Ancak Samet esması asla bir insana konamaz ve başına da Es takısı getirilmesine de aslında gerek te yoktur. Çünkü Samet esması da Allah ve Rab gibi asla insan adı olamaz tek başına.

AstroZikir Nedir? 

Bir kişinin doğum haritasına göre belirlenen zamanlarda Esmalarla yapılan dua ve zikir çalışmasıdır. Bu aynı zamanlarda Sadaka ve İnfakla desteklenerek ŞÜKÜR pozisyonunu alarak duanın kabulünü hızlandırır.