www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

10 Ocak 2020 Cuma

10 Ocak 2020 Ay Tutulması ve Etkileri - İslam Astrolojisi Vizyonu

2017'den beri Satürn Oğlak burcunda ve Oğlak burcuyla beraber İŞ İNSANI olan OĞLAK burcu değil sadece Dünya Ticareti etkilendi. Oğlak burcundan Satürn geçtiği zamanlarda dünyada çalkantılar daha fazla olmakta bu doğru. Çünkü ekonomik daralmalar yaşanmakta ve savaş endüstrisi hızlanmakta. Oğlak burcu'nun zıddı Yengeçtir ve özellikle yükseleni yengeç olanlar ve ülkelerde ikili ilişkilerinde evliliklerinde sorunlar yaşadılar. Ülkeler müttefiklerinden ayrıldı. Mesela senelerden beri NATO içinde en güçlü evliliği olan ABD Türkiye evliliği ayrılmayla sonuçlandı. Türkiye artık kendisine Rus bir sevgili yaptı. Hala evliliği devam etse de evden ayrılan Türkiye şu an Rusya ile beraber yaşamakta. ABD bu beraberliğe karşı çıkarak Türkiye'yi nafakaya bağlamak istiyor ama Türkiye'de buna yanaşmayan koca gibi davranmakta. Durum bu. 
Bu tutulma sayesinde Türkiye duruşunu daha iyi kontrol edecek, gücünü daha fazla arttıracaktır. Rusya ile pazarlıklar yaptı. Rusya'nın gazını Avrupa'ya satacak. Kendisinden ve Rusyadan gaz alınması içinde Doğu Akdeniz'de boru hattını Yunanistan'a geçirmeyecek. Rusya bu duruma gizliden gizliye destek verirken görünüşte karşı gibi davranmaya devam edecektir. Bazı Türkiye düşmanı sözde astrologlar dolar yükselmeye devam edecek dolar alın diyecekler yine. Dolar yükselmeyince açıkladıkları gerekçeler evlere şenlik ( Dolar yükselecekti de Dolara Spekülasyon ve Manüplasyon yapıldı diyecekler yine) Allah'ın ekonomi bilgisi özürlüleri...
Peki burçlara etkileri ne olacak bu tutulmanın. ( DOĞUM HARİTANIZA GÖRE DERECEYE DİKKAT EDEREK BAKIN. TUTULMA 20 derercede yaklaşık olarak YENGEÇ'te)
BURCU YÜKSELENİ STELYUMU AY BURCU KOÇ OLANLARA ETKİSİ:
Tutulma aile ve ev ile alakalı konularda kendini ortaya çıkaracak. Babaocağında bazı sıkıntılar devam edebilir veya sorun tamamen çözülece bilir baba ocağı taşınma ev gibi konular gündemde. Rahman Rahim Basıt Fettah Esmaları ile Yatsı namazlarında dua öne çıkmakta ayrıca Pazartesi yatsı namazı vakti mümkünse sadaka verilmeli (Banka hesabından yollayabilirseniz yetim bir öğrenci kıza). Kariyer konusunda da değişiklikler söz konusu olabilir. Aziz ve Muizle Cumartesi öğle vakti dua edilmeli.
BURCU YÜKSELENİ STELYUMU AY BURCU BOĞA OLANLARA ETKİSİ:
İletişim ve kardeşler ve yeni kurslar konusu ortaya çıkabilir. Bu konulardaki itilaflarda çözüm ortaya çıkabilir veya yeni bir aşama sağlanabilir. Basıt Selam Semi esmaları gece 1-3 arasında öne çıkmakta. Ayrıca eğitim yurt dışı konularında var olan planlar devreye girebilir. 
BURCU YÜKSELENİ STELYUMU AY BURCU İKİZLER OLANLARA ETKİSİ:
Her türlü mali konular öne çıkacaktır. Borç krdi konularında dikkatli adımlar atılmalı. Yatırımlar dikkatlice gözden geçirilmeli. Özellikle Yükseleni İkizler olan Şirket ve Kurumlar Fabrikalar finansal akışa daha fazla dikkat ederek yürümeliler. Diğer yandan miras ve inançlar spirütüel konularda aşamalar ortaya çıkar. Bu konularda kendinizi geliştirecek alanlar ortaya çıkabilir. Şirketler ise daha çok beklenmedik ani bir gelişme ortaklıklardan gelir elde etme durumları hızlanabilir bu disiplinli olanlar için geçerli. Sabah namazı, Samet Kerim Esmaları Rezzak Esması çok önemli. 
BURCU YÜKSELENİ STELYUMU AY BURCU YENGEÇ OLANLARA ETKİSİ:
Bu tutulmadan en fazla etkilenecek olan burç Yengeç burcu. Yengeçler kendi hayatlarıyla alakalı bir çok konuda net kararlar alarak yollarında yürüyeceklerdir. İlişkilerinde evliliklerinde ya Tamam Ya Devam deme durumu söz konusu. Bu nedenle güçlü kararlar alarak bıçak gibi kesicektir bir çok mevzuyu. Pazartesi sabah namazı sonrası Cumartesi İkindi ve akşam namazı arasında Basıt fettah Latif esmaları öne çıkmakta. Pazartesi Cumartesi sadakaları veya Oruçları da olumlama için harika olur.
BURCU YÜKSELENİ STELYUMU AY BURCU ASLAN OLANLARA ETKİSİ:
Aslanların iç dünyasında duygu fırtınalı esecektir. Ayrıca sağlık veya iş konularında önemli gelişmeler olabilir. Bu gelişmelerin hayırlı olması için Pazartesi güneş doğduktan 40 dk sonra veya Cuma Güneş battıktan sonra Selam Esmasından Huzur Şafi esmasında Sağlık istenmelidir.
BURCU YÜKSELENİ STELYUMU AY BURCU BAŞAK OLANLARA ETKİSİ:
Tutulma sebebiyle Başakların arkadaşlıklarında ve aldıkları önemli kararların hayırla sonuçlanması için Alim Hakim Basir Semi esmaları ile Pazartesi sabah 9 11 arasında Cuma akşam namazında Basıt Fettah Latif esmalarıyla vedud esmasıyla destek almalılar.
BURCU YÜKSELENİ STELYUMU AY BURCU TERAZİ OLANLARA ETKİSİ:
Terazilerde özellikle kariyer alanında yeni gelişmeler olabilir. Çoktandır bekledikleri kariyer sıçramasını yapabilmelerinin önü açılabilir. Bunun için pazartesi 11-13 arasında Aziz Muiz esmaları ile destek almalılar. Yine Cuma yatsı namazında basıt Rahman Rahim esmaları ile destek almaları iyi olur. Ayrıca Pazartesi ve Cuma sadakalarını vermeliler.
BURCU YÜKSELENİ STELYUMU AY BURCU AKREP OLANLARA ETKİSİ:
Akrepler eğitim konusuyla çok ilgilenmeleri gerekecek, bir diğer yandan kardeşlerinin sorunlarına üzülebilirler veya onların sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirler. Ancak çözüm üretebilecek gücü kendilerinde bulacaklardır.
BURCU YÜKSELENİ STELYUMU AY BURCU YAY OLANLARA ETKİSİ:
Maddi konularda sıkıntıyı uzun zamandan beri hisseden yaylar sabah namazında Samed Kerim Rezzak esmaları öne çıkmakta. Ayrıca miras konularında hukuksal mevzulardan getirileri de olabilir. Bu ntutulmayla inançsal konularda çok daha fazla eşik atlayabilirler ve spiritüel konularda aydınlanma başlayacaktır.
BURCU YÜKSELENİ STELYUMU AY BURCU OĞLAK OLANLARA ETKİSİ:
2017 yılından beri ağır sınavlarla boğuşan ve büyümeye başlayan olgunlaşan Oğlaklar kendi evlilikleriyle alakalı sorgulamalar yaşayacaklardır. Özellikle maddi sorunlar yüzünden eşleriyle bunalım yaşayan oğlaklarda tamam mı devam mı kararları alınabilir veya eşleriyle eskisinden daha güçlü bir bağla bağlanabilirler. Oğlaklar 2021 yılında maddi sorunlarla daha fazla ilgilenmeliler ve disiplinli para kazanmalı biriktirmeli ve yatırıma dönüştürmeliler. Pazartesi ikindi namazı sonrası vedud Cami esmaları öne çıkmakta.
BURCU YÜKSELENİ STELYUMU AY BURCU KOVA OLANLARA ETKİSİ:
Sağlık konusuna çok dikkat etmeliler Kovalar ve iş yerlerinde olan sıkıntıları üzerlerinde hissedebilirler. Ancak onlar asıl 2021 de başlayacak olan büyük sınavlara hazırlanmalılar. Oğlakların 2017 den beri yaşadığı ne varsa onlar üst üste 2023 senesine kadar bu zorluk ve sınavlarla boğuşabilirler. İşte bu tutulma bir anlamda onlar için bir prova diyebiliriz. Kendilerine ve kararlarına dikkat etmeliler ve daha temkinli hareket ederek kararlar almalılar. Kibirli davranmaya kalkmamalılar.
BURCU YÜKSELENİ STELYUMU AY BURCU BALIK OLANLARA ETKİSİ:
Tutulma balıkların aşk çocuklar sanat gibi konularda yenilenmelerini sağlayacaktır. Çocuklarının sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirler yada aşık olduğu kişilerin meselelerini çözmeye çalışabilirler. Arkadaşlıklarını revize edebilirler ve çok önemli organizasyonlar içinde bulabilirler kendilerini. Kesinlikle ama kesinlikle dikkatle ve çok çalışarak yürümeliler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.