www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

2 Ocak 2020 Perşembe

TÜRKİYE'NİN MUHALEFETİNİN NEDEN DIŞ POLİTİKASI YOK?

Türkiye 1919 yılından beri aslında bağımsızlığını ele geçirmek için elinden geleni yaptı. Lozan Antlaşması ile Avrupalı olacağına dair söz verdi ve Batı Bloğunda yer alacağını taahhüt etti ve NATO'ya da girdi daha sonra. Türkiye ne zaman ki bu çizgiden çıkmaya çalışarak dünya devleti olmaya çalıştıysa bu engellendi. Mesela Adnan Menderes Sovyet Rusya ile yakınlaşmak istedi ve sonu ezan bahanesiyle dar ağacında bitti. Çünkü Batı, başta Türkiye olmak üzere bir çok İslam ülkesini Sovyet Rusya'ya karşı YEŞİL KUŞAK Projesi ile kullandı. Nato bu işin başındaydı. Türkiye'de sadece Fethullah Gülen kullanılmadı. Nazım Kıbrısi gibi Britanya 'yanlısı cemaatlerde kullanıldı. Adnan Oktar grubu da Siyonizm yanlısı çizgiden şaşmadı.

Türkiye'de şu anda tüm muhalefet partileri Dış Politikada AK PArti ve Erdoğan'ı suçlamaktalar. Elbette Erdoğan'ın ve Ak Paritinin geçmişte yığınla hatası oldu. Özellikle Fetöcü danışmanlar Nato yanlısı dış politikalar uygulayarak Davutoğlu ve Fetöcü danışmanı Gürcan Balık, Suriye ve Libya'nın iç savaş çıkartılmasında ön ayak oldular. ABD'li Cumhuriyetçi Mc Cain 'de bu siyasette ön plandaydı. Nato geri planda Suriyenin karıştırılması ve iç savaş çıkartılmasının ilerde SU SAVAŞINI engelleyeceğini iddia ederek SUriye iç savaşının çıkartılmasında kendi müttefiklerini ikna etti kolayca. Evet Suriye nüfusu dağıldı, orada su değil hayat bile bitti. Davutoğlu ve Nato siyaseti sayesinde. Malesef bu tuzağa Rus Uçağının düşürülmesinde olduğu gibi Erdoğan da düştü. Neyseki olaya Derin devlet Müdehale ederek Rusya ile aramız düzeldi.

PEKİ TÜRKİYE MUHALEFETİNİN DIŞ SİYASETİ NEDİR?
1- Kesinlikle ABD ile aralarını bozmuyorlar iş birliği ve gizli görüşmeler yapmaktalar. Asla ne Davutoğlu ne Babacan ne Kılıçdaroğlu ABD aleyhine konuşmuyorlar. Erdoğanın dik duruşunu diklenme gibi görüp ABD'ye boyun eğmeye hazırlar. Tüm kazanımlardan vaz geçecekler.

2- Kesinlikle AB ile aralarını bozmuyorlar, yıllardır Türkiyeyi kapıda bekleten Vize Serbestiyeti bile vermeyen AB'yi zerre kadar eleştiremiyorlar. Çünkü başta Almanya ve Fransa ile de görüşmekteler. İktidara geldiklerinde onlarada tavizler verecekler.

3- Kesinlikle Orta Asya Siyasetleri yok. Tüm muhalefet parti liderlerine Kazakistan'ın, Özbekista'nın Türkmenistan'ın başkentlerini sorun haritalarda nerede bulunmaktalar komşularını söyleyin deseniz vallahi billahi söyleyecek durumları yok.

4- Bir kafkasya Afrika siyasetleri yok. Afrika'da Natural TV ile verilen mücadeleye desteği hemen kesecekler iktidar olsalar. Malesef AK PArti Natural TV'ye yeterince destek vermiyor. O kanal Türkiye'nin Afrikadaki penceresi. Afrika Halkı bizi oradan izliyor. Bu yeni pazar demek. Muhalefet bu yapılan çalışmaları umursamıyor bile.

5- Muhalefetin asla yerli uçak, yerli füze, yerli nükleer füze yaparak tüm dünyada söz sahibi olacak bir Türkiye vizyonu asla yok.

İşte karar senin Türkiye!!!

Bir tarafta 2023 de Türkiyeyi ve İslam Alemini Batıya teslim edecek bir BATI TESLİMİYETÇİSİ ve İŞBİRLİKÇİ muhalefet var, bir tarafta BATI'ya karşı direnen bir Türkiye var. Eğer sabredersen Türkiye

1- Bağımsızlığını Nükleer füzelerle kazanacaksın

2- Doğu Akdenizi Rumlara ve İsraillilere teslim etmeyecek refahın artacak.

3- En büyük 10 ülkeden biri olacaksın dünyada...

4- Türk parası Dünyaın en önemli 10 prasından biri olacak.

Eğer inanmıyorsanız verin oyunuzu muhalefete ve Amerikan ve AB kölesi olmaya devam edin....

Benden söylemesi....



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.