www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

22 Ekim 2014 Çarşamba

Britanya'nın IŞİD'e karşı savaş planı ve işin aslı


Britanya'nın IŞİD'e karşı savaş planı ve işin aslı
Vahabilik, Suudiarabistan ve Britanya arasındaki dansı açıklamıştım önceki yazılarımda. Britanya'nın yapay mezhebi vahabilik üzerinden Orta Doğu'yu Osmanlının elinden alıpta kendisine siyasal entegre etmenin geçmişte Hampher ve Lawrence'la başardığı kurnaz taktiğinin günümüze uyarlanmış halidir IŞİD.
Önce Esad'a karşı savaşacaksınız Suriye halkının yanında diye savaşa götürdüler gençleri, Suriye iç savaşında ÖSO (Özgür Suriye Ordusu)na değil IŞİD'e yönlendirildiler Türkiye'den. IŞİD büyütüldü (sözde Esad'a karşı) ve Suriye savaşı üzerinden. Sonra IŞİD'i ÖSO'ya karşı kullandılar. Şimdi ise biriken ABD TEXAS silah stoklarını IŞİD'i bombalıyoruz diye boş dağların üzerinde patlatacaklar. IŞİD'e Britanya yalandan darbe vuracak. Hem silah sanayi devam edecek, hem Britanya’nın elleri Suudi ve IŞİD ile Orta Doğu'da daha da güçlenecek. Hem de mümkünse Türklerle iş birliği yapan ve kendilerine sırt dönen Kürtlere ceza vermek ve önümüzdeki yıllarda 9 trilyon dolarlık Kürt petrolünün durdurularak, Ceyhan'a sadece çocuk sidiği kadar akması sağlanacak. İşte böyle bu yawş.k Britanya. Bu nedenle İskoç bağımsızlığı çok önemli. Ancak bu ümmetin çoğu cahil üyeleri daha İskoçya neresi Brave Heart (Cesur Yürek filmi) olmasa bu kadar bile bilemeyecekti.
Hükümet'in Britanya'nın bu tutumuna karşı sessiz kalmaması lazım.
Britanya çıkarları olmasaydı Türkleri Anadolu ve Boğazların Ruslara karşı jandarmalık yapmasına izin vermezdi. Ruslara karşı Türkleri ve Çeçenleri destekleyen Britanya siyaseti, Türklere (Geçmişte Osmanlılara karşı) Ermeni ve Yunanlıları destekledi. Yıllarca PKK'nın arkasındaki gizli ellerde Britanya'ya ve Türk derin devletine aitti. Hükümet bunları biliyordu. Sivas Hapishanelerinde işkence hanelerde PKK ruhen kurulmuştu bizzat 12 Eylülcülerle. Nedenlerini Çalınan Hayatlar romanımda anlattım burada da yazmayacağım.
Abdullah Öcalan ve Hükümetin yürüttüğü siyaset Britanya'yı çok korkutmakta. 9 trilyon dolarlık Kürt petrolünün Ceyhan'a akması Londra ve New York petrol borsalarını korkutmakta.
Öcalan ve Hükümet şu an uzlaşmış durumda ve ülkede sosyal, siyasal barışı iki etnik halk arasında sağlamak üzereler. IŞİD bu yüzden Britanya kırbacı olarak da kullanılmakta. Kime karşı Britanya'ya Öcalan'ın emriyle sırt dönen PKK'ya, Rojawa'ya, Irakta İngiliz kuklası yönetimle iş birliğine girmeyen Petrolü Türklerle iş birliği yaparak satmaya kalkan Barzani'ye karşı.
IŞİD'e karşı koalisyon bir masaldır. İngiliz (Britanya) masalıdır.
O Britanya şu an büyük bir korku içinde. Tarihinde hiç bir dönemde bu kadar korku içinde olmadı. Çünkü iç siyasette İskoçya bağımsızlığa koşuyor ve bunu İskoçya'da satılmış hainlerle engellemeye çalışıyor. Dış siyasette ise Erdoğan, Putin ve Obama ile darbe üstüne darbe alıyor. Türkiye, Orta Doğu elinden tamamen kaymak üzere ve sıra İskoçya da.
Evet ABD derin devleti İngiliz kuklasıdır. Obama asla İngiliz kuklası değildir o sadece ABD derin devletinin Monikasından veya Kennedy'i de öldüren Oswald'ın kurşunundan kendisini sakınarak olabildiğince bağımsız ayakta durmaya çalışıyor. Putin Ukrayna'da Nato ile değil Britanya ile mücadele ettiğini çok iyi biliyor ve Obama Ukrayna yüzünden saldırmıyor. Suriye'de ÖSO ile Erdoğanla değil Britanya ile mücadele ettiğini de çok iyi biliyor ve asla Erdoğan'a sataşmıyor.
Kavga çok büyük aslında. Kavganın en büyüğü Britanya Kraliçesi (İllimünati çetesi ile) ile Rusya Federasyonu lideri Putin arasındadır. Putin bu savaşı tek başına kazanamayacağını biliyor bu yüzden Shangai beşlisine, Latin Amerika ülkelerine ve İslam ülkeleriyle Müslümanlarla ilişkilere çok ama çok fazla önem vermekte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.