www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

25 Eylül 2016 Pazar

İNGİLTERE'NİN TÜRKİYE'DE İÇ SAVAŞ B PLANI


Devletin taviz vermeden Terörü bitirme çabası ve Suriye’de Menbiç’in düşmesinin İngiliz planlarını suya düşürme ihtimali sebebiyle MI6 Ajanlarını Güney Doğu’ya yolladı ve şu an HDP’ye olan desteğin düşmesinden sonra Aşiretlerin liderleri ve kanaat önderleriyle rahat rahat görüşmekteler. 
Bu görüşmelerde neler konuşulmakta? 
Hangi ikna edici Londra Siyaset akademisi denklemleri uygulanmakta? Neden hala gazeteci kılığında bölgeye gelen MI6 Ajanlarına izin verilmekte bu gazeteci casuslar orada hangi aşiretleri hedef almış durumda? Bunlardan ne kadar haberimiz var ne kadar yok? 
Neden HDP’ye destek düştü nasıl bu destek arttırılacak? 
15 Temmuz Başarısızlığından sonra B Planları nedir?

Orta Doğu’da Türkiye Ahmet Davutoğlu’nun ve hapse atılan Danışmanının sayesinde oluşan Suriye üzerinden tuzağa düşürülmesinden beri Türkiye dikkatle hatasını düzeltmeye ve karşı atağa hızla geçti. Ancak İngilizler pes edecek gibi değil. Tarihteki Haçlı seferlerinin öncüsü Vatikan gibi görülsede bunun siyasal kışkırtıcısı İngiltere’dir. Bayrağında hala o dönemden kalma beyaz zemin üzerinde kırmızı St George haçı kullanan İngilizler asla ama asla Ortadoğuyu ve Türkiye’yi parçalama hedeflerinden vaz geçmiş değiller.
Peki B Planı Nedir?
Şu an ajan İngiliz Gazetecileri Güney Doğu’da gizlice Aşiretlerle görüşmekteler bu aşiretlerden Devlete ve millete sadık olanlar ve tarafını İslamdan yana koyanlar yapılan görüşmeleri sızdırmaktalar. Bakın bu şerefsiz gazeteci ajanlar neler yapmakta?
Siyasal olarak HDP’yi yeniden güçlendirmek
Aşiretlerin HDP’ye desteğini kestiğini PKK’ya militan verilmemesinden dolayı terörist sıkıntısı yaşayan PKK’ya savaşçı sağlamak isteyen konuşmalar yapmaktalar.
“Sizler HDP’ye destek vermezseniz Kürt Ulusal mücadelesi bitecek, Kürt dili ve kültürü bölgede önemli kazanımlar elde etti, bu kazanımlardan geriye dönerseniz 35 yılda yaptıklarınızı elinizden Türk faşizmi tek tek alacak, Türk faşizmi yükselişe geçti kendinizi savunmak ulusal haklarınızı elde etmek en tabi hakkınız bunları size HDP ile siyasal mücadele PKK ile de sıcak savaş kazandırır ne kadar mücadele o kadar bağımsızlık, sizde bu aşamada bırakırsanız yok olur gidersiniz. Türk ulusalcılığı artmakta Kemalizm yeniden Orduya hakim olmaya ve size yeniden dininizi nasıl yaşayacağınızı dikte ettirmekte. Buna daha ne kadar katlanabilirsiniz? Sizler Türklere Birinci Dünya Savaşında ve Kurtuluş Savaşında hep arka çıktınız peki karşılığında ne aldınız? Kan göz yaşı işkence ve sürgün aldınız. Oysa Cumhuriyet sizin Sayenizde önce Erzurum’da kurulma dı mı? Atatürk önce size geldi sizden yardım aldı sizlerde Türk kardeşlerimiz dediniz ümmet dediniz savaştınız bakın ne oldu? Direnmezseniz Türkler sizi kendine benzetecek, Batı’da açık çıplak geziyor kadınlar kızlar bakın sizin kızlarınızda açılmaya saçılmaya başladı ve kültürünüzden uzaklaşmaya başladılar. Gençlerin yüzde kaçı Kürtçe biliyor zazaca biliyor? Bayrağınıza vatanınıza sahip çıkın sizin için mücadele eden PKK ve HDP’ye destek verin. Bunu yapmazsanız bitersiniz. Biz elimizden geldiğince size en modern silahları ulaştırıyoruz ama siz kendi kaderinizi belirleme konusunda HDP’ye destek olmazsanız PKK’ya asker yollamazsanız Kobani bile Türklerin Rusların eline geçer. Türkler şu an Ruslarla ve gizli gizli İranla iş birliği yapıyor ve RTE’da ehli sünnet düşmanlarının elinde mecburen İran ve Rusyanın dediklerini yapıyor bak uçağı düşürdü sonra gitti özür diledi. Dininizi ifsad edenlere yıllarca destek veren Ak Parti ve RTE değil miydi? Şu anda Ehli Sünnet cemaatler İran ajanı cemaatlere karşı batıda mücadele veriyor onlar askere polise sızmasın diye çabalıyor sizlerde doğudan destek vermelisiniz bu sayede Erdoğandan ve onun Türkiyeyi mahveden faşist politikalarından kurtulmanız lazım. Biz her türlü silah ve maddi destek vermeye hazırız.”

Şimdi siz Güney Doğu’da yaşayan ve 80’li 90’lı yılların yanlış devlet politikasıyla işkencelerden geçmiş cahil bir aşiret reisi olsanız bu konuşmalara karşı ne kadar daha sessiz kalabilirsiniz? İçinizde zerre kadar Kürt milliyetçiliği varsa Gazeteci kılığındaki bu ajanlara “Adamlar haklı yav, dediklerinin hepsi doğru” dersiniz. Çünkü Londra Siyaset akademisini aşiretteki lider ne bilsin?
Adam Urfanın Siverek ilçesini Kobani ve Afrin’i haritada gösteremez ama neresi olduğunu duymuştur ve kendisini bu konuşmadan sonra kuşatılmış hisseder ve eninde sonunda bu MI6 e çalışan gazeteci ajanların dediğini yapar. Çünkü bunu onlara sadece İngiliz gazeteciler söylemiyor, Alman, Hollandalı, Avusturyalı, Amerikalı ajanlar da söylüyor. İngiliz yalanlarına AK Partide milletvekili olan Fetöcüler inanmışken cahil bir aşiret reisinin inanmayacağını beklemek bizim salaklığımızdır.

Peki Ne yapılmalı?

1-Cumhurbaşkanı Doğu ve Güney Doğu’daki Muhtarlarla, Aşiret reisleriyle, kanaat önderleriyle acilen toplanmalı.
2-Türkiyeye giriş çıkış yapan gazeteciler, sivikl toplum kuruluşlarının liderleri özellikle İngiliz, Alman pasaportu taşıyanlar mutlaka takibe alınmalı en küçük suç unsuru taşıyan hareketlerinde isimleri kara listeye alınarak ülkeye girişleri kesinlikle yasaklanmalı.
3-Zaten AB’den çıkan Britanya pasaportuna tıpkı onların bize çıkarttığı zorluk gibi parmak izleri alınacak şekilde vize verilmeli. Öyle bundan sonra kapıdan vize alamamalılar. O kibirli burunların bir kırılsın hele.
4-ABD Vatandaşlarına, Kanada vatandaşlarına Avustralya ve Yeni Zellanda vatandaşlarına da bize uyguladıkları zorlu vize prosedürü uygulanmalı. Bunları Hollanda Almanya vatandaşları izlemeli. En azından kapıda parmak izi veya güvenlik soruşturması sıkılaştırılmalı. Hele Sakalı ve tesettürü İŞİD’çiler gibi olanlar asla ülkeye sokulmamalı. Bunlar İngiliz Teröristidir ve bilerek yollanmaktalar.
5- Ulusal Güvenlik dört renkte olmalı. Yeşil Sarı Turuncu ve Kırmızı. Devlet Turuncu vaziyete aldığında OHAL uygulaması otomatikman başlamalı. Kırmızı olduğunda tüm Britanya adına çalışan Ajanlar gözünün yaşına bakılmaksızın içeri alınmalı.

Bunları yapmazsak ne mi olur?
1-      Desteği gitmiş HDP daha da şımarır.
2-      PKK yeniden militan toplamaya başlar.
3-      İç ayaklanma ve iç savaş denemelerine hız verilir.
4-      Türkiye kanlı bir iç savaşa sürüklenir.


Ancak Halk ciddi olarak uyandı ve bir daha ki sefere en ufak ayaklanma ve kışkırtmada Türkiye’de İngiliz Amerikan ve Alman Elçilikleri kapanmasa bile Elçileri ülkelerine döner.

Peki Neden İngiltere ve Amerika son derece uslanmaz şekilde bunca fesada daha da hız verdi.

Çünkü bizi parçalamazlarsa ve sömüremezlerse kendileri parçalanacak hemde feci bir şekilde parçalanmamak içinde sıcak dünya savaşı bile çıkartabilir bu şerefsizler.

Şu an o ajanlar Güney Doğu ve Doğu'da çok ama çok şerefsizce yılmadan çalışıyorlar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.