www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

10 Ekim 2016 Pazartesi

DUYURU (İSLAMİ ASTROLOJİ NATAL HARİTA ve PALMİSTRY-EL ÇİZGİLERİ ANALİZİ YAPTIRMAK İSTEYENLER'in DİKKATİNE)

Benden İslami Astroloji harita analizi, El Çizgileri vb yapmamı isteyen Astroloji Severler bilmeli ki (Ne zaman evlenilecek, venüsü geri bunun etkilememesi için hangi dua esma vefk okuyacağı, kaç çocuğu olacak, hangi yılda olacak ?) ben kesinlikle falcı değilim, bunu TV'lerde de defalarca kere açıkladım, İslami Astroloji kitabımızın ilk sayfalarında ilk 7 ilkeyi okumadan benden bunu istemesinler. Gelecekten haber veren Fal Astrolojisi Vedik Astrolojisi gibi Şirk Astrolojisi ve Şirk Astrologlarına yönelsinler bana değil. 
Ayhan Özcimbit


İslami Astroloji Derslerinin, Palmistry (El Çizgileri) Analizi Ders ve Seminerlerimiz Aşağıdaki İLKELERLE YAPILMAKTADIR...

İslami Astrolojinin ve EL Çizgileri Analizi'nin ilkeleri nelerdir?

1- İslami Astroloji gerek Natal (Doğum) Haritalarına gerekse Transit gezegenlerin haritalarına fal kategorisinden bak- maz bakamaz.

2- İslami Astroloji gezegenleri kaderi belirleyici olarak görmez ve Gezegenleri ilah edinmez.

3- İslami Astroloji Gezegenlerin Allahın kontrolünde olduğunu bilir. Gezegenlerin gerek Natal (Doğum) Haritalarında gerekse Transit etkilerinde Allahın oyduğu kurallar çerçevesinde etkisini sürdürdüğüne inanır. Gezegenin direk kendisinin Yaratandan bağımsız etki verdiğine inanmaz.

4- İslami Astroloji, Kabe’nin niçin Küp olduğunu açıkla- yan en önemli vizyondur. Kabe ve Zodyak haritası arasında ki bağı en bilgece ve hayatla alakasını ortaya korkusuzca koyar.

5- İslami Astroloji kişinin sevdikleriyle imtihan (Sınav) olacağının ve bu sınavı nasıl bir vizyonla geçmesi gerektiğinin yol ( Sırat ) haritasını verir.

6- İslami Astroloji, bazı astroloji çeşitleri gibi asla insanın ne zaman öleceğini asla söylemez bununla ilgili yorum yapmaz bunu şirk sayar.

7- İslami Astroloji’nin vizyonu Kuran’ın iki temel ilkesi olan Ahlak ve Adalet’i, bunların evladı Vicdan ve Sorumluluğa göre hareket ederek yorum yapmayı baz alır.

Bu ilkelerin dışında hareket eden hiç bir Astroloji çeşidi

İSLAMİ Astroloji olamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.