www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

7 Ekim 2016 Cuma

Rusya: Rus Uçağını Amerika Düşürdü – 3. Dünya Savaşı Kapımızda mı?

Rusya Stratejik Araştırmalar Enstitüsü Direktörü Leonid Petrovich Reshetnikov, Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağını ABD’nin düşürdüğünü belirtti. Rusya’da Hükümet sözcüsü de buna benzer ifadeler kullanarak FETÖ’yü işaret etti.
Peki biz bu açıklamayı nasıl okumalıyız? Bu haberde Rusya’nın ABD’ye, Dünya kamuoyuna ve Türkiye’ye mesajı nedir?
Rusya Şubat ayında Fetö’nün Türk Silahlı kuvvetlerindeki etkinliği ve gücünü ve Fetö’nün subaylarının aynı zamanda Nato Subayları oluşu bilgisini alıp 15 Temmuz’da bu bilgilerin sağlamsını aldıktan sonra emin oldu ki Türk Cumhurbaşkanı samimi ve mücadelesinde ilkeli gitmeye çalışan birisi. Kissinger’ın Putin’i ziyareti ve Erdoğan hakkında verdiği verdiği gazın etkisi Rus ekonomisinin batırılmasının hedeflendiği de anlaşıldı ve hemen geri vites yapılarak Putin ve Erdoğan yumuşak mesajlar vermeye başladılar. Erdoğan’ın özrü tam da vaktinde geldi. Darbeden önce olması hayati bir zamanlamaydı. Darbe’nin yapılmasından sonra Rus uçaklarını Fetö/Nato Subaylarının düşürdüğünü zaten Şubat sonu Mart Başı öğrenen Rusya buna emin oldu ve hemen Erdoğan’ı arayan Putin tam destek verdi. Bu yakınlaşma batıyı çok ama çok korkuttu. Rusya’nın son açıklaması ile uçağın Fetö ve Nato üzerinden aslında ABD’nin düşürdüğünü açıklaması aslında Rusya’nın ABD’nin Suriye çıkarlarını hedef almasından ve özellikle Suriye ordusunun vurulmasından sonra ABD’yi hedef tahtasına koyduğunun ifadesidir bu.
Almanya aylar öncesinden halkına 3. Dünya Savaşı uyarısı yaptı ve halk yiyecek stoklamaya başladı bile. İşlerin gerileceği belliydi. Suriyeden ve Orta Doğu’dan Rusları atarak o bölgede Büyük İsrail’i kurmak isteyen Britanya bu planında Erdoğan’da BOP başkanlığından istifa etmesiyle planın Rusya Türkiye ilişkilerinin sıkılaşmasıyla suya düştüğünü görerek B Planına geçti. Aslında hızla artan dünya nüfusuna Dünya kaynaklarının şimdiki tüketim hızında yetmeyeceği ön görüsünde bulunan Londra nükleer tarafı olmadan büyük bir dünya savaşının çıkmasını faydalı görmekte. Çünkü bu savaşta 7 milyar olan dünya nüfusu kabul edilebilir bir seviye olan 500 milyona çekilmek isteniyor.
Peki Türkiye ne yapmalı?
Rusya-Amerika, Doğu-Batı Savaşı başlarsa Türkiye Nato’nun daha doğrusu ABD’nin mi yoksa kendisine en zor zamanda 15 Temmuz’da destek veren Rusya’nın ve doğunun yanında mı yer alacak?
İşte bu soruya şu an Türkiye’deki stratejistler ve Devletin içindeki Müsteşarlar cevap bulmak zorunda.
Rusya ya   nı başımızdaki komşu ülke ve bizimle alıp veremediği yok ve aynı zamanda bize Kurtuluş savaşında ve 15 Temmuzda kritik zamanlarda destek veren bir ülke. Ülke topraklarımızı Nato’ya kullandırmamız İstanbul’un hedef şehir haline gelmesine yol açar. Dolayısıyla Türkiye bir an evvel ne yapacağına acilen karar vermek zorunda. Eğer Rusya’nın yanında yer alacaksa İncirliği ABD uçaklarına kapatmalı, zaten şer yuvası olan İncirlik bize çok zarar vermekte. 15 Temmuz orada yürütüldü, YPG ve DAEŞ’e Nato silahları oradan yollandı. Daha ne olsun?
Eğer Rusya’ya karşı olacaksa acilen Nato’dan hava savunma sistemleri, konvasiyonel, nükleer ve diğer gelişmiş füzelere karşı Ankara ve İstanbul’u koruyacak kalkanlar almanın yoluna bakmalı.
Eğer bu ikisi arasında ciddi bir tercih yapmazsa Anadolu’da İslamın varlığı tehlike altında demektir.
Ayhan Özcimbit
ayhanozcimbit@gmail.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.