www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

31 Ekim 2016 Pazartesi

Fetö’cülerin kendilerini savunma dinamiklerine cevaplar ve çelişkilerinin Analizi FETÖ’nün İDDİALARINA CEVAPLAR


Fetöcüler AK Partinin geçmişi ve tarihsel sürecini güya tek tek analiz ederek takipçilerine karşı kendilerini temize çıkartma girişiminde bulunmaktalar. En aşağıda tam metni bulunan yazının eleştirisini madde madde yazdım. Bu İddiaları ele aldım. Lütfen dikkatle okuyunuz ki karşınıza bu iddialarla cesaret edip çıktıklarında lafı ağızlarına sokunuz.
1.    İDDİA: HİZMET HAREKETİNE İLİŞMENİN SEBEBİ NURCULUGUN ŞAHDAMARI OLMASINDANDIR HEDEF 100 YILLIK HEDEFTİR NURCULUĞU BİTİRMEK İŞTE O YÜZDEN ŞAHDAMAR KESİLMELİ ÇÜNKÜ ŞAHDAMAR KESİLDİMİ ADAM ÖLÜR.
CEVAP: Hizmet hareketi, Nurculuk FETULLAH GÜLEN’İN ve misyonunun tek elinde değil. Gülen’in Nurcu olduğu ve Hizmet misyonunu temsil ettiğine dair diğer diğer Nurcu cemaatler bu konuda hem ayrı fikirde bir tanesi hariç FETÖ’yü Nurcu hareketin bitirilmesi için kurulduğuna inanmakta. Emniyetteki Fetöcü polisler 28 Şubatta Darbecilerle bir olup bizzat Nurcuların bazı kollarına baskı uygulamışlardır. Bilakis Fethullah Gülen “Komünizmle Mücadele derneğinin” kurucusu olduğundan beri Türkiye’de İslamcılar ve Solcular arasında Batı’nın satılmış ajanı olarak görülmüştür. Onun Hizmet hareketi diye isimlendirdiği oluşum İngiliz Emperyalizminin Nurculaştırılmış din ayağıdır.
2.      İDDİA: “1300 Seneden beridir bekleniyordu çünkü o MEHDİ-İ AZAM'dı delili HZ Resullulah benden sonra 12 Halife çıkmadıkça kıyamet kopmayacaktır diye buyurmuştur 632de vefat etti 12 Halife'den sonra ise MEHDİ gelir ve madem her yüzyılda bir bir Müceddid gelecek her Müceddid 100 yıla hitap edecek buda toplam 1200 yıl yapar 632+1200=1832 ve son olarak MEHDİ gelir 1832+100=1932 üstad'ın mücadele yılları 1920-1960 yılları arasıdır bu 1932 yılınıda kapsadığına göre üstad'ın MEHDİ olduğunun bir delilidir”.
CEVAP: Mehdi konusu hemen her cemaatte gündeme gelmekte. Burada yapılan hesaplama Devlet Bahçeli’nin MHP’nin kuruluş yılı hesaplamasına benziyor. Herkes belli bir takım hesaplamalarla bazı mehdilik iddialarında bulunabilir ve bunu kendisine devşirebilir. Hele sorgulama imkanı olmayan cemaatlerse Allaha teslimiyetle cemaat liderine teslimiyet bir sayan kafalar her zaman madara olmaya mahkumdurlar.
3.      İDDİA: “..1946 dönemin adalet bakanı Fuat Sirmen mossadı telgraf yağmuruna tutuyor efendim SAİD NURSİ ve talebelerini durduramıyoruz diye sonra Amerika Türkiye'ye notayı veriyor ülkeye demokrasiyi sokun diye oda tamam”.
CEVAP: Mossad’ın kuruluş tarihi 1949, FuaT Sirmen hangi Mossad’ı telgraf yağmuruna tutuyor? İsrail bile daha 1946’da yok ki. Bu yalanları ancak sorgulama özürlü taraftarlarına inandırıyorlar. Azıcık Tarih araştırması yapın. Tabi soruları çalarak torpillerle bir yere gelince böyle abuk sabuk yazıları yazmaktalar.
4.      Adnan Menderes ülkeyi Natoya soktu ülkenin sınırlarına mayın döşedi Mustafa Kemal’ı koruma kanununu çıkardı İshak Alaton ile Üzeyir Garih dönmeleri ortaklaşa 1958de Alarko holdingi kurmuşlardı Adnan Menderes bunlara Ankara'da açtığı fabrikaların havalandırma ihalelerini verdi.. Adnan Menderes Yahudi dönmesidir
CEVAP: Nato’ya girmek sadece Menderesin fikri değil. “Yeni dünya kurulur Türkiyede bunun içinde yerini alır” İnönü doktrini gereğince alınmış bir karardır. O dönemde SSCB tehditine karşı tedbirdir. Alarko Holding’e iş verdi diye Menderes’i Yahudi ilan etmek ne kadar doğru. Kaldı ki Yahudi olmak suçmu? Unutmayalım ki Siyonizm’i hedef almalıyız Yahudileri değil. Kaldı ki FETUllah Gülen İsrail’i izin alınacak otorite olarak görür tanır.
5- Yıl 1965 seçimle Süleyman Demirel iktidara geldi Süleyman Demirel ki Londra mason locasından 33 derece almış adamdır peki ne oldu ne yaptı oda müspet hareket etti nurculugu rahatlatan yasalar çıkardı ve SAİD Nursi'ye inanmayanın imanı yoktur dedi.
CEVAP: Demirel, bırakın Nurculuğu islamın karşısında duran bir siyonistti. Nurculuğu desteklediğini söyleyerek buradan bir avantaj aşırmaya kalkmak hikayedir inandırıcı değildir.
6-“ Yıl 1979 yine Süleyman Demirel iktidara geldi (( aynı yıl İran'da Sünnilik yayılmasın diye Humeyni devrim yaptı )) geldikten sonra bu sefer SAİD Nursi'ye alim değildir diyenin alnını karışlarım dedi Amerika bu sözede tahammül edemezdi ve 1 yıl sonra 1980 darbesi ile yine hükümeti devrildi..”
Cevap: Tamamen kafa karışıklığı için yapılan bir analiz bu. İran devrimi ABD ve Batı hegamonyasını bitirmiş İran’ın Çin ve SSCB bloğunda yer almasını sağlamıştır. FETO’nun kuruluş amacı İran ‘devriminin etkilerinin Sünni Türkler arasında yayılmasını engellmek için kurulmuştur. Sızıntı dergisi 1 Şubat 1979’da Humeyninin İrana gelmesiyle aynı gün CIA desteği ile Türkiyede yayınlamaya başladı… PKK, ise Kültürü ve Dili İrana benzeyen Ümmetçi Kürtlerin devrimden etkilenmemesi ve komunist yurtseverlik üzerinden Kürt faşizminin verilmeye başlandığı anda 1979’dur.
7-“ yıl 1983 Turgut Özal bu sefer getirildi ama karşılığında kendisini oraya getirenlere birşey vermeliydi işte ilk önce bakir olan Türkiye piyasasını yabancı şirketlerine açtı sonra dediki Fethullah Gülen'in yurtdışındaki bütün faaliyetlerine kefil benim :) hayda buda olmadı diyerek zehirlendilermi??”
Cevap: Fetö, burada tam bir manüplasyon yapıyor. Zira Özal Türk okullarını İngiliz değilde Türk çıkarları için amacına uygun hareket edeceğini sanarak kefil oldu bir çok ülkeye. Fetö, 1994’den itibaren ABD’yi Orta Asyada övmüştür ve ABD’nin Dingiltere’nin sevilmediği ülkelerde Anglo Sakson ajanlığı yapmıştır.
8- “siz hiç Erbakanın bir kez olsa bile hz üstadın ismini zikrettiğini gördünüzmü hayır 1971de isviçreden getirildi çünkü Nurculuğa karşı savaşacak eleman Laz'ım hem Hocaefendi'yi sevmemesinin sebebi Hocaefendi'nin harikulade bir şekilde Nurculuğa hizmet etmesinden dolayıdır
Cevap: Fetö, Erbakanı ve gerçekte Nurculuğu asla sevmedi. Erbakana ve onun Anti emperyalist, anti Siyonist politikasına karşı Nurculuğu kullanarak İman hakikatleri Hizmeti kamuflajıyla karşı koydu ve Hizmeti götürttü kendisi gibi ABD’nin kucağına oturttu.
9-“ Erbakanla Erdoğan'ın 1980 darbesinde Silahlarla Nurcuları kovaladığını kim bilir??”
Cevap: Bunlarda yalan iftira o kadar çok ki buna cevap bile vermeye gerek yok. Ancak şunu sormak lazım “Madem öyle neden Erdoğanla beraber yürüdünüz? Neden 2010’a Fidan’ın MİT müsteşarı olmasına kadar desteklediniz. Yağan yağmurda niye beraber yürüdünüz?
10- “1980 darbesinden sonrada Avrupa baktıki Türkiye'de din yükseliyor Ve dedilerki insanlar Artık dindar hükümet ister işte AKP'nin başına tesettürü geçirip ülkenin başına getirdiler Akp hükümetinin geçmişini araştırın tümünün özellikle bayanlarının hepsinin geçmişte başörtüsüz olduğunu göreceksiniz”
 CEVAP: Şimdi de Avrupayı suçluyorlar. Oysa tek tek Avrupaya kaçtılar. AB, ABD, Britanya en başından beri onları 15 Temmuz için yetiştirdi. AK Partililerin başörtüsü yokmuş, sizin hocanız "Başörtüsü teferruattır" demedi mi? Tık cevap yok...


               11-9 yıl sonra Abdullah Gül Türkiye’nin ‘tarihi virajında’ yine CFR Dış İlişkiler Konseyi masasına oturdu. Görüşmeler GİZLİ olduğu için, toplantı konusu hakkında Türk milletine bir açıklama yapılmadı Davutoğlu’da 2010 yılında bu toplantıya katıldı Numan Kurtulmuş’ta 2013te bu toplantıya katıldı. Ve *Adalet ve İçişleri bakanlıkları ile MİT, Genelkurmay Başkanlığından isimler, Öcalan’la görüşüyor. *AKP, BDP’yle görüşüyor. BDP, Apo’yla görüşüyor. *PKK, ‘Türkiye ortak düşman!’ şiarıyla İsrail ve Ermenistan’la görüşüyor. *MİT müsteşarı Hakan Fidan ABD’de CIA ile görüşüyor. *CIA Direktörü Panetta, Fidan’la görüşme öncesi gizlice İsrail’e giderek MOSSAD Başkanı Dagan’la görüşüyor. *Bağdat Büyükelçisi Murat Özçelik, Barzani’yle görüşüyor. *PKK uzantısı STK’lar Barzaniyle görüşüyor. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül New York’da CFR ile görüşüyor. Muhalefet lideri Kılıçdaroğlu, Avrupa’da ECFR* üyeleriyle görüşüyor. Halkla kim görüşüyor? CIA uzmanları ve bağlı memurlar halkla en sıkı fıkı ilişki içinde olanlar...işte AKP'ninde ne yaptığını siz biliyorsunuz zaten ve en önemlisi AKP 1980 darbesinin bir ürünüdür darbe ile gelen darbe ile gidemez. Vesselam...
CEVAP: Hocaları Gülen Papanın elini öper bişey yok, buna ilmi siyaset derler, Siyonistlerin ve Emperyalistlerin maşalığını yapar kendi halkına kurşun sıkar bişey yok. AK Parti’nin kuruluşunda Siyonistler ve emperyalistlerle yürümek zorunda olduğunu daha önceki yazılarımda yazmıştım. Bunları yineleyecek değilim. Ancak FETÖ, çözüm sürecinin başarıya ulaşmasından korktuğunu yazmamış burada. Fetö, Dumanlıyı Diyarbakır’a gönderip seçim desteklenmesi karşılığında AK Partiyle köprülerin atılması gerektiği hiç konu edilmemiş Fetö tarafından. İşine geldiği gibi sallamışta sallamış, sallarken tarihsel dinamikleri göz ardı etmiş hep. Böylece daha kolay kendini temize çıkarmasını bilmiş. Oysa çok biliyoruz ki Hükümet içinde 15 Temmuza kadar Fetö'ye en yumuşak davrananlar Arınç, Gül, Davutoğlu'dur. 

Yemezler FETÖ…..  

Ayhan Özcimbit

Aşağıda Fetöcülerin Whatsapp'tan yayınaldıkları ve kendilerini haklı çıkartmak istedikleri yalan dolanlı yazının tamamı...

 FETÖCÜLERİN SOSYAL MEDYADA BİRBİRLERİNE YOLLADIKLARI YAZI

HİZMET HAREKETİNE İLİŞMENİN SEBEBİ NURCULUGUN ŞAHDAMARI OLMASINDANDIR HEDEF 100 YILLIK HEDEFTİR NURCULUĞU BİTİRMEK İŞTE O YÜZDEN ŞAHDAMAR KESİLMELİ ÇÜNKÜ ŞAHDAMAR KESİLDİMİ ADAM ÖLÜR. Evet Yıl 1877nin sonları Bitlis'in hizan ilçesinde ahirzamanın vazifeli adamı Bediüzzaman SAİD NURSİ HAZRETLERİ dünyaya gözlerini açtı ve 1300 Seneden beridir bekleniyordu çünkü o MEHDİ-İ AZAM'dı delili HZ Resullulah benden sonra 12 Halife çıkmadıkça kıyamet kopmayacaktır diye buyurmuştur 632de vefat etti 12 Halife'den sonra ise MEHDİ gelir ve madem her yüzyılda bir bir Müceddid gelecek her Müceddid 100 yıla hitap edecek buda toplam 1200 yıl yapar 632+1200=1832 ve son olarak MEHDİ gelir 1832+100=1932 üstad'ın mücadele yılları 1920-1960 yılları arasıdır bu 1932 yılınıda kapsadığına göre üstad'ın MEHDİ olduğunun bir delilidir ikincisi kim deccalı tanıtırsa Mehdi odur diye buyurmuştur işte 5nci şua evet madem bu hakikat böyledir o Zaman ahirzamanda ÇETİN sınavda başlamıştır. Yıl 1923 üstad Meclis'te m.kemal ile tartıştıktan sonra Meclis'ten ayrılıp ben siyaseten anlamıyorum diyor Ve Ankara'ya gittim. İslâm Ordusu'nun Yunan'a galebesinden neşe alan ehl-i imanın kuvvetli efkârı içinde, gayet müthiş bir zındıka fikri, içine girmek ve bozmak ve zehirlendirmek için dessasâne çalıştığı­nı gördüm. "Eyvah," dedim. "Bu ejderha imanın erkânına ilişecek! İşte iman mücadelesi başladı. Yıl 1935 Eskişehir hapishanesine bediüzzaman ve 120 talebesi beraber götürülürken m.kemal binbaşı ruhi beye kesin talimat veriyor SAİD NURSİ ve talebelerini tarayın diye ama ruhi bey üstadı görünce üstada aşık oluyor silah kaldırmaktan utanıyor.. yıl 1946 dönemin adalet bakanı Fuat Sirmen mossadı telgraf yağmuruna tutuyor efendim SAİD NURSİ ve talebelerini durduramıyoruz diye sonra Amerika Türkiye'ye notayı veriyor ülkeye demokrasiyi sokun diye oda tamam 🙂. Yıl 1948 CHP ülkeye demokrasi getirdi aynı yıl yine adalet bakanı Fuat Sirmen ismet İnönü'ye efendim Nurculuğa karşı dindar Kemalistler yetiştirelim diyor nasıl diyor ismet İnönü Sirmen'de diyorki imam hatip liselerini açarak Ve 1948de CHP imam hatip liselerinide açıyor sonra oda tutmuyor Amerika o Zaman demokrat partiyi durdurup iktidar yapalım dindar görünsün ama dine vursun evet demokrat parti kuruldu Adnan Menderes başa getirildi ilk iş ezanı aslına çevirmek tamam iyi sonra sonra Adnan Menderes ülkeyi natoya soktu ülkenin sınırlarına mayın döşedi m.kamalı koruma kanununu çıkardı İshak Alaton ile Üzeyir Garih dönmeleri ortaklaşa 1958de Alarko holdingi kurmuşlardı Adnan Menderes bunlara Ankara'da açtığı fabrikaların havalandırma ihalelerini verdi.. Adnan Menderes yahudi dönmesidir Osmanlı'yı Osmanlının son 350 yılında içine girerek çökerten köprülülerin yeğenidir demokrat parti Antalya vekili Fuat köprülü Adnan'ın halasının oğludur Ve Adnan'ın dayısı Nejat Evliyazade Türkiye'nin ilk futbol takımı altaysporun kurucusu Ve ilk oyuncusudur şans oyunlarını tjkyi ülkeye ilk getirendir adnanın dedesi ise İzmir'in üçüncü belediye başkanıdır.neyse sonra Amerika Adnan Menderes'in daimi olarak müspet hareketini görünce adamımız SAİD Nursi'ye mürid oldu diyerek darbe ile devirip idam ettiler Yıl 1965 seçimle Süleyman Demirel iktidara geldi Süleyman Demirel ki Londra mason locasından 33 derece almış adamdır peki ne oldu ne yaptı oda müspet hareket etti nurculugu rahatlatan yasalar çıkardı ve SAİD Nursi'ye inanmayanın imanı yoktur dedi işte Amerika bu söze tahammül edemedi 71 muhtırasıyla devirdiler.. PARANTEZ ((( Gülen, fikri önderi olan Said-i Nursi'nin avukatının destek çıktığı 1971 muhtırası döneminde Türk Ceza Yasası'nın 163. maddesinde tanımlanan irticai çalışmalarından dolayı, "Laikliğe aykırı olarak devletin içtimai, iktisadi, siyasi, hukuki temel nizamlarını kısmen de olsa dini esas ve inançlara uydurmak amacıyla cemiyet tesis, teşkil, tanzim veya sevk ve idare etmek, böyle cemiyetlere girmek veya girmek için başkasına yol göstermek" suçundan tutuklandı ve 3 yıl hapis cezası aldı.12 Mart 1971 muhtırası Nurcuları da tedirgin eden bir darbe oldu. Muhtıradan hemen sonra, 2 Nisan 1971 'de cemaatinin lideri Zübeyir Gündüzalp öldü. Otorite, kontrol ve yönetme yeteneğine sahip Zübeyir Gündüzalp'in boşluğu doldurulacak gibi değildi. Nurcu Yeni Asya cemaati için, 'Bundan sonra ne olacak?' kaygısı yeniden başladı. 12 Mart yönetimi genelde Nurcuları kollamasına rağmen, İzmir'de Fethullah Gülen ve Mustafa Birlik tutuklandı. Bekir Berk onları savunmak için İzmir'e gitti, itiraz dilekçelerini yazdıktan sonra Balıkesir'e geçti ve orada bir 'nur ayini' sırasında yakalandı. Tutuklanan Bekir Berk, İzmir Sıkıyönetim Komutanlığına sevkedildi. Bademli Askeri Hapishanesinde Nurculuktan içeriye alınan dört gruba mensup 53 kişi vardı. Bekir Berk ve diğerleri açıkça Nurcu olduklarını söyleyip müdafaa yaparlarken, Fethullah Gülen ve Mustafa Birlik Nurcu olduklarını gizlediler. Ama bunun bir faydası olmadı; Bekir Berk 1 yıl ceza alırken, Fethullah Gülen ve Mustafa Birlik üçer yıla mahkûm edildi. Diğerleri ise beraat etti. Ve sonra abilerden izin aldı abiler talebe hizmetine yönelecem deyince rahmetli Zübeyr abi kardeşim yolun açık olsun dedi..))). Yıl 1979 yine Süleyman Demirel iktidara geldi (( aynı yıl İran'da Sünnilik yayılmasın diye Humeyni devrim yaptı )) geldikten sonra bu sefer SAİD Nursi'ye alim değildir diyenin alnını karışlarım dedi Amerika bu sözede tahammül edemezdi ve 1 yıl sonra 1980 darbesi ile yine hükümeti devrildi.. yıl 1983 Turgut Özal bu sefer getirildi ama karşılığında kendisini oraya getirenlere birşey vermeliydi işte ilk önce bakir olan Türkiye piyasasını yabancı şirketlerine açtı sonra dediki Fethullah Gülen'in yurtdışındaki bütün faaliyetlerine kefil benim :) hayda buda olmadı diyerek zehirlendilermi?? Evet sonra sonra diğerleri tayin edildiler onlarda bir şey yapamadılar evet siz hiç Erbakanın bir kez olsa bile hz üstadın ismini zikrettiğini gördünüzmü hayır 1971de isviçreden getirildi çünkü Nurculuğa karşı savaşacak eleman Laz'ım hem Hocaefendi'yi sevmemesinin sebebi Hocaefendi'nin harikulade bir şekilde Nurculuğa hizmet etmesinden dolayıdır Ve bana anlatanlar hala sağlar erbakanla Erdoğan'ın 1980 darbesinde Silahlarla Nurcuları kovaladığını kim bilir yahut kim inanır??evet işte 1980 darbesinden sonrada Avrupa baktıki Türkiye'de din yükseliyor Ve dedilerki insanlar Artık dindar hükümet ister işte AKP'nin başına tesettürü geçirip ülkenin başına getirdiler Akp hükümetinin geçmişini araştırın tümünün özellikle bayanlarının hepsinin geçmişte başörtüsüz olduğunu göreceksiniz.. işte Abdullah Gülün 1997 de CFRnin toplantısına katıldı CFR’nin konusu Refah Partisiydi Bu toplantı sonrası Refah Partisi içinden AKP doğacaktı. Nisan 2001 de Abdullah Gül yine masonik Siyonist örgütün masasındaydı. Bu toplantıdan sonra AKP iktidara çıkacaktı. AKP sahneye çıkmadan önce yollardaki taşlar CHP ve MHP’ye temizletilecek, bunun için özel bir görevli Kemal Derviş Türkiye’ye gönderilecekti. Kemal Derviş ekonominin anasını ağlattı Ve 9 yıl sonra Abdullah Gül Türkiye’nin ‘tarihi virajında’ yine CFR Dış İlişkiler Konseyi masasına oturdu. Görüşmeler GİZLİ olduğu için, toplantı konusu hakkında Türk milletine bir açıklama yapılmadı Davutoğlu’da 2010 yılında bu toplantıya katıldı Numan Kurtulmuş’ta 2013te bu toplantıya katıldı. Ve *Adalet ve İçişleri bakanlıkları ile MİT, Genelkurmay Başkanlığından isimler, Öcalan’la görüşüyor. *AKP, BDP’yle görüşüyor. BDP, Apo’yla görüşüyor. *PKK, ‘Türkiye ortak düşman!’ şiarıyla İsrail ve Ermenistan’la görüşüyor. *MİT müsteşarı Hakan Fidan ABD’de CIA ile görüşüyor. *CIA Direktörü Panetta, Fidan’la görüşme öncesi gizlice İsrail’e giderek MOSSAD Başkanı Dagan’la görüşüyor. *Bağdat Büyükelçisi Murat Özçelik, Barzani’yle görüşüyor. *PKK uzantısı STK’lar Barzaniyle görüşüyor. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül New York’da CFR ile görüşüyor. Muhalefet lideri Kılıçdaroğlu, Avrupa’da ECFR* üyeleriyle görüşüyor. Halkla kim görüşüyor? CIA uzmanları ve bağlı memurlar halkla en sıkı fıkı ilişki içinde olanlar...işte AKP'ninde ne yaptığını siz biliyorsunuz zaten ve en önemlisi AKP 1980 darbesinin bir ürünüdür darbe ile gelen darbe ile gidemez. Vesselam...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.