www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

4 Eylül 2017 Pazartesi

6 Eylül 2017 DOLUNAY'IN BURÇLARA ETKİLERİ ANALİZİ

6 Eylül'de Balık burcunda 14 derecede Neptün'le kavuşum da gerçekleşecek olan Dolunay'ın burçlara
etkileri aşağıdaki konularda olacak. İnanç ve vicdan konuları güçlenecek bu dönemde, mantık ve vicdan adalet terazisinde tartılacağı bir zaman dilimi.

Dikkatle okumanızı tavsiye ederim...

Balık burcunun kendi evinde ama Yengeç dekanın da gerçekleşecek olan bu dolunay etkisi, Balık burcunun ve Yengecin en fazla hissedeceği gök olayı. Balıklar hemen her konuda nasıl bir başlangıç yapmak istiyorlarsa o konuda ellerinde avantajları bulunduğu için bunu değerlendirebilecek inşallah. Yatmanın umutsuzluğa kapılmanın anlamı yok. Bu nankörlük demek ve Allah'ın zoruna gider.

Koç burcunun 12. evindeki bu dolunay kendi iç dünyasında yapmayı düşündüğü değişikliklerde avantajlı. Ayrıca çevresine iyilik yapıp da nankörlük gören Koçların değerinin daha fazla anlaşılacağı bir dönem. Salı günleri Koç'lar Sabah namazından sonra uyumamalı ve güneş doğduktan sonra yürüyerek Allah ile konuşarak dileklerini söylemeliler. Özellikle Mumin ve Müheymin adıyla dua etmeli sekinet (içsel barışı dilemeliler).

Boğa burcunun 11. evinde bu dolunay onların dostluk ve arkadaşlıklarına etkisi yüksek, yeni insanlarla tanışabilirler yeni dostluklar edinebilirler. Projelerini tamamlayabilirler, çok iyi bir organizasyonda iyi iş çıkarabilirler.  Cuma günü Kuşluk namazı kılmalılar saat 9-11 arasında ve Allah'dan muratlarını El Kayyum, El Kavi adıyla dilemeliler.

İkizler Burcunun 10 evinde gerçekleşecek olan dolunay kariyerlerinde önemli bir dönemeci geçebilirler, zam isteyebilirler, kitap çıkaracak olanlar için güzel bir dönem. Çarşamba gecesi 1-3 arasında gece namazında El Aziz adıyla edeceği dua sonrasında eylemlerini gerçekleştirmesi iyi olur.

Yengeç burcunun 9. evinde olacak olan dolunay, yüksek öğrenim, yurtdışı gezileri konusunda yeni gelişmeler olabilir ve gezilere çıkabilir. Akademisyenlik bekleyenlere müjdeli haberler gelebilir. Pazar yatsı namazı ve Perşembe öğlen namazlarında duaları dua eşref saatleri.

Aslan burcunun 8. evinde gerçekleşecek olan dolunay davalarının sonucunu bekleyenler için hayırlı haberlere işaret edebilir, ayrıca ahiret, astroloji vb konularda bilgisini arttırabilir. Pazargünü ikindi namazı sonrasında Afüv Tevvab Gaffar ve Gafur ile Allahtan başışlanma dilemenin hayırlı sonuçlarını görecektir inşallah.

Başak burcunun 7. evinde gerçekleşecek olan dolunay evlilik ve ortaklıklarda güzel gelişmelerin işareti, çarşamba ikindi namazı sonrasında El Vedud adıyla edilen dualarla muhabbeti artar inşallah.

Terazi burcunun 6. evinde gerçekleşecek olan Dolunay sağlık konusunda bazı tedbirler almak için sağlık kontrolleri ihmal edilmemeli, sağlık sonuçlarını bekleyen hastalar için güzel haberlerin de işareti olabilir. Çarşamba veya Perşembe güneş battıktan hemen sonra Eş Şafi vel Hay esmasıyla edilecek dualarla şifa bekleyenlere hayrolacaktır inşallah.

Akrep burcu olanların 5. evinde gerçekleşecek olan dolunay çocuklar ve sevgi konusunda ışıldama demektir. Gönlü boş olanların hayatına yeni gelişmelerle birinin girmesi demek, evli çocukları olanların çocuklarıyla ilgilenmeleri ve onlarla güzel zaman geçirmelerinin işareti. Pazartesi akşam namazı veya Cumartesi akşam namazından sonra ( İslamda güneş batınca yeni gün girer, pazartesi akşam namazı demek Salının akşam namazı demek) El Vedud adıyla dua etmesi muhabbetin artması demek.

Yay burcunun 4. evinde gerçekleşecek olan dolunay taşınmayı düşünen yaylar için hareket zamanının başladığını göstermekte veya annesi ve babası ile arası kötü olanların barışmasının işareti. Çarşamba yatsı namazından sonra Rahman Rahim adıyla edilen dular geri çevrilmez inşallah...

Oğlak burcunun 3. evinde gerçekleşecek olan dolunay iletişim ve kardeşler yönüyle gelişmeler demektir. Uzun zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin alınması veya küs kardeş olanla barışma işaretidir. Cumartesi gecesi 1-2 arasında El Habir adıyla edilen dualarla hayırlı haberleri alma için Allaha yalvarılmalı.

Kova burcunun 2. evinde olan dolunay parasal konularda gelişmelerin işareti. Zam bekleyenlerin hayırlı haberler alması kuvvetle muhtemel. Bazı harcamalarda artabilir dikkat. Cumartesi sabah namazından sonra El Kerim vel Gani adıyla dua edilirse inşallah güzel haberlere müjde olur.

Not: Yükseleniniz hangi burçsa 30 yaş sonrasındaysanız onu da okumalısınız...

Danışmanlıklar için 05352573693'ü arayabilirsiniz...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.