www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

9 Eylül 2017 Cumartesi

ABD'den ZAFER ÇAĞLAYAN TUTUKLAMA KARARI RTE'YE UZANIR MI?

Amerika hiç bir zaman seçilmiş başkan tarafından yönetilmemiştir. Başkanlar sadece birer kukladır.
Peki kimin kuklası? 
Tabiki 150 trilyon doları ( yaklaşık 500 Trilyon TL) kontrol eden zengin 10 ailenin kuklasıdır Başkan. İlk defa kendilerinden ama biraz deli bir adam seçildi ve göreve geldi. Trump, Amerikalı Erdoğandır. Trump Erdoğan'ın Türkiye'de zengin oligarklara karşı yaptıklarını Amerikan zenginlerine yapmaya çalışmakta. Ancak Trump çok zengin olmasına rağmen Rotchild ve Rockefeller ailesinin servetinin yanına yaklaşamaz. 
Trump Amerikan derin devletiyle mücadele etmekte ama kazanıyor görünmüyor. Çünkü onu delicesine destekleyecek bir halk kitlesi yok. 
Bilindiği gibi 2010 yılından beri Türkiye yeniden Bağımsızlık mücadelesi vermekte, eskiden CIA'nın cirit attığı MI6 ve Mosadla beraber istedikleri adamı öldürdüklerini ve muhalif her unsuru susturup bunu islamcı bir terör örgütüne ısmarladıklarını bilmekteyiz. Mesela Uğur Mumcu cinayeti gibi. Bir cinayetin 7 8 katili olur mu? En son işkenceyle İrfan Çağrıcı'ya "Ben yaptım" dedirtildi bu ülkede. İşte o günlerin geri gelmesini istiyor ABD Londra ve İsrail. 
Rıza Zarraf, Halk Bankası Müdürleri ve Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan hakkında tutuklama kararı almaış sözde bağımsız Amerikan mahkemeleri.
"İran'a yaptırım kararını Türkiye onayladı mı?" Hayır?
Öyleyse sen ne hakla Halk Bankasının genel mürüdünü tutuklarsın ki? Ne hakla sorgulamaya kalkarsınız ki?
Türkiye yarın bir gün bir sebep bulup Amerikan devlet bankasının müdürünü tutuklasa ne olacak peki?
Hayır!
Amerikanın derdi Rıza Zarraf, Halk Bankası Müdürleri ve Zafer Çağlayan değil. Hedefdeki isimler RTE ve Fidan.
Zafer Çağlayan tututklanmasının kararının arkasında RTE ve Fidan'ın ilerde suçlanması meselesi var. Ellerinden geldiğince Şeytan İllüminatisi sıkıştıracak Türkiye'yi.
Peki Türkiye ne yapmalı?
1- Halk Bankası Müdürlerine sonuna kadar sahip çıkmalı. En iyi avukatlar tutulmalı ve ülkemizin hakları sonuna kadar savunulmalı.
2- Eğer Avukatlarla iş yürümüyorsa Türkiye'de faaliyette bulunan CIA ajanlarından önemli isimler 15 Temmuz, Uğur Mumcu Cinayeti, Üzeyir Garih Cinayeti tespit edilerek işledikleri suçlardan dolayı tutuklanmalı. Kısasa kısas yapılmalı. Emekli ABD'li ajanlar kesinlikle bırakılmamalı yakalandığında. Zaten bir kısmı Güney Doğuda cirit atıyor...
3- İran Ambargosunu uygulamayan Türkiye'nin kurumlarına ve Bakanlarına yönelik saldırılar kabul edilmemeli ve her durumda Merkel'in yaptığı gibi sahip çıkılmak zorunda.
4- Amerika rahat durmazsa Türkiye Amerika'nın içindeki hassas dengelerle oynayabilir. Bunu müslümanları ayaklandırmayla yapabilir. Çünkü geleneksel Sünnilikte lider gayri resmide olsa tüm dünyada RTE'dir. Onun çağrısına yüzbinler kulak vermek zorundadır çünkü imama itaat farzdır anlayışı var. ABD'deki Müslümanlar ki içlerinde bazıları siyah, rahatlıkla Kızılderilileri, İspanyol kökenlileri, sokakta yaşayan yoksul ve çaresiz 50 milyon Fakir Amerikalıyı çok rahat ayaklandırabilir. Ancak Amerikanın tamamen yok edilmesi de tek kutuplu dünyanın oluşmasının riskini doğurur. Rusya, Amerika, Çin, Fransa, Britanya, Hindistan asla tek başına güç olarak kalmamalı hatta güçlü Pakistan, Endonezya ve Türkiye de varlığını pekiştirmeli.
5- Türkiye henüz bilmese de görmese de İÖ 500 yılında Türkiyeye göç eden 150 bin KELT yüzünden aslında aynı zamanda bir Kelt ülkesidir. Bunun tarihsel izdüşümlerini bulup ortaya çıkartmak, kültürel yansımalarını okullarda ortaya çıkartmak çok önemli. Unutmayalım ki Aytunç Altındal Britanya'nın altını oyacak muhteşem bir giriş yaptı bununla ve şehit edildi. Kelt demek İrlanda demek, İskoç ve Galli demek, Fransanın Britanny bölgesi demek. Türkiyenin Kelt yanı Türkiyeyi kültür ve ırk olarak Avrupa'ya güçlü bir şekilde bağlar. Çünkü İÖ 500 yılında yaklaşık olarak 150 bin kişi demek Anadoluya İS 1071 de 100 bin kişi gelip çoğalan Türklerden daha fazladır. Unutmayalım ki Ankara adı Keltçedir ve Kalesini de Keltler yaptı. İrlandalılarla İskoçlarla irtibat asla kesilmemeli. Altındal boşuna şehit olmadı...
Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin en az 200 yıllık hedefi olmak zorunda. Nüfus, göç hareketleri, dünyanın herhangi bir yeriden olan herhangi bir olaya kesinlikle müdahil olabilecek aktif zeki canlı adamlar yetişmeli. O kadar zor ki şu andaki durum, FETÖ'nün yüzünden insan kaynakları konusu çöktü. Çünkü Fetö Dersaneler üzerinden insan ve Para kaynaklarını kontrol ediyor ve Amerikanın emrine veriyordu. Onca insan robot gibi ABD'nin maşası olduğunun farkında değildi.
Tek üzüntüm keşke Solda da CHP'nin başında da ABD ve BATI Emperyalizmine karşı yürüyecek adam olsaydı. Solcu RTE lazım bu ülkeye. En büyük eksiklik bu. Böyle bir solcu RTE'nin dış politikada destekçisi olmalı, TOKİ, ÇEVRE yıkımları, Fakirlikle mücadele konusunda ise en ağır eleştirileri yapmalı hükümete. CHP'de Kılıçdaroğlu gibi ne dediği belli olmayan, karizması sıfır tükenmiş bir liderle asla bir yere varılamaz...
Amerika'ya karşı halkımız topyekün cephe almalı. ABD'deki Amerikan vatandaşı Türkler de zerre kadar Türkiye sevdası varsa mutlaka Zencilerin İspanyol kökenlilerin Kızılderililerin hak mücadelesinde sonuna kadar cephede yer almalılar. Bunu yapmıyorlarsa kendilerine TÜRK demesinler. Müslüman hiç demesinler....
Amerika Zafer Çağlayan konusunda hata ettiğini anlamak zorunda bırakılmalı...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.