www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

2 Aralık 2019 Pazartesi

KABE ÜZERİNDEN MEKAN BİLİNCİ - ASTROMEKAN - İSLAM ASTROLOJİSİ

Kabe ile alakalı açıklamalarını TV kanallarında defalarca kez duydunuz. Peki Mekan bilinci nedir?
Evlerimizin konuyla alakası nedir? Bunu nasıl anlamalı ve açmalıyız.

Kabe Allah'ın Evidir ve ona Beytullah denir. Kapısı doğuya açılır ve evlerde kapının doğuya açılması çok önemlidir. Bir evin çalışma odasının bir penceresi doğuya açılmalıdır ve güneşin doğması ile düşünsel üretimlerin fazlalığı işarettir. Fatiha açılış demektir ve 7 dönüş o kapıdan başlar açılımdır bu. Bir türlü yapamadığımız islami açılım. Adına dogma denen düşüncelerin engellediği...
Peki Kabenin kuzeyi Topraktı, Kabenin içinde 4 oda olsa kuzeyde Mutfak ve Bahçe olmalıdır. Evlerimizde de Kuzey tarafında Mutfak ve Bahçe yapılmalı garaj ve tamirhane orada olmalı. Topraktan çıkan mahsuller mutfakta hazırlanır ve yenir. Bahçe topraksız olur mu?
Kabenin içinde yatak odası olsaydı Batıda olurdu. Güneş battıktan sonra uyumak için. Kabenin içinde banyo olsaydı Güneyde olurdu Su elementini simgelediği için.

Bir evin çalışma odası kitaplığının olduğu yer HAVA Elementidir. Aydınlanma eğitim akıl temsiliyeti buradadır. Ayrıca Gaz sayacı, doğalgaz boruları ve havalandırmalar da bu elementin içindedir.
Elbette herkesin öğrenme şekli farklıdır kimi insan beyni duygusal kimi ise mantıksal çalışır kimi ise hırs yapar öğrenir.

Bir evin TOPRAK elementini neresi açıklar? Bir evde bahçeler, çiçeklerin bulunduğu balkonlar, mutfak ve her türlü tamirat çalışma ve onarımın yapıldığı Atölye ve yiyeceklerin stoklandığı kiler TOPRAK elementidir.

Bir evin ATEŞ elementi neresidir? Buna azıcık düşünmeyle vereceğimiz cevap ise Yatak Odası, Şömine, Kombi, Radyatörler, elektirik düğmeleri, lambalar, elektirik sayacı diyebiliriz.

Bir evin SU elementi neresi dersek hemen düşünüp bulabilirsiniz. Tuvalet Banyo, su boruları, su sayacıç

İyide Ayhan Bey bunu bilmenin bize ne faydası var derseniz işte bu yazıyı bundan sonra dikkatle okuyunuz derim.

Mesela bir insanın Marsı doğum haritasında Balık ve Yengece gelmişse ve açılarda sıkıntı varsa, cinsel isteksizlik veya iktidarsızlık gibi sorunları bulunuyorsa veya eşiyle tensel uyumsuzlukları varsa yatak odasının duvarları mavi olmamalı. Kırmızı Pembe olmalı. Peki niye? Çünkü kırmızı yatak odasında olduğunda cinsel cazibe ve tensel uyuma destek verir. Yatak odası bir ailenin mahremidir. O odada ayrıca duvarlarda tensel dürtüleri arttırmak için resim de olabilir.

Bir kişi ders çalışma konusunda konsantrasyon sıkıntısı çekiyorsa Merkür'ü Koç Aslan Yay gibi yerlerde kötü açılara sahipse örneğin, bu durumda çalışma odasında açık mavi renk iyi gidecektir.

Peki bir kişinin özellikle kabızlık sorunu varsa, mesela gennellikle bu 6. ev de stelyumları olanlarda olur veya Başak burcu yükselenli ay burcu başaklarda da olabilir, Banyonun rengi ne olmalıdır? Buna verilecek cevap şudur, genellikle bu rahatlama için uygun renk açık yeşil olmalıdır. Bu sayede kişi banyoda daha sakin huzurlu ve mutlu olacaktır da.

Peki bir kişinin burcu boğa ise mesela, yükseleni de aslan ise ve yemeği içmeyi çok seviyorsa ne olacak? Bu kişilerin mutlafında ki renk açık mor olmalı, asla sarı olmamalı mutfak veya pembe yada kırmızı. Çünkü sarı ve kırmızı insanı daha çok yemek yemeğe iter bunun için bir çok fast food restoranı bu renkleri seçer Mc Donalds Burger King vb firmalar Coca Cola dahi bunu bilir. Coca Cola kırmızısı Pepsi Mavisine on basar içecekte.

Burada yazdıklarım aslında İslam Astrolojisi perspektifinden ele alınmış ve AstroEmlak kapsamında bir yazıdır. İç dekorasyonlar kesinlikle sizin ve çocuklarının doğum haritasına göre olmalı. Bu Mutlu ve Huzurlu yuva demek. Başarı demek.

AstroEmlak, Astroev ve Mekan Tasarımı konusunda danışmanlıklarımızdan faydalanın...

ayhanozcimbit@gmail.com
05321130469

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.