www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

20 Aralık 2019 Cuma

AMERİKA'NIN DOĞU TÜRKİSTAN HİLESİ

Çin'de yaşayan dostum bir süredir Türkiye'deydi. O Çin'e dönmeden önce oturduk ve 5 saate yakın konuştuk. Bu sohbetin yarısı ÇİN ve DOĞU TÜRKİSTAN hakkındaydı. Başka siyasal konuları da konuştuk. Aşağıda bu konuşmadan sonra kafamda aldığım notları bir kez daha teyit ettim. LÜTFEN DİKKATLE OKUYUNUZ Katılmasanız bile...

Gerçekten Doğu Türkistan'da neler olmakta ve Amerika Doğu Türkistan'da ne yapmakta?

1- Amerika, Doğu Türkistandan batıya kaçan kim varsa bunları olabildiğince kendi çıkarları için kullanmaya çalışmakta. Beraber çalıştığı insanlardan biri de Rabia Kader'dir.
2- Türkiye'nin Batı'nın hainliklerine karşı yanaşabileceği ve güç alabileceği yer Çin ve Rusya'dır. Rusya'dan gaz, petrol, turist ve tarım ürünleri satışına ihtiyacı var Çin ile de Turizm ve Sanayi işbirlikleri yatırımlar var. Bunun engellenme çabası var Amerika'da.
3- Türkiyede sözde islami cemaatlerin bir çoğu İsrail ve Amerikaya gıkını çıkartamamaktadır ama söz konusu ÇİN oldumu hemen gösteri yürüyüşleri düzenlemektedirler. Bu cemaatlerin çoğu Mossad ve CIA tarafından kontrol edilmektedir.
4- Çin'de sadece Doğu Türkistan'da baskı yok her yerde var. Doğu Türkistan'da katliamlar olduğu da koca bir İngiliz Amerikan medya yalanıdır. Amerikan ve İngiliz ajanı bazı cemaatlerde buna duruma destek vermektedir.
5- Mesur Özil, siyasetten ve Türkiye'nin çıkarlarından haberi olmayan bir futbolcu. CIA için onu bazı Türk kökenli ajanlarla manuple ederek kamuoyu dikkatini çekmek zor değil.
6- Türkiye'de Ayasofya'nın Cami olmasını isteyenlerde aynı kesimler. Burada amaç tamamen Erdoğan'ı köşeye sıkıştırmak.
7- ABD, Çin içine Doğu Türkistanlıları kullanarak terör eylemleri yaptırmakta. Doğu Türkistanlı teröristlerin bombalı eylemlerinde kaç Çin'li sivilin öldüğünü hiç ABD ve Batı medyası yazdı mı? Hayır.
8- Çin'de Türkleri çok sevmekteler ama Uygurlar asla sevilmiyor çünkü büyük kentlerde ABD'nin kullandığı Deaş mensubu bombalı teröristler yüzünden Çin halkı Uygurlara soğuk bakmakta.
9- Çin'de Uygurlar da içinde olmak üzere 200 Milyon müslüman var. Bu rakam Hindistan'dan sonra en fazla Müslümanın yaşadığı ülkenin Çin ve Endonezya olduğunu anlamamızı sağlamakta. Çin Hindistan ve Rusya'da toplam müslüman sayısı 630 Milyondur. Bu yüzden Çin Rusya ve Hindistan kısmen İslam Ülkeleridir. Bu yüzden Türkiye bu ülkelerle diplomatik ilişkilerini dikkatli sürdürmelidir. Halkımıza hiç kimse Amerika ve Doğu Türkistan hileleri hakkında aydınlatıcı bilgi vermemekte.
10- Çin Hükümeti Türkiyeden heyet göndermesini ve inceleme yapmak üzere Doğu Türkistan'a gelinmesi için davet etti. Bu davet bizzat Erdoğan'a Çin'de yapıldı.

Şimdi elimizi vicdanımıza koyup bu konu üzerinde akıllıca düşünelim. Daha önce Arakanla alakalı kamuoyunda başka yerlerdeki haberler kullanılıp resimler kullanılıp tolum infiale sürüklenmedi mi?

Bu olaylar neden kullanılmakta?

Asıl katliamın haksızlık ve adaletsizliklerin olduğu Filistin gündemden düşsün ve Müslümanlar Çin ve Rusyadan uzaklaşarak Amerikanın Britanyanın kollarına düşsün diye yapılmakta....

Türkiye'nin Amerika ve Britanyaya karşı Çin Rusya Hindistan bloğunda yer alması gerek. Yükselen yıldız Asya'dır ve Amerika Asyanın yükselmesini engellemek için bile bile Doğu Türkistan'a sözde sahip çıkmaktadır....


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.