www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

14 Ağustos 2016 Pazar

FETO'nun YENİ TAKTİKLERİ

Darbe sonrasında darbeye destek veren TSK içindeki Nato subayları aynı zamanda Feto subayları olduğunu ve NATO askeri üstlerinin tehlike arz ettiğini başta Darbe'nin planlandığı İncirlik üssünün kapanmasının gerektiğini dile getirmiştim. NATO şu an kendi adamları FETO ve DAEŞ'in korunması için Türkiye'de benim gibi ne kadar NATO FETO DAEŞ muhalifi varsa ve eli kalem tutan insanlara maşalarının SOSYAL MEDYA hesapları üzerinden ve aracılığı ile saldırmaya başladı.

Şu an yeni FETO taktiği olabildiğince "Ben Fetocu değilim bu fetocu, ben daeşçi değilim bu daeşçi" söylemlerinin yayılmasını sağlıyorlar. Önceki taktikleri etraflarına bakın ne söylüyorlardı ablaları "Ay ben bi Rüya gördüm Sayın Cumhurbaşkanımızın yüzü kapkaraydı, düşmanları onu eline almış" diyerek RTE'nin hakkında bile halkın kafasında şüphe uyandırıyorlardı. 

Şimdi kendi izlerini yok etmek için FETOcu değilmiş gibi görünerek çevrelerinde FETO aleyhine kim varsa olumsuz propaganda yapmaya ve hatta şikayet etmekteler. Devlet aslında kimin FETOcu olduğunu çok iyi biliyor. Bunların derdi Devleti oyalamak, izlerini kaybettirmek soruşturmaları itibarsızlaştırmak ve arkasından utanmadan "Devlet Fetocu olmayanları bile hapse attı ne zalim devlet" demek. İşte bu ve bunun gibi hainlerin dilleri her yere dönmektedir. Amaçları OHAL ortamından en az zaiyatla çıkmak yargıyı oyalamak ve izlerini kaybettirmek.

Peki devlet ne yapmalı?

Asılsız boş iftira atanların aslında kendisinin FETOcu olduğunu araştırmalı, böyle yaparsa asıl kimin fetocu olduğunu bilir.

Gün geçmiyorki bir FETOcuyu ülkemizin önemli Siber Ordusu Ayyıldız Tim açığa çıkartmasın. Komedyen Atalay'ın Fetocu olduğunu Ay Yıldız Tim olmasa bilebilir miydik? Asla bilemezdik. Elimizde kanıt yok adam kendisini REİSCİ diye tanıttı hatta 15 temmuzda daha REİS söylemeden biz sokağa çıktığımızda bu adamlar daha sonra Demokrasi mitinglerinde sahne aldı.

Benim Devlete tavsiyem Fetocu olmayanlara iftira atanların FETO'yla bağlantılarını araştırması. Bu şekilde hem boş ihbarda bulunan ve yargıyı polisi oyalayan Fetocular yakalanır hemde OHAL'de daha az emek harcanarak daha fazla FETOCU bulunur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.