www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

20 Ağustos 2016 Cumartesi

MADEM ABD GÜLEN'İ VERMİYOR O ZAMAN TÜRKİYE ORTA DOĞU'DA DÜĞMEYE BASMALI

Cumhurbaşkanının son meydan okuması olan "Daeş Feto PKK topunuz gelin" çağrısından sonra PKK ve FETO toplu gelmeye başladılar bile. ABD diğer yandan PYD'yi sözde Daeş'e aslında Türkiye'ye karşı silahlandırmaya devam ediyor. 

Peki bundan sonra ne olacak? Biz ülke olarak ne yapmalıyız?

ABD ve LONDRA ne planlarsa planlasınlar ülke olarak halkımız ülkesine, devletine, bayrağına, seçtiklerine ve atadıklarına sahip çıkmalıdır. Birbirimize artık saçma sapan ayrılıkları bir kenara bırakıp sahip çıkmalıyız.

Peki devlet etrafında kurulan tuzaklara ve ülke içindeki hendeklere karşı ne yapmalı?

El Cevap: Ülkemiz son beş yıldır baş döndüren gündemler yaşamakta. RTE'nin Britanya'nın elinden Avukatlar ordusuyla kurtardığı 800 Milyar Dolar para Britanya'nın başta Gezi planlaması olmak üzere, 17-25 Aralık kumpasları sayısız girişimlerle (MIT Tırlarına operasyon Uludere, Reyhanlı, Hendek Savaşları, Rus Uçağının düşürülmesi  vb) bu para ekonomi içinde eritildi. Britanya bu paranın elinden gitmesine sinirlenip FETO NATO ve PKK unusurlarını üzerimize saldırttı.

Sonuç yüzlerce ölü ve yaralı...

Peki bunun sonucu olarak kazanan kim?

Kesinlikle BATI kaybediyor. Nasıl?

Türk Rus, Türk İran ilişkileri daha fazla gelişmeye başladı ve bu ülkemiz içindeki Amerikancıları ve Amerikancı Ciamaatleri korkutmaya ürkütmeye yetti bile. Fetocular şimdi o kendisi gibi F TİPİ cemaatlere gidip "Gördünüzmü? Biz size demedik mi Erdoğan ve yanındaki İrancılar ülkenin eksenini Doğu'ya kaydırmakta ülkemiz İran ajanlarının eline geçti" korkusunu fitnesini yaymaya çalışmaktalar. Bu cemaatlerde aslında alttan alttan FETO'nun destekçisidirler.

Türki neyapıp edip mutlaka ama mutlaka Suriye'de yakılan Britanyacı fitne ateşini Masaya ABD ve Britanyayı almadan Ruslar ve İranlılarla çözmelidir. Bu savaş son derece vahim ve daha fazla olumsuz sonuçlar üretmeden çözülmelidir.



Peki Suriye iç savaşı nasıl çözülebilir?

Madem ABD maşası Gülen'i iade etmiyor o zaman Türkiye aşağıdaki düğmelere tek tek basabilir....

1-Artık tehdit kesinlikle ESAD Rusya ve İran değil NATO FETO BATI LONDRA ALMANYA'dır. Bunu çok iyi gördü halkımız. Suriye üzerinden Feto/Nato ortaklığına ısmarlanan Anglo Amerikan Darbe girişimini 240 şehit ve 2000 yaralı gaziyle atlattık. Bu darbe bizim dış ve iç güvenlik konseptimizi tamamen değiştirdi.

2-Türkiye Rusya İran ve Çin orta Doğu'da kesinlikle beraber hareket etmeli ve askeri güçle DAEŞ ve PYD'yi Ortadan kaldırmalıdır. En ağır silahlarla füzeler ve roketlerle DAEŞ ve PYD askeri üsleri ve güçlerinin kökü kazınmalıdır. Bu sağlanırsa Suriye'de sorun daha çabuk çözülür. Bu sayede bölgeden ABD ve İngiliz güçleri atılmış olur.

3-Suriye sorunu çözülene kadar İncirlik Kapalı tutulmalıdır. Darbeye adı karışan CIA Ajanlarının İncirlikten kaçmasına engel olunmalıdır.

4-Suriye'de barış ancak ve ancak Türkiye, Rusya, İran ve Suriye arasındaki anlaşma ile sağlanır. ABD  NATO ve Britanya tamamen devreden çıkartılmalıdır. 

5-Kuzey Irak'ta Türkiye yanlısı Barzani'yi bu anlaşma çok rahatlatır. Hatta Barzani Irak ilişkilerine de yansır.

Bölgede çıban başı kesinlikle ABD ve AĞA ANASI LONDRA'daki kahpedir. Bu nedenle Türkiye, Rusya, Çin ve İran bölgenin çıban başı bu iki pisliği buradan atabilirse o zaman bir çok sorun da kendiliğinden çözülecektir. Suudi Arabistan'ın Britanya ve Amerikan baskısından kurtulması ve halka dayalı seçimli bir monarşinin kurulması da bölge barışı için gereklidir. ABD ve LONDRA'nın  karışmadığı Orta Doğu'da herşey çok ama çok kolay çözülür. 

Bu anlattığım strateji kesinlikle başta Washington'u ve Londra'yı korkutmakta, İsrail ise diğer korkan ülke zira bölgede Türk-Rus ortaklığı ile Daeş  PYD yok edilirse bu tüm BOP planlarını altüst eder. Bu durum RTE'nin BATI'ya attığı en büyük kazık olarak tarihe geçer.

Halk olarak bizim yapmamız gereken şu zorlu dönemde sabırlı olmalıyız. PKK ve hala devletin içinde saklanan FETO köpekleri organize şehir bombalama işlerini daha da arttırabilirler, terörü masum insanları katlederek yapabilirler, Alevi bölgelerini yada sünni dindar kesimlere, yada cemaatlere saldırılar düzenleyebilirler. Bu Allahsızlardan bu emperyalist köpeklerden her türlü kötülüğü bekleyebilirsiniz çünkü bunların gözü CİAmaatçilikle kör olmuş ve ırkçı faşizmle kör olmuştur. 

Nerede PKK ve FETO militanı var bilip te devlete söylememek vatan hainliğidir ve onların ekmeğine yağ sürmektir. Acırsak acınacak hale geliriz. Eğer söz konusu olan ülkemiz ve bağımsızlığı ise diğer tüm konular sadece furuğattır. 

Bu sözüm başörtüsüne furuğattır diyen FETOculara kapak olsun...







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.