www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

11 Ağustos 2016 Perşembe

PUTİN ve ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNİN SONUÇLARI VE ETKİLERİ

Rusya, kendi uçağını düşüren unsurun FETO/NATO ortaklığını Şubat ayında öğrendiğinden itibaren yavaş yavaş bu haberleri değerlendirdi. TSK içinde FETO/NATO yapılanmasının 15 Temmuz'da ki darbesinden sonra Rusya aslında kendisinin ve Türkiye'nin ne çeşit bir tuzağa düşürüldüğünü üzüntüyle gördü. Gerçekten Rusya ve Türkiye Londra tarafından AB ve ABD kullanılarak yalnızlaştırılması sağlanacaktı. İki ülke birbirine düşürüldükten sonra Kissenger denen itin Putin'in yanına gidip "3. güç olarak Türkiye'yi oluşturmaktasın Erdoğan'a destek vermen Rusya'nın çıkarına değildi zaten, onun sonu geliyor" sözlerine rağmen Erdoğan halk tarafından ne denli sevildiğini ve hatta Erdoğan'ın Fas'tan Endonezya'ya Tataristan'dan Somali'ye kadar sevildiğini iyice gördü.
Erdoğan'ın kendisinin bile farkında olmadığı gayri resmi Halifelik gücü tüm Sünni alemi bağlayıcı bir güçtür. Bu gücün Nükleer güçten bile büyük bir etkisi olacaktı. Çünkü Rusya'da 30 milyona yakın olan ve nüfusu gittikçe artan ve Putin'e %97 oranında destek veren Müslüman Rus vatandaşlarının desteğinin de kaybedilmemesi gerekliydi.

Şii İran'la ilişkileri zaten iyi olan Rusya, Sünni dünyanın lideri olan Türkiye ve Erdoğan ile gücüne güç katacağını çok iyi biliyordu. Bu nedenle bu görüşme Putin'in en önem verdiği görüşmeydi çünkü karşısında sadece Türkiye Cumhurbaşkanı yoktu, aynı zamanda İslam dünyasının en sevilen lideri ve ona Batı'yla mücadelesinde en büyük desteği verecek adam birazdan elini sıkmaya gelecekti. Sadece siyasi bir liderle değil aynı zamanda aslında gayri resmi İslami dini bir kişilikle el sıkışacaktı. Kimsenin asla anlamadığı bu heyecanın nedeni işte buydu...

Görüşmeler Rusya'nın eski başkenti St Petersburg'ta oldu. Burası Rusya'nın sadece eski başkenti değil kültürel ve Rus kişiliği en belirgin olan bir başkentti. Sanatsal ve estetik bir yerdi. Ayrıca Erdoğan Konstantin Saray'ın da ağırlandı ki bu Rusya'nın ve Putin'in bu görüşmeye ne denli önem verdiğinin işaretiydi.

Peki gelelim bu görüşmeyi okumaya;

1-Adnan Menderes yıllar önce ABD ve Britanya'Ya karşı Rusya ile beraber yürümenin sinyalini verir vermez darbeyle şehit edilerek öldürüldü. Erdoğan'ın özrüyle başlayan yumuşama Batı'yı telaşa sürükledi. Uçak kumpasıyla yalnızlaştırılan ve paylaşılacak olan Türkiye'yi Rusya'nın ses çıkartmayacağı şekilde bitirmek istiyorlardı. ÖZÜR TAM ZAMANINDA VE HAYATİYDİ.

2-Rusya Erdoğan'ın mert ve halk desteği almış biri olduğunu ve Kissenger itinin planını geçte olsa anlamış bu yarım ağızla yapılmış özrü hemen kabul etti. Erdoğan'ın darbeyle yenilmesini asla istemedi ve kara gün dostu olduğunu her şeye rağmen Kurtuluş savaşında ve şimdi yine göstermişti. Rusya aslında Nato'dan daha güvenilir bir müttefik olduğunu Türkiye ve Türk halkına kanıtlamıştı.

3-AK Parti içinde Erdoğan siyasetine düşmanlar zaten bu yakınlaşmayı asla istemediler çünkü o AKP liler emirleri ABD den ve LONDRA'dan almaktaydı. Korkaklar da Erdoğan'a tavır aldı. Bunların arasında Müslüman görünümlü Başkabakanlık yapan hainler bile vardı. Allahtan RTE zamanında onun politikalarına RET getirdi de Türkiye uçurumun eşiğinden döndü. Bu kesim bu ziyaretle büyük bir darbe aldı.

4- Rus Türk ilişkilerinin gelişmesini, Türkiye'nin bağımsız ve güçlü bir devlet olabilmesi için Rusya'yı asla es geçmemesi gerektiğini hatta AVRASYA bloğunda yer alması gerektiğini Kemalist Milliyetçi Subaylarda çok istiyordu ki bunlardan bazıları FETO kumpasından kurtularak 15 Temmuz'dan sonra görevlerine iade edildi. Bu kesim halk desteği olan ve sevilen mert Erdoğanla Batı'ya ve FETO'ya karşı başlayan bu mücadeleyi de sonuna kadar destekliyor. Bu görüşme bu kesimi de kesinlikle memnun etmiştir. Bu kesimin Devletle beraber yürüyüşüne büyük destektir.

5-Uçak krizinden sonra kendisini Türkiye'ye karşı Rusya'nın dostu gibi gösteren FETO'ya, Rusya'nın onların gerçek yüzünü Uçak krizinde asıl sorumlu pislikler olduklarını öğrendikten sonra asla yüz vermedi. Rusya'nın Erdoğan'dan yana tavır alması da FETO'ya büyük bir darbeydi. Rusya FETO demenin NATO demek olduğunu öğrendiği için artık dış siyasetinde Kissenger ve FETO kumpasından kurtuldu. Çünkü Rusya bile TSK içinde onların ne denli güçlü olduğunu sonradan öğrenmişti.

6-Türk Akım'ı projesinin, Akkuyu Nükleer santralinin gerçekleşmesi demek Rus ve Türk iş dünyasının eskisinden daha güçlü olacağının işareti. Akkuyu Nükleer santrali NATO'yu korkutmakta çünkü Türkiye çok yakın bir zamanda kendi gücüne güç katacak NÜKLEER KITALARARASI BALİSTİK füze teknolojisinide kolaylıkla alabilecektir. Bir zamanlar ABD nin 90'lı yıllardaki sözde sosyal demokrat CHP li dış işleri bakanı aracılığı ile yapılan baskısıyla yok edilen Kazakistan'ın Nükleer Silah gücüne bu büyük katkı sağlayacaktır.

7-Ne olursa olsun bu darbe sonrasında Türkiye ve Türk halkı kesinlikle FETO destekçisi NATO'dan uzaklaşmıştır. Aylardır Erdoğan aleyhine bıkmadan usanmadan yapılan yanlı ve yanlış yayınlar yüzünden NATO ve BATI Türkiyeyi kaybettiğini anlayacak. GÜLEN'in teslim edilmemesi ise bunu dah da derinleştirecek.

8-Suriye'de sorunun karmaşıklaşmasına ve oluşmasına neden olan başkent kesinlikle LONDRA'dır. Londra siyasetini takipçiside 2011 yılında FETOcu müsteşarlardır. O müsteşarlar Suriye'deki savaşta NATO'nun siyasetinin takip edilmesini sağladığı için ayrıca suçludur. Sadece VATAN HAİNİ değil Suriyede İngiliz siyasetinin takip edilmesini sağladığı için ÜMMET HAİNİDirler.

9-CIA'nın Yunanistan'a kaçırılan Ajanı Graham Fuller, Türkiye'nin Suriyeden çekilirse daha kolay çözüm olacağını iddia etti. Bu alçak şerefsiz pislik bu saatten sonra ABD ve LONDRA'nın Suriyede elinin zayıflayacağını çok iyi anladı. Bu nedenle içindeki temenniyi strateji olarak tavsiye ediyor. Ona sözüm şu, kendi k.çını kurtardı kaçtı ama hala girişleri kapalı olan onlarca darbeci CIA Ajanı ne olacak İncirlikten çıkabilecek mi? Darbe öncesi aileleri ABD ye yollanmasaydı aileleriyle beraber mahsur kalacaklardı. Sadece bu bile ABD nin Darbeyi bildiği yönettiği bu yüzden haber vermediğini anlamamıza aptal değilsek sağlar...

10-Rusya Azerbaycan ve İran görüşmesinde Türkiye yoktu ama aslında gönül olarak vardı. Rusya İran ve Türkiye Avrasya işbirliği ekseninde NATO'nun gücünü kesinlikle zayıflatır. Türkiye bir yandan Rusya ve Avrasya ekseniyle ilişkilerini güçlendirirken diğer yandan NATO'dan yavaş yavaş kopmalıdır. Çünkü NATO olduğu sürece ülkemizin bağımsız ve güçlü olması mümkün değildir. Bunun en büyük kanıtı NATO'nun ortak silah üretiminde KNOW HOW'ı Türkiyeye vermeye yanaşmamasıdır.

11-Rusya Suriye de olan savaş yüzünden SÜNNİ dünyada Şİİ yanlısı gibi görünüyordu. Suriye sorununu Türkiye ile beraber çözmesi demek PKK sorununun da çözülmesi anlamına gelir. İŞİD'in gücü abrtılmaktadır İŞİD'in tüm gücü dünyanında bildiği gibi Londra ve Washingtondan gitmektedir. Orta Doğu bundan sonra Batı'ya kapanacaktır. Sömüremeyen ABD kendi derdine düşecek kısa zamanda eyaletler arası savaşlar çıkacaktır. Çünkü milli birliğini kurduğu terörist örgütlerle sağlamaktadır ABD.

12-Bu anlaşma başta Enerji olmak üzere Tarım Sanayi, İnşaat vb tüm sektörlerde canlanma demek. İlerde AVRASYA Birliği kendi ortak parabirimini oluşturma kararını gerçekleştirirse durum AB ABD ve LONDRA için çok daha kötü olacaktır.

Kuranda bulunmayan ve bazı hadislerde bulunan MEHDİ konusu gerçekse bu kimliği ve kişiliği en iyi ERDOĞAN taşımaktadır. MEHDİ'nin MESİHle iş birliği yaparak tek gözlü deccalı yok etmesi konusu ise burada oturmaktadır. Putin İseviyeti temsil etmekte. İkisi, doların üzerinde bulunan tek gözlü Deccal'ı (Şeytani İllüminati) yok edecekler inşallah...

Rabbim bu dava da yar ve yardımcımız olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.