www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

24 Ağustos 2016 Çarşamba

TEŞEKKÜRLER (!) FETO. Gülen Şerrinden Doğan Hikmetli Hayırlar...

Başlık tuhaf biliyorum ama aşağıdaki yazıyı okuyunca nedenini anlayacaksınız.

1- Türkiye Gülen'in sayesinde gelenekçi, hadis merkezli Allah'a değil de hocalara şeyhlere cemaat liderlerine kul köle olmanın ve sorgulamadan itaat et rahat mantığının nasılda çıkmaz yol olduğunu anladı. Bu tür F Tipi cemaatler topun ağzında...

2- Türkiye, Gülen'in sayesinde cemaatlerin çoğunun nasılda çıkar amaçlı şirketler olduğunu sokak çocuklarıyla değil zengin sidikli veletlerle ilgilendiklerini ve gerçek yüzünü gördü. ( Bu cemaatlerin hangisi olduğunu devlet çok iyi biliyor çünkü isimleri Feto'nun ölüm listesinde yok).

3-Türkiye, PKK'nın samimiyetsiz ve sahtekar olduğunu çok iyi biliyordu ama Kürt halkının bir kısmı henüz bilmiyordu. Öcalan'ın silah bırakın demokratik siyasete dönün çağrısına Ekrem Dumanlı'yı ve dolayısıyla Londra'yı dinleyen bölücülük Kürt halkının çoğunun gözünden düşmüştür ve düşmeye devam etmektedir. PKK Sözcüsü HDP'nin oyları da bu yüzden düşmektedir. HDP ile PKK'nın ne denli samimiyetsiz ABD maşaları olduğu FETO ortaklığı ile ortaya çıkmıştır.

4-Türkiye, ülkesine, vatanına, bayrağına yönelik bir işgal girişimi olan 15 Temmuz cunta kalkışmasıyla FETO'nun, bayrağında HAÇ bulunan NATO ile ne kadar da içli dışlı olduğu tüm darbeci generallerin NATO subayı olmasının yanında FETO şakirtleri olmasını da gördü. Halkımız NATO'dan şu an nefret ediyor ve istemiyor...

5-FETO, düşürdüğü uçakla ülkemizin Rusya ile ilişkileri bozmuştu ama TSK içinde ki FETO yapılanmasını Rusya'nın Şubat ve Mart'ta haber alması görmesi ve öğrenmesiyle eskisinden daha güçlü ilişkiler kurulmasına vesile oldu.

6-Türkiye, 15 Temmuz akşamından sonra ülkesinin, bayrağının, devletinin ne kadar önemli olduğunu sokağa çıkarak anladı bu uğurda şehitler verdi. Ülkede Milli İRADE, Milli İdare Amerikan iradesinin ve idaresinin yerini alması için çabalayan başta RTE, ALA, FİDAN gibi idarecisinden AYYILDIZ TİM gibi HACKERlara varıncaya kadar emekler karşılığını buldu, bulmaya devam ediyor.


7- 50 yıldır bizi kapılarında bekleten AB'nin foyası iyice ortaya çıktı. Halkımız yüzünü Avrasya'ya döndü. Bu AB'ye olan teveccühü azaltacak, Fas'tan Endonezya'ya kadar İslam aleminde Avrupa Birliği gözden düşmektedir, daha da düşecektir. Erdoğan'a ve Türkiye'ye düşman olana bir çok İslam ülkesi düşman olacaktır.


8- Türkiye, Feto, DAEŞ ve PKK'nın kurucusu ve hamisi başta LONDRA olmak üzere düşmanını tanımış, görmüş ve bilmiştir. Bu amaçla ilk önce Londra köpekleri olan FETO'ya ve PKK'ya karşı başlatılan Milli Mücadele şimdi sınır ötesine de çıkıp DAEŞ'le başlamıştır. Bundan sonraki adım kesinlikle PYD'yedir. En ufak bir girişim kafalarına bomba yağmuru olarak dönecektir.

9- Türkiye, FETO sayesinde ALLAH kitap Muhammed diyen her adamın arkasından gidilmemesi gerektiğini öğrendi. Devlete sızmaya ve güç elde etmeye çalışan her cemaatin nasılda tehlikeli olduğunu gördü. Bu amaçla sorgulamayan düşünmeyen Müslümanın başına belaların sağanak sağanak geleceğini anladı.

10- Türkiye, Feto sayesine servetine servet katmış olan bir yandan iş adamı kılığında parasını Feto ve ABD emrine veren diğer yandan ise hayırsever gibi Polis Vakıflarına bile sızan Fetocuların  ne kadar alçak ikiyüzlü pislikler olduğunu daha iyi gördü.

12-   1071 den beri bize bu topraklarda rahat yaşama imkanı tanımayan Haçlıların ve maşası Feto'nun şehit ettiği 240 şehidimiz asla kayıp değil kazançtır, nasıl unutabiliriz Ömer Halisdemir'i? Nasıl unutabiliriz tankların önüne yatanları, nasıl unutabiliriz Tanka, Helikoptere, Uçağa eline bayrakla karşı koyan yiğitleri? Evet bu Millet acayip UYANDI Feto/Nato darbesi sayesinde....

13- EN ÖNEMLİ OLAN HAYR ŞU; HALKIMIZ FETO ALÇAĞI SAYESİNDE DÜŞMANINI GÖRDÜKTEN SONRA BU KUKLANIN İÇİNDEKİ LONDRA ELİNİ DE GÖRDÜ VE CERABLUS'TAN BAŞLAYAN SAVUNMA STRATEJİSİ YAYILACAKTIR. 


O EL İSLAM ÜLKELERİNİN PETROLÜNÜ ÇALAN İNGİLİZ ELİ, 



O EL DAEŞİ KURUP SİLAHLANDIRAN VE PKK YA ÇÖZÜM SÜRECİNDE SİLAH BIRAKTIRMAYIP MEŞRUİYET KAZANDIRMAYA ÇALIŞAN LONDRA SİYASET AKADEMİSİ ELİ.


O ELİN KESİLMESİ GEREK.

O EL HIRSIZ,

O EL ARSIZ,

O EL

ALÇAK LONDRALI F.H.ŞENİN ELİ...

İşte bunları anladı Türkiye...
Hepsi senin sayende anlaşıldı Şeytan Feto....

ALLAH SENİ DOĞURAN ANADAN RAZI OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.