www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

5 Kasım 2016 Cumartesi

14 Kasım 2016 Süper Dolunay'ın Burçlara Etkileri


Koç: Burcu, yükseleni veya Ay burcu Koç olanlarda maddi konularda değişimin başlayacağının işaretidir. Uzun soluklu çalışmaların meyvelerinin alınacağı bir dönem başlamış durumdadır onlar için. Yapacakları girişim onların maddi kazanımları için bir açılım olacaktır. İnançlarıyla ilgili farklı bakışlarını kendilerine saklamalılar zira bu konuda bazı sıkıntılı çatışmalar yaşayabilirler. Varsa davalarını takip etmeliler.

Boğa: Burcu yükseleni veya ay burcu Boğa olanlarda özellikle Boğa’nın son haftasında doğanlar hayatlarında genel anlamda değişiklikler olacaktır. Şimdiye kadar yaptıkları çalışmaların sonuçlarını her alanda alabileceklerdir. Evlilik ve ortaklıklarında oluşabilecek sorunlara dikkat etmeliler.

İkizler: Burcu, yükseleni veya Ay burcu İkizler olanlar iç dünyalarında rahatlama sekineti bulabileceklerdir. Uzun zamandan beri aradıkları huzura kavuşmaları için biraz da sağlıklarına önem vermeliler. Sigara vb kötü alışkanlıkları olanlar bunu bırakmalılar.

Yengeç: Bu dolunaydan en fazla etkilenecek olan burç Yengeçtir çünkü zaten kendi yönetici gezegeniir. Burcu, yükseleni veya Ay burcu Yengeç olanlarda ise arkadaşlıkları çevrelerinin genişleyeceği ve ekip çalışmalarında kendilerini bulacakları bir dönemde olurken beklemedikleri gönül ilişkilerinin içinde olabilirler. Bu iş ve aşk konularında bazı konuları dengelemeleri gerekeceğinin işaretidir.

Aslan: Burcu yükseleni veya ay burcu Aslan olanlar kariyerlerinde ve iş konularında değişim ve yenilikler yeni başlangıçları işaret etmektedir. Diğer yandan aile ile konularda bazı anlaşmazlıklar ve sıkıntılarda baş gösterebilir. Aile ve iş konusunda çatışmalar huzurunu kaçırabilir.

Başak: Burcu, yükseleni veya ay burcu başak olanlarda yurt dışı, yüksek eğitim, inançsal konularda büyük değişim ve kapılar açılabilir. Beklenmedik geziler, yüksek tahsil, yurt dışına gidişler gündeme gelebilir. Kardeşler, iletişim vb konularda zorlanmalar yaşanabilir. Kardeşlerle bazı konularda ters düşülebilir yanlış anlamalar gerçekleşebilir.

Terazi: Burcu, yükseleni ve Ay burcu terazi olanlar ise uzun zamandır bekledikleri davaların sonucunu alabilirler, inançsal ve ahiret konularda yeni fikirleri kabul edebilirler, maddi konularda bazı harcamalar ekonomik olarak zor duruma bırakmaması için ihtiyatlı yürümeleri ve kendilerine de rezerv ayırmaları tavsiye olunur.

Akrep: Burcu Yükseleni ve Ay burcu Akrep olanlar evliliklerinde iş ortaklıklarında yeni açılımlar yaşayabilirler. Yeni başlangıçlar ve bitişler söz konusu olabilir. Türkiye’nin burcu da akrep olduğu için AB NATO ve ABD gibi ülkelerle daha önce yapmış olduğu anlaşmalar fiili olarak bitmese bile reelde bitebilir ve Türkiye yoluna kiminle devam edeceğine daha fazla karar verecektir.

Yay: Burcu, yükseleni ve ay burcu yay olanlar ise sağlık konularının öne çıktığı bir dönemi yaşayacaklar, sağlıklı beslenmeye önem verme, yeni bir işe başlama başkasının yanında çalışmayı düşünme daha fazla gündeme gelecektir. Diğer yandan içsek sıkıntı ve huzuru yakalamada bazı rahatsızlıkları hissederler, imkanı olan Yaylara gezmelerini özellikle yurt dışına çıkmalarını tavsiye ederim.

Oğlak: Burcu yükseleni veya ay burcu Oğlak olanların evli ve çocuklu olanlarda çocuklar daha fazla gündeme gelecek, onların sorunlarıyla ilgilenmeye odaklanacaklar veya çocuklarla ilgili bazı sorunlar onları üzecektir. Diğer yandan bekar olanlar yeni aşklara yelken açabilecekler. Diğer yandan arkadaşlar ve ekip çalışmalarında bazı aksilikler ve sıkıntılar olabilir.

Kova: Burcu yükseleni veya ay burcu kova olanlar yeni bir eve taşınabilirler yerlerini değiştirebilirler, aile ilgili özellikle anne baba veya evlat ile ilgili bazı konular gündeme gelebilir. Diğer yandan yeni bir kariyer oluşturmanın sıkıntısı ve derdine düşebilirler ve bu konuda yeni bir başlangıcı zor da olsa yaparlar bu konuda canları çok sıkılır.


Balık: Burcu yükseleni veya ay burcu balık olanlar iletişim, kardeşler ilişkileri konularında değişim yaşarlar, kardeşleriyle olan ilişkileri hassaslaşır ve dikkatli iletişimler kurulmazsa ilişkiler kopabilir, diğer yandan inançlar, yurtdışı konularında bazı değişim ve sıkıntılar yaşayabilirler. Bu yüzden kardeşler konusunda iletişime ve yurtdışı konusunda dikkatli davranmaya ihtiyaçları var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.