www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

22 Ekim 2017 Pazar

4 Kasım 2017 Dolunayı ve Burçlara Etkisi

Kasım 2017 de 08:24 de Boğa burcu dolunay 11 derecede gerçekleşecek. Mayıs'ın 1 ve 10 arasında doğanlar en fazla etkilenecek olan boğa burçları. Bu aynı zamanda Başak burcunu da çok ilgilendirmekte çünkü Boğa Burcunun Başak dekanında özellikle Ağustos doğumlu Başaklarda önemli.İslami Astroloji'ye göre bu durum Venüs gezegeni ile El Vedud adının ve Kuran surelerinden İnşirah suresinin, Kabe'nin kuzeyi'nin, 13 Mayısta ilk defa başket olarak doğan Boğa burcu İstanbul'un, Avrasya kıtasının tüm kuzey ve orta kesimlerinin burada bulunan ülkelerin özellikle ( Boğa Başak burcu olanların) öne çıktığı bir dönemi göstermekte. İstanbul borsasının yükselişinin ihtimali daha da fazla. Avrupa Birliği Merkez Bankasının kapısında iki boğa bulunan Banka'nın ve Avronun biraz daha akılcı davranmaya başlayan AB'nin parasının güçlenebileceği Doların Avroya karşı güç yarışından kopmamak için faizi FED'in arttırma ihtimalinin olduğu bir dönem.
Türkiye'nin ikili ilişkileri Batı ile kötü görünse de bu dönemde yaralanmış örselenmiş ilişkileri temkinli bir siyasetle onarabileceği bir dönem. Ancak Ay'ın açılarına baktığımızda bu konuda çok iyimser de olmak zor çünkü siyasette bazı hasır altı edilmiş konular açığa çıkabilir, karşılıklı restleşmeler daha da artabilir, siayasal kamplaşmalar çoğalabilir. Özellikle Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek'in tutumu dikkatle izlenirse bu dediklerim daha da iyi anlaşılabilir.
Burçlara Göre Dolunay Etkileri.
Koç Burcu, Yükseleni ve Stelyum'u olanlara etkisi: Mali konular gündemde, gelirlerde bir artış gözlemlenebilir, ancak para beklenmedik harcamalara doğru gidebilir. Bu nedenle para sevk ve idaresinin arttığı bir dönem. Özellikle bu burçtan olan şirketler para akışına dikkat etmeliler. Gelen parayı yatırıma döndürmeliler ve bunu ihtiyatlı bir cesaretle yapabilirler. Rezzak ve Gani esmalarıyla sabah namazında dua etmeliler.
Boğa Burcu, Yükseleni ve Stelyum'u olanlara etkisi: Kendi evinde bu dolunay Boğa'burcunun göze battığı, öne çıktığı ve rakiplerine karşı güçlendiği bir zaman dilimi, hemen her konuda başarılı başlangıçlar yapabilmelerinin önü açık. Aziz Esmasıyla sabah namazı sonrasında dua etmeliler ve Cuma günü uyumamalı ve namaz sonrası yürümeliler güneş doğduktan sonrada dua ya devam etmeliler.
İkizler Burcu, Yükseleni ve Stelyum'u olanlara etkisi: Uzun zamandır kendilerini yorgun bitkin hissedebilirler bu şekilde hisseden İkizler burcu kişilikler kendilerine biraz zaman ayırarak istekleri bir yalnızlaşmayı, kafa dinlemeyi gerçekleştirmeliler. Bu sayede daha verimli olabilecekler. Bu burçtan olan firma ve şirketlerde genel manada oturup şirketin nereye gittiğinin analizini yapmalılar, proje ve innovasyondan sorumlu ikizler burçları hafta sonu bir sayfiye yere giderek sakince konuyu düşünmeliler. Allaha kalplerine sekinet vermesi için edecekleri dua en önemli dua. Bu şekilde tüm stres ve endişelerinden kurtulacaklar inşallah özellikle Güneş doğduktan sonra edecekleri Çarşamba sabahı dualarında. 
Yengeç Burcu, Yükseleni ve Stelyum'u olanlara etkisi: Dostlarını ve arkadaşlarını evden çıkmayan ve ihmal eden Yengeçler için dışarı çıkma vakti. Çevresini arttırabileceği güzel aktiviteler olmakta kaçırmamalı ve davetlere gitmeli. Tanışacağı yeni insanlar onun ufkunu açacak. Bu burçtan olan şirketler fuarlar ve kendi konularındaki çağrılara katılmalı ve diğer şirketlerle dialoglarını derinleştirmeli. Kayyum ve vedud esması ile pazartesi Kuşluk vakti edecekleri dua 
Aslan Burcu, Yükseleni ve Stelyum'u olanlara etkisi: Kariyerinde uzun zamandır beklediği atılımı gerçekleştirebilir, isşiz aslanlar dışarda olmalı gezen tilki yatan aslandan iyidir ilkesi unutulmamalı. Zam isteyen Aslanlar temkinli ve düşünülmüş konuşmayla patronundan zam istemenin tam zamanı. Bu burçtan olan firmalar kendilerini daha fazla öne çıkaracak inovatif çalışmalara hız vermeli, buna kaynak ayırmalı ve reklamı doğru yere verdiğinden de emin olmalı. Pazar günü Öğlen namazı öncesinde Aziz Kadir esmalarıyla dua edilmesi hayırlar için faydalı olacaktır.
Başak Burcu, Yükseleni ve Stelyum'u olanlara etkisi: Yurtdışı ile iş yapanlar, üniversite öğrencileri, yabancı dil öğrenmek isteyen Başaklar için harika sonuçlar almanın zamanı, bu burçtan olan firmalar şirketler ihraacat İthalat işlerinde karlı bir dönem yaşama olasılıkları var. Çarşamba günü öğle namazında Hadi esmasıyla Allahın yol göstericiliği istenmesi tıkanan her konuyu açacaktır.
Terazi Burcu, Yükseleni ve Stelyum'u olanlara etkisi: Mahkemesi olan Teraziler sürecin hayırla tamamlama işaretleri alabilirler. Kendilerinden hayır dua bekleyen geçmişlerini hatırlamaları ve onların mezarlarını ziyaret etmeleri için önemli bir dönem. Terazi burcu firmalar anlaşmazlık yaşadıkları şirketlerla davalarında avantajlı deliller elde edebilirler veya davalarını kazanabilirler. Cuma ikindi Namazında Karia suresi, Hakem Esması ile edilen dualar hayırlı sonuçların almasına vesile olacaktır inşallah.
Akrep Burcu, Yükseleni ve Stelyum'u olanlara etkisi: Eşleri ile sorunları çözebilirler ve hiç olmadıkları kadar huzurlu bir dönem yaşamaları muhtemel. Bu burçtan olan şirketlerde oraklıkları verimli bir hal alabilir ve karlı sonuçlara gidebilirler. Salı ikindi namazı sonrası Vedud esmasıyla edilecek dua muhabbeti arttıracaktır inşallah.
Yay Burcu, Yükseleni ve Stelyum'u olanlara etkisi: Sağlık sorunları yaşayanlarda sıkıntılar gidebilir yada azalabilir, patronları ve iş yerleriyle sorun yaşayan emekçi Yay’lar bu sorunları çözebilecekleri bir dönemdeler. Yay burcu olan ve 2015 den beri sıkıntı yaşamakta olan şirketler özellikle taşeron şirketler yüklendikleri işlerin alamadıkları parasını alabilirler. Rahat bir nefes alma ihtimalleri var. Şafi Hay Halik esmalarıyla Perşembe (İslama göre Çarşamba akşamı perşembedir) akşam namazı öncesi duların edilmesi özellikle ASR suresi şifa olacaktır inşallah.
Oğlak Burcu, Yükseleni ve Stelyum'u olanlara etkisi: Çocukları veya sevdileriyle sorun yaşayan aşklarıyla sorunları olan Oğlaklar için olumlu bir dönem. Sorunlarını bu dönemde halledecekler. Özellikle Cumartesi ve Cuma günleri bu konuları konuşmak için önemli. Oğlak burcu şirketler çalışanlarıyla daha iyi bir döneme girebilirler, Oğlak burcu şirketlere tavsiyem karlılıklarını çalışanlarına en azından şirkete çok büyük katkısı olanlara yansıtmalılar. Bunu yaptıklarında daha fazla önleri açılacak. Cuma Akşam namazında edecekleri dua çok önemli.
Kova Burcu, Yükseleni ve Stelyum'u olanlara etkisi: Kovalar anneleri babaları ile daha güzel zamanlar geçirebilir varsa sorunlar halledilebilir. Ev almak isteyen taşınmak isteyen Kovalar bu dönemde harekete geçebilirler. Kova şirketleri kurucu ortakların aralarındaki sorunları halledebilecekleri uzlaşıya varabilecekleri döneme girmekte. Şirketin mal varlıklarını gayrimenkullere döndürmek isteği daha akıllıca olacaktır. Cuma Yatsı namazında edecekleri dua önemli.
Balık Burcu, Yükseleni ve Stelyum'u olanlara etkisi: Kardeşleriyle sorun yaşayan Balıklar bunları konuşup çözebilecekleri dönemdeler. Selam esması ve gece namazında dua etmek de çok faydalı olacaktır. Balık burcu şirketler kardeş şirketlerle veya ortak iş yapılan şirketlerle arasındaki konuları daha iyi çzöebilecekler sonuca ulaştırabilecekler. Perşembe gece 1-3 arasında Basir Semi esmalarıyla Alim ve Halim esmalarıyla dua etmeli….
Bu Dolunay’ın Esması Vedud’dur, günü Cuma, Kabe Köşesi Kuzey, Şehri İstanbul’dan parlayacak, ,badeti Zekat Sadaka, Namazı Sabah Namazı, örnek alınacak şahsiyeti Ebu Bekir, Meleği Mikail, rengi Erguvandır.
Bireysel ve Kurumsal Harita Danışmanlıkları İçin:
05352573693’ü arayınız…
ayhanozcimbit@gmail.com
facebook.com/islamiastrolojidogumharitasirehberi
youtube.com/AyhanOzcimbitTV







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.