www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

2 Ekim 2017 Pazartesi

Nefes'ten Kişilik Analizi. Uzman Taner Akkuş'tan Türkiye'de Bir İlk.

Nefes alıp verme' den kişilik analizi de yapılıcak artık!..

NEFES alıp verme ile KİŞİLİK ve İNSAN ANATOMİSİ arasında çok büyük bir bağ olduğunu hiç duydunuz mu?..
Düşündünüz mü?
Şiirlere şarkılara, romanlara filmlere konu olan NEFES konusunda Türkiye’de bir ilk..
NEFES ANALİZİ.. Proje sahibi,TANER AKKUŞ. Analiz uzmanı, araştırmacı, yazar..

Tamam NEFES; canlılığımızın bir garantisi ve de yaşamın devamı için son derece gerekli.. Ama nefes konusunda; kaçırdığımız önemli bir durum var. Fiziksel ve ruhsal rahatsızlıkların temelinde doğru nefes almamanın etkisi çok büyük. Nefes alıp verme vücudun her bir organını için önemlidir. Bir çoğumuz aslına bunu biliriz ve doğru bilmemize rağmen doğru nefes alıp vermenin nasıl olması gerektiğini es geçeriz. Akkuş; Nefes konusunda yapacakları ile ülkemizde farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. Öncelikle; insanlarımıza NEFES ANALİZİ’ni anlatmak istiyorlar. Bunun için de hiçbir fedakarlıkta kaçınmıyorlar.. Nedir bu Nefes Analizi?

NEFES alıp nefes verme konusunda 4 çeşit eylemden söz ediyor Akkuş..

Şöyle ki;

1.Kısa nefes alıp uzun vermek
2.Uzun nefes alıp kısa vermek
3.Kısa nefes alıp kısa vermek
4.Uzun nefes alıp uzun vermek Birincisinden başlayalım;

KISA NEFES ALIP UZUN VERENLER; genel olarak dar gelirli ve çok çile çeken insanlardır. Kendilerine zaman ayırmayan ve yaşama dair tüm güzellikleri kendisi için öteleyen ama başkaları için eli açık ve elinden gelen her şeyi yapan insanlardır. UZUN

NEFES ALIP KISA VERENLER; bencil, rahat ve vurdumduymaz bir kişiliğe sahip olan insanlardır. Hep kendisini düşünür ve çıkarlar üzerine yaşayarak yaptıkları her şeyde çıkar gözeterek uzun yaşayan insanlardır.

KISA NEFES ALIP KISA VERENLER; hayatı kabullenen ve her şeyi olduğu gibi oluruna bırakan insanlardır. Hastalık sahibi olmakla beraber, hayata dair yaşanan olumsuz tüm şeylerde tatsız ve tutsuz bir şekilde az yaşayan, negatif ve Suç işlemeye meyilli olan ve ruhî açıdan korkusal insanlardır.

UZUN NEFES ALIP UZUN VERENLER; sportif ve sağlığına düşkün ve canı tatlı olan insanlardır. Kendisini seven, yaşamayı seven, eğlenmeyi seven, gezmeyi seven ve hayata daima pozitif bakabilen (uzun yaşayan) insanlardır. Örneğin; baş ağrısı, agresiflik, öfke ve stres yaşayan bir insan doğru nefes alıp vermiyordur.. Doğru nefes alma teknikleri ile sunum da mevcut nefes analizi sunumuyla zenginleştirip açıklanacak.
Taner Akkuş, Bir Nefes Sıhhat'in önemini teknikleriyle anlatmakta...

Çok yakında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çanakkale İl Müdürlüğü ile Çanakkale Kent Konseyi ev sahipiliğinde sıralı seminerler dizisine başlanacaktır.

Katılmanızı kesinlikle tavsiye ederim.
Ayhan Özcimbit

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.