www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

30 Ekim 2017 Pazartesi

FETÖ'nün Devleti Atlatan ve Şeytanın Aklına Gelmeyecek Para Aktarım Metodu

15 Temmuz sonrasında iyice para kaynakları kuruyan FETÖ Türkiye'de bulunan ve cemaatte tutmak istediği kripto üyelerine maaş aktarımını hala nasıl yapabiliyor?

Şu anda Gülen'e bağlı olan firmaların bilinenlerinin tamamı kayyuma geçti. Ancak ya bilinmeyenler? Ayrıca öğretmenlikten yada kamu görevlerinden alınan işi olmayan ancak konuşursa bir çok sıkıntının cemaat adına ortaya çıkacağı kriptolara para hala gitmekte. Bu para aktarımı şeytanın bile aklına gelmeyecek metodlarla yapılmakta. 

Bugün okurlarımdan bir tanesi bana çok önemli bir bilgi iletti. Kendisi bu bilgiyi bizzat Fetö içinde bulunan ağzı gevşek birinden öğrenmiş. Bakın Fetö nasıl para aktarmakta?

İnternette tüm dünya çapında herkez Ebay Amazon vb sitelerden alışveriş yapmakta. Fetö işte bunun gibi siteleri kullanarak para aktarımını gerçekleştirmekte. Şöyle, mesela Türkiye'den birkaç adet fotoğraf makinasını, kamerayı bu tür sitelere koyan biri sanki bunlar Amerika'da bir alıcıya satılmış da onlarda bunu alıp Kredi kartıyla ödemiş gibi işlem gerçekleşmekte. Aslında Amerika'ya Türkiye'den Fotoğraf Makinasının gittiği falan yok. Ancak sanki gitmiş gibi bu tür sitelerden Türkiye'deki fetöcü satıcıların hesaplarına para akmakta. Buralardan gelen paraları devlet bilse de bunu yasal bir alışveriş gibi görmekte, üstelik kargonun Amerika'daki sözde Fetöcü alıcıya gidip gitmediğini araştırması da çok zor.

Fetö'nün çözülmesi için para akışlarının tamamen durması gerek, devlet ekonomik olarak Fetö'yü yani terörün finans akışını çözemedikçe FETÖ'yle baş edemez. Bu nedenle Devlete önerim kesinlikle Amazon.com veya Ebay.com gibi yurtdışına mal satıp oradan hesabına tek seferde 2000'TL ve üzeri para geçen tüm hareketleri kontrol etmeli. 

Ayrıca FETÖ, Kazakistandaki okulları gibi dünyanın bir çok yerindeki okullarını kendi kontrolünde veya Amerikanın kntrolünde olan şirketlere satıp ülkeler arası öğretmenlerinin yerini değiştirerek veya o ülkede zaten yetişmiş olan mesela Kazak Fetöcüleri, Moğol Fetöcüleri okulun çalışanı haline getirmiştir. Sorun sanılan çok daha ötesindedir. Artık Fetöcüler uluslar arası masonik bir ağa sahip durumdadırlar. Mücadele edilmesi için bir Erdoğan bir Putin yetmez. Devletin kendi istihbarat ağını derhal yeniden yapılandırıp çok güçlü hale getirmesi gerek, zaman geçiyor ve zaman Türkiye'nin ve İslam ülkelerinin aleyhine Amerika ve Fetö'nün lehine ilerlemektedir.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.