www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

30 Ekim 2017 Pazartesi

AMERİKA'NIN SON KOZU "SÜNNETÇİLİK"

Fethullah Gülen ve avanesi 2010 yılından itibaren 3 aşamda saldırdılar RTE'ye;
Fetö o zaman diğer cemaatlere sırasıyla 
1- "Recep Tayyip Erdoğan'ın etrafını Şii ajanları sardı. Sayın Başbakanımızı yanlış yönlendiriyorlar" dediler. 
2- "Hakan Fidan İrancı ve RTE'ye İranda tuzak kurdu, ona muta nikahı kıydılar ve kaseti Hakan Fidan'da ne derse onu yapıyor, İran ne derse o oluyor" da dediler. 

Sonra Suriye'de savaş çıktı Erdoğan Şiilere mezhepçilik yaptıkları için kızdı. Erdoğan, Orta Doğuda savaş ve yıkıma neden olan ve Türkiyede de tehdit oluşturan  Mezhepçiliğe savaş açtı. "Her türlü mezhepçilik milliyetçilik ayrımcılık ayağımın altındadır gibi mesajlar verdi"..

F Tipi kafa yapısının Fetö'nün el verdiği diğer geleneksel ehli sünnetçiler ne olduğunu anlaybilecek durumda bile değillerdi tam olarak.

Şimdi gelelim son 2 seneye. Lütfen dikkatle okuyunuz....

Zira Amerikanın tertipi devam ediyor hemde ülkemiz içindeki iş birlikçileriyle...

Suriye'de Fırat Kalkanı ve İdlip kalkanı, Irak'ta ise Bağdat ile Dicle kalkanına giren ve gücünü Irak, İran, Rusya ile birleştiren Türkiye Amerika'nın Müslüman İsrail projesi olan BOP'un "Kürdistan" ayağını gerçekleştirememesi sinirden saçını başını yoldurtmaya başladı Pentagonu.

Erdoğan ve Putin Ortadoğu da tüm Batı oyunlarını bozdular. Amerika'nın PKK ve YPG'yi desteklemek ve Müslüman İsrail'in Kürtçü ayağını PKK ile ( Müslüman İsrail olan DEAŞ ile yer değiştirme projesi) kurmak isteği İdlip'in kesilmesi ile son buldu. 

Peki neden önemli İdlip? Haritaya bakınca kolayca anlaşılır çünkü İdlip PKK ve YPG'nin Akdenize çıkış kapısıydı. Oradan bir liman olmadan Kürdistan projesi asla başarılı olamazdı çünkü kurulacak Kürdistan denize çıkışı olmadan Türkiye'nin de onayı olmadan yaşayamazdı. Çünkü Avrupa ve Dünyaya çıkış kapısı Akdenize açılmadan çıkış sadece Türkiye idi.

İşte bu yüzden Barzani PKK ve YPG Amerika'ya son dönemde güvenmemeye başladılar. Çünkü İran Rusya Türkiye Irak dörtlüsü Amerikanın elini kolunu bağladı. İŞİD'e silah yardımını Nato ve Amerika yapamamaya başladılar. Daha önce İrcirlik Hava Üssünden gizlice İşide destek sağlayan ABD bunu 15 Temmuzdan sonraki sıkı kontrol yüzünden yapamaz oldu. İŞİD silahları şu an Suriyenin güneyinden Ürdün sınırından sağlıyor. Ürdün Kralı zaten Amerikan işbirlikçisi İngiliz kökenli olduğu için Londra ve Washington'un çıkarlarını gözetmekte....

Amerika'nın eline son dönemde bir koz geçti. Nedir o?

Suriye Sünni muhalefetini Türkiye'ye karşı kışkırtmak. Peki nasıl yapacaktı bunu? Çok basit. Aynen şu şekilde.

"Türkiye devleti, Erdoğan, Putin ve İranla anlaştı. Sünnileri Suriye'de sattı. Tek sünni dostu olan Barzaniyi de sattı. Bölgede Şii Hilali kurulmak üzere. Bu Erdoğanın çabasıyla olmakta. Öyleyse Sünni düşmanı Erdoğan asla liderliği bölgede kabul edilmemeli. İdlip'te Sünni Muhalefeti TSK üslerine saldırmalı, ÖSO'da bunu görmeli ve TSK'ya karşı gelmeli. Sünni Kürtler Sünni Araplar demokratik hakları için beraberce İran Rusya ve Türkiyeye karşı ortak savunma hattı oluşturmalı" diyor CİA Ajanları. Bunu Türkiye içinde de diyorlar hemde hep bir ağızdan. Bunu PKK'lılar, HDP'liler, İŞİDçiler, Fetöcüler, F Tipi cemaatler hepsi diyor. Tarayın bir sosyal medyayı hayret edersiniz....

Ülkemiz içinde hükümete destek veren yada verdiği sanılan ama aslında Amerika ve İngiltere ile gizli gizli görüşen Sünni cemaatler kendilerini hurafecilikle suçlayan gün geçtikçe sayıları çığ gibi büyüyen Kuran Müslümanlarını Erdoğan'a şikayet ettiler. Erdoğan zaten Amerika tarafından Sünni düşmanı olarak lanse edildiği için hem içerdekilerin gazını hemde dışardaki oyunu bozmak için üstü kapalı ama açık sözlerle Kuran Müslümanlarını tehdit etti. Ancak ben dahil tüm Kuran Merkezli Müslümanlar bize nasıl inanacağımızın sözlü veya dayatılmasına asla gönlümüz razı gelmez. Kuran Müslümanlarının hala büyük kısmı Erdoğanı desteklerken bu açıklama büyük bir şok etkisi yarattı ve düşünen sorgulayan Tüm Kuran Merkezli müslümanlar bu açıklamaya Sosyal Medya üzerinden çığ gibi tepki yapdırdığında Erdoğan bu sefer Geleneksel islamcılığın önemli isimlerinden olan Şenocak'ın Vaizlik görevine son verdi. Bu Kuran Merkezli düşünen Müslümanların tepkilerini azaltmasına neden olan bir olay oldu. Ancak başta Yeni Şafak Gazetesi yazarı olan Yusuf Kaplan ve avanesi ki zaten kendisi daha önce Dersanelerin kapanmasına karşı çıkan Fetöyü haklı gören F Tipi cemaatlerin taraftındaydı, hemen tepkisini koydu ve Diyanete o ve yandaşları ağır eleştirilerde bulundular hatta Diyanete İhanet dediler. Ben şahsen Yusuf Kaplanın asla Yeni Şafak'ta yazmasını uygun görmüyorum onun gazetesi Yeni Şafak değil o daha çok Türkiye Gazetesi ekolüne yakın biri.

Şu anda Sosyal Medyada F Tipi, Ayet'i değil Riv-Ayeti merkeze alan ciamaatçi güruhlar diyanete saldırmaya devam etmekte, bazıları Erdoğan'a da sataşmakta. Çok değil sadece on gün önce Erdoğan'ın Sünnetçi açıklamalarıyla ağzında yobaz salyalarla sevinç naraları atan bu güruh şu anda şok vaziyette ve Amerikanın Sünnetçi kesimleri kışkırtmasına en büyük desteği vermeye onların bilerek yada bilmeden piyonu olmaya devam etmekteler.

Ben asla bir yazar olarak Yusuf Kaplan'ı ve yazılarını tasvip etmiyorum. Onun Dersaneleri nasıl da savunduğunu gören bilen biri olarak bu ön görüsü kötü adamı Yeni Şafak Gazetesinin hala neden tuttuğunu anlamış değilim doğrusu...

Amerika'nın son kozu işte tam da bu "SÜNNİCİLİK" üzerinden Türkiyenin elindeki HALİFELİK kozunu bile geçersiz kılmak. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.