www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

7 Kasım 2016 Pazartesi

TÜRKİYE VE YENİ EKONOMİK CİHADI

Sağlam bir kaynaktan aldığım bir haberde Cumhurbaşkanı'nın New York'ta Kissenger ve Rotschild ile konuşması esnasında bu iki pislik herifin Tayyip Erdoğan'ı Türk Ekonomisini mahvetmekle tehdit ettiklerini öğrendim. Cumhurbaşkanı'nın bu tehditlere çok sinirlendiğini de bu dostumdan öğrendim. 

RTE, New York'tan gelir gelmez Moody's denen Rotschild destekli kurum Türkiye'nin Kredi notunu düşürüverdi. RTE'den yanıt gecikmedi. RTE, faiz mafyası olan şerefsiz Rotscild ve Rochefeller'lara Türkiye'den hodri meydan dedi. 

Gerek faizin düşmesi, gerek kredi notlarının düşmesi, gerek dolara kaçan yatırımlar, gerekse HDP'lilerin 2. darbe için organizasyonları beklemesi ve katalizör olmasını engellemek için devletin gözaltına alması yüzünden Türkiye'de dolar fırladı, yatırımlarda azalma oluştu, piyasa resesyona, işsizlik oranlarında ise artma eğilimi ortaya çıkmakta. 

Yurt dışından Türkiye'ye yönelik ekonomik suikastler sonucunda GEZİ'den beri yaklaşık 800.000.000.- $ (Sekizyüz Milyar Dolar) para eridi. Fethullah Gülen ve adamlarının ülkemize verdikleri zarar şu ana kadar bu. 

Peki Türkiye ne yapmalı? 

Aşağıda ekonomik cihadı ve Batı'ya karşı top yekün mücadelede yapılması gereken konular bulunmaktadır. 

Eğer bu yedi madde yol haritası yapılırsa ancak o zaman Türkiye ayağa kalkabilir ve şeytan illüminatiyle baş edebilir. Aksi takdirde Dolar artmaya ve ülke ekonomisi erimeye başlar ALLAH KORUSUN.


Madem ekonomik suikast yapıyor D'ingiltere ve müttefikleri öyleyse;

1-İslam Merkez Bankası İstanbul'da kurulmalı, banka İslam ülkeleri ve nüfusunda büyük oranda Müslüman bulunan ve Türkiye'ye karşı gerçekten dostane davranan Rusya gibi ülkeleri de içine barındırmalı.


2- Kuveyt Dinarına endeksli İslam Dinarı üzerinden Ticarete başlanmalı ve Dolar ve Avro tüm petrol ticaretinden de def edilmeli.


3- Tüm İslam ülkeleri borsaları İstanbul'da Birleşik İslam Borsası oluşturmalı, bu borsada tüm İslam Ülkelerinin büyük şirketlerinin hisseleri işlem görmeli.


4- Yatırım ve yardım fonu oluşturulmalı, İslami Para Fonu ile İslam ülkeleri IMF zulmünden kurtulmalı.


5- Uluslararası İslam Üniversitesi:
Öğretim üyeleri konusunda en uzman olan, İstanbul'da dev Uluslararası İslam Üniversitesi oluşturulmalı. Bu üniversitenin dev bir kütüphaneside olmalı. Burası öyle bir okul olmalı ki Harvard, Oxford, Cambridge bile geride kalmalı. Bu okul tarih, coğrafya konularını revize etmeli. Orta Doğuya asla Orta Doğu dememeli, Arzı Merkez (Yani Dünyanın Merkezi demeli), Yunanistan'a Yakın Batı, Almanya'ya Orta Batı, ABD'ye Uzak Batı isimleri vererek D'ingilizlerin verdiği coğrafya isimlerini bile ters yüz etmeli mesela.


6- İslam Ülkeleri Ekonomik Birliği kurulmalı buna Tatatistan Cumhuriyeti üzerinden Rusya da katılmalı.


7- Bu yapılanmalara asla Feto ve Şeytani İllüminati unsurları sızmamalı. İslam'ın Kendi Bilderbergi kendi B'rinai B'rith'i oluşturulmalı.


İşte bu 7 konu, artık gayri resmi Halife olan RTE'nin elinde. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.