www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

18 Kasım 2016 Cuma

Türkiye'nin Terörle Sınavında Milli Güvenliğin Hukuk ve Mücadele Arasındaki Analizi

Bölücü Terör, Fetöcü Dinci Terör, Daeş Ekstrimist Terörü ve Milli Güvenlik Siyaseti

Hükümet yıllardır kangren olmuş bölücü terörü bitirmek için Öcalan ile müzakereler yaptı. Barışın gerçekleşmesi için yürütülen çabalardan malesef Britanya'Nın çabası ve Fetullah'In adamı Dumanlı'nın yoğun çabaları sonucu sonuçsuz kaldı. PKK, bir D'ingiliz terör örgütü olan Daeş'in yaptığı katliamları Devlete yıkarak ii polisi uykusunda şehit ederek barış süreci ve çözüm sürecinin sona erdiğini açıkladı ve iki yıldır Devlet 36 yıldır vermediği terörle mücadeleyi butik savaş olarak vermeye başladı. PKK ve şehir yapılanması neye uğradığını şaşırdı ve barış çözüm sürecine yeniden dönmeyi istedi, yaptığı barış çözüm çağrılrına devlet kulak asmadı ve hem şehirde hemde dağlarda toplam 26.000 kişiye yakın teröristi öldürdü. Öldürülenler KCK'nin şehir yapılanmasındaki gençlerden oluşan YDG-H çı ırkçı ve Türk düşmanı olmuş genç nesil bölücülerdi.

Dağlarda ansızın başlayan baskınlarla yaklaşık 4000 dağ kadrosundaki adamı yok edilen PKK acil olarak silahlı adam yetiştirmek ve kaybettiği kanı yeniden bulmak için barış ve çözüm sürecini ilan etmek istedi meclisteki sözcüsü HDP'ye baskı yaparak bu amacını gerçekleştirmek istedi, devlet bun kulak asmayınca ve sert tedbirler almaya başladıkça demokrasi ve hukuktan bahsedilmeye başlandı. Bu esnada Fetö'nün unsurları hem adalette hemde askeriyede PKK'ya elerinden geldiğince destek oldular. PKK acil olarak İstanbul'da yollarda su satan, caddelerde kağıt toplayan kayıt dışı yaşayan sempatizanlarını dağa ve Güneydoğu'nun şehirlerinde mücadeleye çağırdı.

İstanbul'dan binlerce kişi bu çağrıya uydu ve gitti. Ancak devlet bu konudaki durumu ve çağrıyı bildiği iin gerekli tedbirleri aldı ve hem dağda hem şehirlerde kuş uçurtmamaya başlayınca PKK çareyi PYD ve YDH gibi Suriye unsurlarına destek vermeye ve şimdilik elemanlarının bir kısmını bu bölgelere aktarmaya özellikle Membiç gibi yerlerde yeni mücadele alanlarına desteğe başladı ve buralardan TSK unsurlarına darbe vurmak ve TSK'nın Afrin ve Kobani kantonlarını birleşmesini engellemeye yönelik Rusya ile yapılan anlaşmaya karşı Amerika ve Britanya ile karşılık vermeye başladı.

TSK, ülke güvenliğini en faza tehdit eden unsurun Cerablus ve Musul hattında olduğunu görmüştü ama buraya müdehale edilmesi Uçak Düşürülmesi komplosu, Davutoğlu'Nun sığ ve ön görüsü kötü siyasetleri ile birleşip Rusya tarafından engellenince Türkiye başına ne çeşit bir komplo kurulduğunu anlamamıştı, ancak Ulusalcı düşünen ANTİ BATI Kemalist unsurlar ve Rusya'nın Fetö Nato ortaklığını burada görmesi, RTE'nin özrünün gelmesiyle herşey yoluna girdi. Rusya yanlışlıkla(!) Pyd saflarını vurdu, TSK ve ÖSO Cerablus'a girdi, Bayır Bucak Türkmenleri ise saldırıları Batı'da askıya aldı. Türkiye Milli Güvenliğini bu şekilde sağlama aldı.

Orta Doğu'da Suriye'de yenilgiye uğrayan ABD Britanya PKK-YPG unsurları orada yalandan DSG (Demokratik Suriye Güçleri) adı altında Türkiye'Nin çabalarına set çekmek istediysede Türkiye bunu yemedi. Amerika bu sefer D'ingiliz siyasetçilerinin öncülüğünde DERİN İRAN siyasetçileriyle beraber Musul kartını ve fsadını açtı. Irak'ta kurulan kukla D'ingiliz hükümetinide yanına alıp Musul'da Türkiye ve İran'ı karşı karşıya getirrek iki ülkeyi savaşın eşiğine getirmek istedi. Tarihin en alçak en şerefsiz en pislik siyaset oyuncularından olan İRAN DERİN devleti Ahmedi Nejat gibi ümmet çıkarını İran çıkarının üzerinde düşünen herkesi bertaraf etti.

İran'ın Fetosu olan İran derin devletinin görevlendirdiği Azeri kökenli yalandan seyyid Ali Hamaney derin siyasetlerin uygulanmasında İran'ın rotasını belirlemektedir. Şu an Nükleer silahsızlanma anlaşması gereğince Amerika ve İngltere'nin Orta Doğu siyasetine Irak'ın verilmesi karşılığında fitnenin devamına çabalamaktadır.

ABD ve Dingitere İran'ı almış Suudi Arabistanı bırakmıştır. Çünkü İran eliyle önce Suudları ve Türkiye'yi parçalamak istemektedir. Zaten bu planları İncirlik Hava Üssünde 15 Temmuz planı yaparken İranlı br diplomatıda çağırmışlar ve İranlı Diplomat PKK'ya ağır silahların verilmesine karşı çıkıp bu koalisyondan ayrılmıştı. PKK ve HDP'ye her zaman destek veren İran bu unsurlara ağır silahların verilmesini asla istememişti çünkü sıranın kendisine geleceğini hemen tahmin etti. Bu nedenle PKK HDP ve Batılılarla ve Türkiye ile denge siyaseti gütmeye çalışsa da alttan alttan Musul'da avantaj elde etmek istemekte ve olabildiğince şehre Şii unsurları yerleştirme çabasındadır.

Türkiye'nin PKK ve Daeş'e karşı ve Amerikan Dingiliz siyasetine karşı Rusya ile iş birliği yapmaktan başka çaresi kalmamıştır. Zira kendisini sürekli oyalayan yalancı AB'den bıkmıştır, batılıların her seferinde takındıkları kibirli ve buyurgan tavırları yerini RTE'nin karşı agresiv tavırlara bırakmıştır. RTE resti çekmiştir. Eğer AB salaklık edip Geri Kabul anlaşmasını yerine getirmezse Vize serbestiyeti vermezse AB'yi önce göçmen akını sonra sınırların yeniden oluşması ve en sonunda Birleşik Avrupa hayaline ve Avrupa Birleşik Devletlerine elveda beklemekte.

RTE, İstanbul'u alan ve Bizansı dağıtan Fatih gibi AB'yi dağıtan adam olarak tarihe geçecek.

Türkiye, Batı'nın üç hain örgütü DAEŞ, PKK ve FETÖ ile içerde mücadele ederken 15 Temmuz'un kendisine sağladığı OHAL imkanıyla hukuka ve demokrasiye zarar vermeden elinden geleni yapmaktadır. Bu kolay bir mücadele değildir. Zira demokrasiyi özümsememiş bölücü ve Dinci unsurlarla hukuk ve demokrasi çerçevesinde mücadele edebilmek oldukça zordur. Çünkü bölücü ve dinci terör örgütleri hem demokrasinin düşmanlığını sözde Komünizm ve Sözde İslam adı altına yaparlarken gücü  KCK ve Hizmet adıyla, paralel devlet kurmakla ele geçirme çabaları boşa çıkmıştır. Eğer RTE'nin 2010 uyanması olmasaydı şu an Türkiye çoktan bölünmüş parçalanmıştı, doğu KCK'nin BATI'da FETÖ'nün çoktan olmuştu....

Batı'nın Türkiye'yi acilen bölmesi gerekiyordu acilen Türkiyeden stratejik ve ekonomik sömürü sağlaması gerekiyordu, çünkü bunu yapamazsa İskoç'ya giderdi, bunu yapamazsa Kaliforniya ayrılırdı. Ayrılıyorlar da...

RTE direndikçe AB'nin, Britanya'nın, ABD'nin yıkılışına şahit edecek Allah bizi...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.