www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

2 Aralık 2016 Cuma

CIA Stratejisti Graham Fuller'ın Kuyruk Acısı ve Toparlama Çalışması (Darbe ve Fuller Analizi).

Fetöyle beraber darbe gecesi Türkiye'de operasyon yapıp helikopterle son anda kaçan CIA stratejisti Fuller darbe girişiminden bir kaç saat sonra "Türkiye Suriye'ye karışmasın Amerika Rusyayla Suriye meselesini halleder" demişti. Bu haber ajanslardan daha sonra derhal çekildi. Peki Fuller bu sözüyle ne demek istemişti?

DARBE İLE İLGİLİ HİÇ SÖYLENMEYENLER....
 Aslında darbe Suriye üzerinden işgal planıydı zaten, bunu herkes biliyor. Darbe sürecinde Fetö'yle iş birliği yapacakmış gibi görünüp sonrada kendini geri çeken sürecin içinde kendilerini Anti RTE gibi gösteren gizleyen Ulusalcı Kemalistler oldu ve Fetöcüleri "fenersiz yakalayan" halkımız da büyük bir ceza kesti. Fetöcüler Ulusalcı Kemalistleri darbeye ikna ettiklerini sandılar. Bu fikir Fuller'ın idi. Çünkü Ulusalcı Kemalistler olmadıkça darbe'nin gerçekleşemeyeceğini onlarda biliyordu. Aksi taktirde bu ordu içinde Junta'nın işi olacak ve sonuca ulaşılamayacaktı. Ancak Kemalist iki türlüydü, biri Amerikan maşası  Batı Çalışma grubu Kemalisti olan Batı'nın mandasını isteyecek kadar aşağılık olan Kemalistler, diğeri de ülkesinin geleceğini düşünen ve Batı'dan hayır gelmeyeceğini bilen Fetö'nün en büyük düşman olduğunu gören Ulusalcı Kemalistlerdi. 
İşte ikinci tür anlattığım Ulusalcı Kemalistler Fetö'ye destek vermedi, ülkemizin bağımsızlığının tehlikede olduğunu gördükleri için onların darbe planlarını deşifre etti. Darbenin deşifre olduğunu anlayan FETÖ işte bu yüzden erken davranmak zorunda kaldı ve büyük bir kibirle bu işi başaracağını sandı. Ancak Menderes'te susan halk, 12 Eylül'de susan halk, 28 Şubatta susan halk "Sağcılardan bi b.k olmaz" diyenleri yanılttı ve büyük çoğunluğu sağcı olan halk ilk defa Amerikan Emperyalizmine maşa olan Fetö darbesine HAYIR dedi ve başardı. İşte bu yukarıda anlattığım olay iyi bilinmediği için Darbe konusunda bir çok soru işareti kalkmıştı insanların kafasında. Bilenlerde nasıl anlatacağını bilmedikleri için hep sustular veya TV'lerde bilindik ezberleri gevelediler. Bende darbeden sonra sustum ve hemen yazmadım çünkü yazılsaydı Fetöcüler bu konuyu başka yerlere çekerek Manüplasyonlar yapabilirlerdi.

Bu paragraf bu darbeyle ilgili bazı karanlıkta ve muallakta kalan soruların cevabıdır işte.
Neden erken darbe yapıldı? Neden Ulusalcı Kemalistler Hükumete destek verdi? Neden Neden Neden vs.

Neyse gelelim Darbe'nin beyin takımlarından Fuller'a. Fena çuvalladı. Hiç hesap etmediği durumlar yüzünden yenildi. Peki Darbeden sonra tipik İngiliz siyasetinin oyunlarını manüplasyonlarını onda görmekteyiz. Bu çakal Türkiye'nin Rusya ile beraber Amerikan İngiliz planlarını alt üst edeceğini görerek aşağıdaki maddeleri sıralayı verdi. Şimdi bu herifin (Fuller'ın) Temmuz'da yaptığı manüplatif önerileri tek tek inceleyelim.

"1. Esed'in yakın bir zamanda görevden ayrılmayacağı gerçeğini görmeli. Türkiye Esed'i indirme hırsından vazgeçmeli. Rusya, ABD, AB, Çin, Mısır ve hatta pek çok Suriyeli Esed'den sonra yaşanacakların Esed'den daha kötü olacağının farkında. Türkiye'nin bu faydasız mücadelede kazanacağı az, kaybedeceği çok şey var.
İnsanları bizi salak sanıyor. Türkiye zaten Esad'ın gitmeyeceğini gördüğü için çoktan yumuşak mesajları vermeye Hazirandan başlamıştı.

2. Suriye'ye barışı getirmek için büyük güçlerle çalışmalı: ABD, Rusya ve AB ile çalışarak Suudi Arabistan'ın Şam'ın kontrolünü ele alacak absürd büyük uluslararası bir Sünni ordu vizyonunu reddetmeli.
Bu korkuyu İranlı salak stratjistlere de anlatıp onları inandırmakta, ancak Türkiye zaten mezhepçiliği reddediyor, ayrıca büyük devletlerle çalışmalı derken ABD ve AB yi kastediyor, zira zaten Rusya ile çalıştığını görmeye başlamıştı Temmuzda. AB Britanya ve AB olarak devre dışı kalacaklarını sezdiler, Rusya ve Türkiye Suriye'yi dizayn edecek BOP bitecekti. Musul bu yüzden ikinci kart olarak kukla Irak devletiyle devreye sokuldu.  

3. Bölgedeki mezhepsel çatışmanın üzerinde duran eski pozisyonuna dönmeli.
Eski pozisyon derken Kuzey koridorunun bozulmasını istemediğini bu isteğin içinde gizliyor.

4. İran'la ilişkileri geliştirmek için çalışmalı.
Bu lafın altında sopa göstermek var. Gerekirse İran'ı Irak'ı üzerine Musul yüzünden salarız şeklinde okumamız lazım bunu.


5. Mezhepsel problemlerin üstesinden gelmek için Irak'la yakın çalışmalı.
 Irak zaten kuklaları. Irak üzerinden Britanya ve Amerika ile çalış diyorlar Türkiyeye. Türkiye bu oyuna gelmeyecek ve Iraklı kuklalara sonradan hayır diyecekti. Dedi de...

6. Suudi Arabistan'la stratejik bağlantılardan geri durmalı.
 Suudi Arabistanla Türkiyenin yakınlaşması demek Türkiyenin elini güçlendirmek demekti. Yıllarca sömürdüğü bu ülkeyi elinden kaçırmaya başladı. Suudileri yalnızlaştırmanın peşinden koşmakta ve Yemen'den Suudileri sıkıştırmaya başlamışladı. Kabe'ye roketleri CIA Yemen üzerinden atıyordu. Amaç büyük ortadoğu savaşı çıkartmak Şii ve Sünni kıyameti oluşturmak. Bu köpeğin en büyük hedefi zaten mezhep savaşını körüklemek.

7. Mezhepsel tabanlı olmadığı sürece diğer Körfez ülkeleri ile işbirliği yapmalı. 
Katar'la yapılacak bağlantılar özellikle faydalı olabilir.
Bu maddeyi de kamuflaj için koymuş şerefsiz. Ancak bunun altında bile İslam merkezli bir birlik kurma sakın haaa uyarısını görmediğimizi sanıyor...

8. Rusya ile ilişkinin düzeltilmesine öncelikli önem vermeli. NATO'yu Rusya'yla akıllıca olmayacak karşılaşmalara dahil etmeye çalışmayı durdurmalı.
 Bu maddenin kodu şu, yarın bir gün şimdi ilişkilerin düzelen Rusya ile aran kötü olursa Nato'yu yanında bulamayacaksın. Bu sözle kendini stratejist sanan AK Parti hükümeti içindeki bazı geri zekalı Fetö sempatizanlarını ikna etmekte. Fetö sempatizanı derin(!) stratejiciyle gözü yaşlı çiyanı Paralel Ak parti kurmaya ikna etti bile.

9. Bölgedeki 'Kürt elementler'le yakın ilişki kurmaya öncelik vermeli."
Onun Kürt element dediği PKK ve PYD ile çatışma uzlaş çözüm sürecine dönmeye çalış mesajı. Kürt halkı'nın ayrı PKK'nın ayrı olduğunu Türkiye çok iyi anladı. Ne zaman? O iki polisi PKK gece yarısı uykusunda şehit ettiği zaman. Ne Amerika ne PKK ne de D'ingiltere Türkiye'yi bu kadar kızdıracakları akıllarına gelmedi. Hem halk hemde RTE çok kızgın. O yüzden ne Türk halkının ne de Türkiye Cumhuriye'ti devletinin Graham Fuller gibi bir CIA'cının oyuna gelmeyeceği açık. 
New York'ta RTE'yi "Ekonomiyi Yıkmakla tehdit etmek" ne demekmiş BATI görecek...


SONUÇ: CIA ve Fetöcüler var güçleriyle Hükümet'in Türkiye'yi Rusya ile iş birliğine sokarak bir yok oluşa götürdüğünü, ülkeyi Kemalistlere yem ettiğini, ilerde RTE'nın Cemaatleri tıpkı Fetö gibi yok ederek tek adam olmaya çalıştığını, Türkiye'nin demokrasi ve insan hakları karnesinin alay konusu olduğunu, şimdide RTE'nin ekonomiyi mahvetmeye başladığını, doların Ocak ayında 5 TL olacağını, ülkemizin mahvolmadan önce RTE'den kurtulması gerektiğini, AK Parti içinde Arınç, Gül vb milletvekillerinin de muhalif olduğunu ama RTE'nin ısrarla tek adamı oynadığını diktatör olduğunu vb" yalanları sıralayıp ortada olan insanları yanlarına çekmeye çelışmaktalar. Allaha şükür 15 Temmuz'dan sonra sesleri kesildi, çünkü böyle konuşan kim varsa hemen kendini eleveriyor zaten. Bu nedenle Türkiye'de halk geçen hafta Perşembe gecesi 23:25'te Face'te ve Twitter'da yazdığım ve Facebook dostlarımın büyük desteğiyle tüm ülkeye yayılan  #dövizinitürkiyeiçinboz kampanyası 1 haftada 20 milyar doların bozulmasına sebebiyet verdi. Çünkü kampanya çığı gibi büyüdü. Burada önemli olan halkın ülkesinin yanında yer aldığını göstermesidir.
 Ancak Hükumette bazı tasarruf önlemleri almaya başlamalı özellikle 120 bin adet makam aracını artık azaltmalı. Bu halk her türlü fedakarlığı yaparken 120 bin makam aracı halkın vicdanını yaralıyor. Şehirlerde emniyet şeritleri makam araçlarıyla dolu....




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.