www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

17 Mart 2015 Salı

17 Mart MARS ve URANÜS Birleşmesi, 20 Mart GÜNEŞ TUTULMASININ ETKİLERİ (2015)


Bana Sosyal medya üzerinden Mars ve Uranüs'ün 17 Mart'ta aynı hizaya gelmesinin ve 20 Mart'ta ki Güneş tutulmasının astrolojik etkileri sorulmakta. İnsanlarda bununla ilgili bir telaş var. Bununla ilgili cevabım aşağıdadır.

Koç ve Akrebin yöneticisi Marsın insanlara ve dünyaya mücadele, hırs, kabına sığmama, savaşlar, aşk vb etkiler vermekte. Kova'nın yöneticisi Uranüs'de gökyüzünden insanlara özgürlük, bilgelik ışığının manyetik dalgalarını yayar. Bu iki gezegenin aynı hizadan (Birleşmeleri) ve etkilerini birleştirerek güçlü şekilde insanlara ve dünyaya yayacakları aşikar.

İnsanların genelinde siyasetçilerin veya cemaat liderlerinin konuşmalarına doyduğunu düşünür ve hepsini çöpe atma isteği uyanır. Kısacası bu ikisinin sosyal olaylarda kanın kaynamasına destek olabileceğine düşünüyorum. Küçük kıvılcımların geriye dönülmez sonuçlar vereceği anlardır bu zamanlar.

17 Mart Mars Uranüs Etkisi

Bu dönemde insanlar kıstılanmışlıktan daha fazla bıktığını anlar, özgür ve bağımsız olma isteği daha fazla artar. Kendisini kısıtlayan her şeyden daha fazla uzaklaşmak ister. 

Bu birleşim Doğum haritasında birinci evinde olan KOÇ'larda hemen her alanda olur.

Boğalar ve yüksleni boğalarda anlam vermemedikleri içsel sıkıntı yaşarlar. Kısıtlanmış bir şekilde hissederleri yüreklerini.

İkizler ise dost ve arkadaş çevresinin kısıtlanmışlığını yada bir organizasyon içinde kendilerini bunaltan bir sorumluluk içinde bulabilir. 

Burcu ve yükselen burcu Yengeçler ise kariyerlerinde istediklerini alamamış olmanın hüznü vardır. Hiç bir şey istedikleri gibi gitmediğini düşünerek başta Allaha isyan etme eğilimi içinde olurlar. 

Aslanlar ise inançlarını tekrar gözden geçireceği bir dönemi yaşarlar.

Başaklar ise biraz daha ileri giderek rutinlerden bıkıp arabasına atlayıp hızla otobanda seyretmek isteyebilir.

Teraziler ise evliliğin ve ortaklığın kendilerini ne kadar çok kısıtladığını düşünebilirler.

Akrepler ise çalışma yaşamasında istediğini alamamış olmaktan şikayet edebilirler bu dönemde.

Yaylar aşk ve çocuklar konusunda bu etkiyi hissederler. Sevdiğini bulmuşsa ondan bıkma eğilimi, bulamamışsa bulamamanın verdiği bir isyan ortaya çıkar. Çocuklardan kaynaklanan sıkıntılar ve onların sebep olduğu kısıtlılık duygusu hakimdir.

Oğlaklar ise baba ocağından gelen etkiyle kendilerini kısıtlı hisseder. Talepkar ve istekleri bitmeyen anne baba veya kardeşlerden bunaldığını hissedebilirler.

Kovalar ise iletişimde kendini yeterince ifade edememe de sıkıntı yaşar.

Balıklar ise uğraşıp didinip bir türlü tam anlamıyla gerekleşmeyen ekonomik özgürlüğü elde edememekten dolayı bunalmıştır. Bu sebeplerden dolayı isyan edebilir.

Bu birleşimin iç dünyamızada oluşturduğu ve her birimizi başka başka etkilediği bu dönemde en iyi edilecek dua şudur: 

"Hasbun Allahu venimel vekil ve nimel mevla ve nimennasir" olmalıdır. 

Özellikle tasavvuf eğilimli olan kişilerin bunu sürekli tekrarlamaları tam bir meditasyon iç rahatlama sağlarken Tasavvuf eğilimi olmayan Muvahhit Müslümanlar ise bu ayetin anlamını düşünerek geriye doğru bakıp "Ne geçmedi ki hayatta, ölüm var " demelerini tavsiye ederim.

20 Mart GÜNEŞ TUTULMASININ BURÇLARA VE YÜKSELENLERE ETKİLERİ

KOÇ: İç dünyanızda depremler olacaktır ve sorgulamadığınız ve sorgulamaya yanaşmadığınız konuları gündeminize alabilirsiniz.

BOĞA: Rutinleriniz ve dostlar konusunda her şeyi gözden geçirebilirsiniz. Bazı dostlukları bitirip yeni çevre edinme isteyebilirsiniz. Eski ideolojik düşüncelerinizi bırakıp yeni felsefeler geliştirebilirsiniz.

İKİZLER: Bu tutulma sizin kariyer ve şöhret evinizde. Kariyer değişiklikleri yapabilir ve şayet ünlü biriyseniz yeni fırsatlar ortaya çıkma ihtimali var olduğunu bilin. Allah bir kapıyı kapatır başkasını açar sözünü kariyerde yaşama ihtimali yüksek.

YENGEÇ: Bu konu eğitim, inanç düşünce sisteminizde değişikliklere sebep olabilir. Eskiden inandığınız ne varsa daha farklı bakış açısı getirebilir başka bir ülkeye taşınma yaşama fikri ortaya çıkabilir yada böyle bir fırsat ortaya çıkabilir.

ASLAN: Uzun zamandan beri elinizde tuttuğunuz yatırım araçlarını özellikle emlak konusunda farklı alanda değerlendirmek isteye bilirsiniz. Ayrıca beklemekte olduğunuz davaların sonuçlanma ihtimalide güçlü. Ölüme ve hayata farklı bakacağınız bir kapıdan girmektesiniz.

BAŞAK: Evli olanlar ve bir işe ortak girmiş olanlar bu tutulmadan sonra evlilik ve iş ortaklığını sorgular duruma gelecektir. Bekar olanlar ise evlilik konusunda daha farklı kriterler oluşturmaya başlar. Ortak iş yapmak isteyen başaklara yeni fırsatlar açılabilir.

TERAZİ: Kasım 2009 ve Ekim 2012 yılları arasında yoğun bir şekilde yaşanmış Satürnlü zor yılların, Ekim 2012 - Aralık 2014 arası yaşanan maddi yansımalarıyla yorgunluğunu hala atamamış olanlar için yeni pencereler yeni iş fırsatları gündeme gelebilir. Bu konuyu iyi değerlendirmelidirler.

AKREP: Aşk hayatında aradığını bulamayan akrepler için yeni başlangıçların arifesi denebilir. Eski düşünceleri ve ağır kriterleri hafifleterek "Nefes Alsın Yeter" moduna kadar düşmese de sevgilide aranan en temel kriter olarak adaletli ve etik biri olması her zaman iyidir. Çocukları olan Akrepler bu tutulmayla evlatları hakkında yeni bir vizyon oluşturabilir..

YAY: Tutulma yaylarda baba ocağı ve aile sorumlulukları konularında yeni gelişmeler ortaya çıkartır. Yeni bir eve taşınma isteği de artabilir.

OĞLAK: Bu tutulma oğlaklarda tarz değişikliğine neden olabilir. İletişimde ve insanlara yaklaşımında oğlaklar yeni bir üslup ortaya koyarlar. Zengin oğlaklar yatırımlarını iletişim alanlarında değerlendirmek isteyebilir.

KOVA: Tutulma Kovalarda maddiyat konularında etki ortaya çıkartır. Kovalar maddiyata ve gelir ediniminde farklı yenilikçi bir kapı aralayabilir. Sıkıntıları olsa da bunu aşabilecek kapının kolunu tutabilirler.

BALIK: Tutulma Balık burcunun son dekanın da gerçekleşmekte ki bu da Balıklarda (Özellikle son haftasında doğanlar) eskinin tamamen yıkılıp yeninin ortaya konmasına yol açacaktır. Balıkların bu değişime ihtiyacı var.

Sevgiyle kalın dostça kalın...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.