www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

16 Mart 2015 Pazartesi

BRİTANYA; PARALEL VE İŞİD ORTAKLIĞI

Geçen, İngiliz vatandaşlarını ve parasını IŞİD'e ileten Kanada İstihbaratına çalışan Arap kökenli ajan Türk İstihbaratı tarafından yakalandı. MI6 kendi ellerini yalmamak için Majestelerinin Kanada'lı uşaklarını yani sömürgesini kullanmakta. İlginç olan şu Para Londra'dan çıkıyor aracı banka Bank Asya alan kişi Kanada istihbaratına çalışan arap bir Ajan.

Bunu nasıl okuyacağız?

Olay şu. Bu olay açığa çıkarsa olabildiğince kafa karıştıracak enstrümanlar kullanılmalı ki Londra temize çıksın. Olaya bakın yahu, arap ajan kullanıyorsunuz, Türkiye'de en güvendiği Banka ile parayı yolluyorsunuz İŞİD'e. Hem para hem insan kaynağı Londra'dan gelmekte. IŞİD ile Londra ve Tel Aviv'den emir almayı kesen PKK ve Kürtler cezalandırılmakta, Suriye kan gölüne çevrilmekte. Çeçenistan'dan sonra Suriye'de de vahabi selefi katiller ustaca kullanılmakta. Hemde kimin eliyle ve aracılığı ile?

Öyle görülmekte ki İngilizler Tayyip'i rahat bırakmayacaklar. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı koltuğu için geçecek olan tamamında RTE tıpkı hemoroid'i olan bir hasta gibi o koltukla rahat oturamayacak.

Hoş, Cumhurbaşkanı RTE'ninde koltuğunda boş boş oturmaya niyeti yok. Hakan Fidan'ın Milletvekilliğinin, Dış İşeleri Bakanlığına açılan kapıyı şimdilik erteleyen o. Çünkü kavga büyük. MIT'in, Jitem'in, Emniyet İstihbarat'ın içinde ABD Cumhuriyetçilerine dolayısıyla Kraliçe ve Siyonizme hizmet eden adamların tamamı temizlenmesede kabul edilebilir minimum seviyeye gelmediği Fidan'ın MIT'in başına tekrar getirilmesinden belli.

Fidan, madem Milletvekilliği ertelendi, görevine daha fazla asılmak zorunda. Ülkemizde en büyük sorunlardan biri İstihbarat'ın tek bir çatıda hala tam olarak birleşememe sorunu var.

Bütün istihbarat ağı tek ve büyük bir merkezde ya MIT'in çatısı altında toplanmalı yada Ulusal Haberalma Teşkilatı adı altında yine MIT bünyesinde yeniden yapılanmalı. Bir ülkede birbirinden bağımsız görünen bağımsız çalışması tehlikesi bulunan bu kadar çok istihbarat birimi olabilir mi Allah aşkına.

Cemaate bağlı çalışan Emniyette ki İstihbaratçıların MIT'e karşı komplosunu ne çabuk unuttuk. Böyle bir şeyin bir daha yaşanmaması adına İstihbarat yeniden yapılanmak zorundadır. Jitem, Emniyet İstihbarat ve MIT içinde çalışan ne kadar insan kaynağı varsa bunlar yeniden elden geçirilmeli. İçlerinden Paralel devlet örgütüne veya Britanya bağlantısı olanlar varsa derhal görevlerine son verilmeli. Güçlü devlet güçlü ordu ile sağlanamaz. Güçlü Devlet en başta sağlam güvenilir ve kaliteli haber veren, kaynak üreten istihbaratın sağladığı bilgiyle strateji üreten stratejistlerle gelir. Yanlış bir bilgi savaşta yanlış yerin hedef alınmasını sağlar. Gerek kıbrıs çıkartmasında gerekse paralel istihbaratçıların kumpası Uludere'de yaşanan bunlar değil mi? Ülke bunlardan ders almak zorunda.

İşte, yıllarca dost bilinen ülkeler nasıl da ülkenin kuyusunu kendi içimizde din kisvesi altında bulunan ajanlarına yaptırmakta.

Hükümete tavsiyem bu saatten sonra bu yaşananlara rağmen Paralel yapının üzerine daha fazla gitmeli.  Sadece paralel yapı değil onunla iş birliği hevesinde bulunan diğer paralel özentilerinin de üzerine gitmek zorunda.

Yoksa daha çok arap asıllı, Kanada istihbaratı ve cemaat bankası aracılı sıkıntılı durumlar ortaya çıkar. Elbette Türkiye bu sıkıntıları yaşıyorsa bunda büyük hayırlar var. Ne diyor Kuran "Güçlükle beraber kolaylık vardır".....


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.