www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

2 Ocak 2017 Pazartesi

II. NATO İŞGAL PLANI

Halkımız NATO içindeki Fetocu subayların işgal ve parçalama sürecini 15 Temmuzda atlattı. Darbe
kalkışmasını NATO içindeki subaylarla yaptılar. İstanbul'dan başlamışlar ama başaramamışlardı. Halkın ve Ordu içinde NATO'ya değil ülkesine bağlı Atatürkçü ve Milliyetçi subaylarla bu işgal planı atlatıldı.

Aşama aşama duruma göre yeni planlar gerçekleştirmekteler. Londra bu işin başı. İkinci işgal planı nedir nasıl olmakta? Lütfen dikkatle okuyuyalım ve üzerinde düşünelim.

Halep yaklaşık 5 yıldır yandı ve kül oldu. Ancak sanki Halep dün yanmaya başlamış gibi Britanya ajanlarına video hazırlatıp yayınlattı hemen bizdeki muhafazakar siyaset özürlüler sazan gibi olaya atladı. Oysa bu işin arkasında Londra vardı ve hem Erdoğan'ı Rusya İran işbirlikçisi hem de Halep'i satan adam gibi gösterip içeride sorgulatır hale getirdi hemde Karlov cinayetiyle Erdoğan'ın uluslararası gönül coğrafyası liderliğine darbe indirdi, diğer yandan gayri resmi halifeliği darbe yedi diyebiliriz.

Durduk yere Osmanlı Ocakları gibi Feto'nun kurduğu söylenen şaibeli kuruluşlar aracılığı ile Alevi ev ve kuruluşlarına saldırılar başlatıldı, yılbaşı kutlamaları ve kutlayanlara yönelik medyada linç başlatıldı. Ardından Reina'ya saldırı düzenlendi. Niye?

Laik kesimin hayat tarzına müdahale edilerek iç savaşın çatışmaların provası yapılmakta. Bunu başaramazlarsa Laikliğin kalesi olan, NATO Güney Avrupa Komutanlığının merkez üssü, Darbenin planlandığı yerlerden olan İzmir'den başlayarak mümkünse Çanakkale, Balıkesir, Antalya, Aydın kıyıları, Muğla işgal edilmeye çalışılacaktır. Kulağa saçma sapan gelebilir ama son bir yılda yaşadıklarımıza bir bakın, SU24 Rus Uçağının düşürülmesi, Rusya ile yaşanan gerilim, 15 Temmuz Darbe girişimi, Fırat Kalkanı Operasyonu ve duymadığımız bilmediğimiz neler neler.

Şimdi şu soruları soralım kendimize.

1- NATO ne zaman Türkiye'nin yanında yer aldı?
40 yıllık PKK ile mücadelemizde bırakın bize destek vermeyi PKK'dan yana oldu NATO müttefiklerimiz.

2-NATO Afganistan'da ne halt ediyor?
35 yıllık Afgan işgal tarihinde NATO Afgan Uyuşturucusunun Avrupa ve Batıya geçişine destek oluyor ve dünyanın üç zengini Rotschild, Rockefeller'ın servetine katkıda bulunuyor.

3- NATO, Bosna'da silah ambargosunu uygulama ve gözetleme işinde bulunarak Bosna'da katlimaın yeteri seviyeye ulaşmasına katkıda bulunarak şartları Bosnalı Müslümanların lehine olmayacak ama Sırpları da çok avantajlı kılmayacak boyuta getirecek Londra siyasetinin Wance Owen planının bekçisi olmuştur.

4- Feto ve NATO subayları neden aynıydı?
15 Temmuzda sorgulamaya alınan darbeci subaylara "Lan şerefsizler neden ülkenizi işgale kalktınız?" diyen subaya "Biz NATO subayıyız, yakında kurtulacağız" dediler. Neye güveniyorlardı? NATO işgaline tabiki...

İşte özellikle son soru üzerinde düşünün. Lütfen çok ama çok düşünün. Hükumet ve Subaylar düşünemese bile siz düşünün. Atatürk'ün uyardığı ülkemizi işgal edecekler olanlar bunlardır. Şimdi videolar hazırlayıp ayaklanma planlıyorlar üstelik Ataürk'ün Gençliğe hitabesini ilk defa halkın ordusu olmuş TSK'ya karşı. 

Bu şu demek

"Asla pes etmedik, NATO güçlü, biz onların ekmeğini yedik suyunu içtik, onların A'dan sonra B, C, D olmasa bile F planları var, siz yenileceksiniz Türkiye işgal edilecek demek".

Peki son gelişen olayları nasıl okumalıyız?

1- PKK ve HDPden umduğunu bulamadı NATO,   tüm PKKlıları ayaklandırmak için Demirtaş'ı Figen'i öldüreceklerdi suçu devletin üzerine atacaktı,  Karlov gibi öldüremedikleri için (Devlet bunu görüp hepsini içeri almakla canlarını kurtarmıştır). Hapise atılmaları Devletin onları öldürme imajından daha az tehlikeliydi. Hapis, Demirtaş'ı PKK'nın elinden kurtarmıştır.

2- Noel baba, yeni yıl kutlamaları üzerinden Reina'ya saldırı. Osmanlı Ocaklarının Alevi ev ve Kurumlarına saldırısı. Bu Atatürkçü ve ülkesine bağlı Alevi kesimlerin savunmaya geçmesini, Devletin yanında yer alan darbeye ve NATO'ya soğuk bakan Atatürkçü Subayları Ordu içinden kopartmak, korkutmak ayrıca mümkünse iç savaş çıkartarak Türkiye'de güvenliğin olmadığı gerekçesiyle İZMİR'DEKİ NATO GÜNEY KOMUTANLIĞI İLE İNCİRLİK ÜSSÜNÜ TAMAMEN İŞGAL EDEREK TÜRKİYEYİ İŞGAL EDEREK SAVUNMASIZ BIRAKMANIN PLANIDIR.

Neden İzmir sorusuna gelince.

İzmir RTE ve AK Parti hükumetine en büyük muhalefeti yapan şehirdir (son olaylarla sosyolojik yapı İşgale hazırlanıyor, Devlet bunları görmese çoğu Arnavut Kökenlilere yönelik olarak hem Arnavutluk hemde Kosova devlet başkanlarıyla görüşürmüydü? Düşünelim bir İzmir'de Arnavut kökenli vatandaşlarımız ne kadar?), bu şehirde yaşayanların bazılarının kafası Anadolu ve İstanbuldaki insanların ki gibi çalışmaz. Farklı çalışır. İzmirlilerin çoğu Tayyip ve AK Partiyi yönetimde görmektense İzmir Yunanın olsun daha iyi diye bakmakta. Bu yüzden olası bir NATO İzmir işgalinde en az ses çıkaracak olanlar hatta NATO'da ki İngiliz ve Amerikan askerlerini alkışlayacak insanlar var o şehirde.

Dün Türkiye'nin Yıldız haritasını ve Transit kıyaslamasını yapmıştım. Politik Astrolojiye zaman zaman girerim merakımdan. Daha önce Darbenin olacağı zamanı bile çıkartmıştım o haritadan.

İzmirli ve ülkesini çok seven Karşıyakalı bir takipçim Facebook'ta  paylaştığım NATO işgal planlarının paylaşımlarını yorumlarımı yaptığımı görünce şok olmuş. Türkiye için yaptığım çizelgeyi sordu. 15 Mart'ta başlayan ve 20 Mayıs'ta sona erecek olan kritik dönemi anlattım.

O da bana kendisinin ve uzaktan tanıdığı birinin gördüğü bu konuyla ilgili şok olduğu rüyayı anlattı. Rüyasında İzmir'in İngiliz ve Amerikan güçlerince bombalanıp işgal edildiğini görmüştü. 20 Mayıs doğumlu bu takipçim aslında NATO'nun B C D F planlarından birini görmüştü. Rusya Batı'nın müttefiki Kırım'ı işgal etmişti, NATO, Rusya'nın müttefiki olan Türkiye'nin İzmir'ini işgal etmek istiyor, bu sayede Ege'de daha fazla kontrolü sağlarken Rusların Egeye geçişinde daha fazla Rus gemisinde nefesini hissettirmeyi planlıyor. Benim yazdığım yorumlar, onun bunu rüyasında evvelden görmesi, illa geliyorum diyen 2. saldırı. Siz üst üste koyun şimdi.

NATO Türkiye'yi kaybetmekle çok şey kaybettiğini biliyor. Bunu Amerikalı üst düzey komutan itiraf etti "Orta Doğu'da üstünlüğü Rusya'ya kaptırdık" dedi. Bu ne demek? Türkiye bizi bölgeden attı demek.

Şu an yapması gereken daha fazla kontrolü kaybetmeden işgal planlarını devreye sokması. HDP, CHP içindeki HDP'liler, FETÖCÜLER; DAEŞLİLER, iç savaş gazına gelebilecek geleneksel siyaset özürlü İslamcılar, Fetönün kurduğu ve Devletçi görünen organizasyonlar hepsi teyakkuzda...

Noel baba ile başladılar....

Halkımız saçma sapan Laik Anti Laik, Alevi Sünni tartışmasını bırakmazsa bir sabah elektrikler kesilmiş ve NATO  tarafından İzmir ve Adana'dan işgale uğramış bulabilir kendini...

Lütfen bu yazıyı okuyup paylaşın. Böylece deşifre edelim...

Çünkü...
#başkatürkiyeyok

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.