www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

1 Ocak 2017 Pazar

Neden Karlow'a suikast düzenlendi? Suikast'in ANA SEBEBİ


Karlow, Türk polis memuru tarafından öldürülünce, Başbakan Erdoğan ve Putin suikast konusunda

bir bildiri yayınladı. Her ikisi de bu suikastın Rus-Türk İlişkileri ve Suriye Barış Sürecini hedeflediğini ilan ettiler. Bu tamamen doğru değildir. Niye peki?

Lütfen dikkatle okuyunuz ...

Bu suikast Ankara'da gerçekleştiğinde ve katil "Suriye'ye Özgürlük" ve "Rusya Suriye'den defol" vb. bağırdığında, Suriye Asad rejimine karşı ÖSO direnişinin desteklendiğini sandı Arap dünyası. Ayrıca bir çok analist Batı'nın Türk Rus ilişkileri bozan yeni bir süreç planladığını düşündü. Ben de başta aynı şekilde düşünmüştüm.

Geçen hafta Türkiye'ye uçarken aklıma bana sosyal medyadan yollanan Arap tepkilerinin geldi, Fas'tan Endonezya'ya kadar Müslümanların görüşleri hakkında bazı haberler okumuştum,  Bazı Müslümanlar katilin Müslüman kahraman olduğunu düşünerek suikasti öven resmi paylaşıyorlardı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rabat'tan Jakarta'ya kadar, Kazan'dan Darüsselam'a "İsrail'e One Minute" dediğinden beri İslam'ın başta Sünni İslam Dünyası'nın lideri gayri resmi HALİFESİ olmuştu. Londra üst zihinleri, Erdoğan'ın prestijine ve bu alandaki tüm dünyadaki İslam ümmeti üzerindeki görüntüsüne zarar vermeyi planladı. Başarılı da oldu. Erdoğan'ın gayri resmi halifeliği İslam ümmetinin cahil alt tabanında sorgulanır hale getirildi. İşte ana neden bunlardır.

Bu suikast nedeniyle Erdoğan, Suriye müslümanlarını artık düşünmeyen Halep'te katliamlara göz yuman Halep'i Ruslara ve İran'a satan adam gibi gösterildi.

Erdoğan, Rus ve İran iş birlikçisi olarak lanse edilmeye çalışıldı bu şekilde. Son dönemde Halep videolarının artmasındaki ana neden de buydu bu dolmuşa IHH'da bindi. Oysa Halep'in durumu daha yeni kötüleşmedi Halep 5 yıldır kan ağlamaktaydı.

Evet, başta BBC, CNN ve diğer tüm batılı gazeteciler bu vizyonu Dünya'ya yazıyor ve pompalıyorlardı, bu yüzden İngilizce konuşan Müslümanlar bu saçmalıklara inanmaya başladı. Londra tarafından kurulmuş ve NATO tarafından desteklenen ve silahlandırılan İŞİD, üyelerine,şu an daha fazla şekilde "Erdoğan'ın  Katil bir kafir  olduğunu" propagandası yapmaktadır. Militan teröristlere bu cinayetle moral verilmiştir.

IŞİD'e göre Türkiye, Darül Harbidir (İslam Savaşı Bölgesi). Feto tarafından kurulan Osmanlı Ocakları, Alevi'yi (Alevi Evi kapılarını veya duvarlarını MUM SÖNDÜCÜLER diye boyayarak) hükumete karşı isyan etmek için Alevileri  kışkırtıyor. Her biri iç savaş için bir yol açmaya çalışıyorlar.

Kesinlikle şunu söyleyebiliriz ki, bu cinayet Batı tarafından Feto'ya işte bu ana neden yüzünden işletişmiştir. İlk amaç Erdoğan'ın İslam ülkeleri kamuoyu neznindeki vizyonunu sallamak. Erdoğan'ı, Putin ve İran'la işbirliği yapan ve İslam aleyhine çalışan biri olarak göstermeye başladılar. Arap Birliği, Rusya ve Türkiye'yi ve Rusya'yı Batılı gözlemcileri bölgeye sokmak ve sürece Batı'yı katmak istemektedir. Bu bir Londra planıdır.
Arap Birliği uzunca bir süredir Londra tarafından kontrol edilmekte, ne olursa olsun Londra emirlerini tereddütsüz yapmaktalar, Arap liderlerin çoğunun şahsiyeti, cesareti ne Birleşik Krallık, ne ABDne de şeytani İllüminati'ye karşı olmak için güçlü değildir.

BBC ve İngiliz Makamları yeni terör eylemleri planlıyorlar, çünkü vatandaşlarına bu günlerde Türkiye'ye gitmemelerini söylediler. Onlar, bir terör saldırısının nerede ve ne zaman olacağını zaten biliyorlar. Türkiye'deki insanlar, BBC'nin İngiltere'nin Amerika'nın çevirdiği dümenleri bilmektedir. Türk güvenlik güçleri BBC gazetecilerini takip etmelidir,  böylece nerede bir terör saldırısı olacağını tahmin edebileceklerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.