www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

11 Ocak 2017 Çarşamba

PUTİN TRUMP'I SEÇTİRDİYSE TÜRKİYE'YE KARŞI ABD'YLE ORTAK OLUR MU?

Okuyucularımın bazıları sosyal medyada gerek açıktan gerek özelden gerekse whats app'tan "Madem Putin Trump'ın seçilmesini sağladı, ABD ile beraber Türkiye'nin kuyusunu kazar mı?"

Evet bu endişe bana açık açık soruldu. Buna samimiyetle ve olabildiğince açık yüreklilikle cevap vereceğim. 

Putin kendi ülkesinin çıkarlarını düşünmekte evet ancak o aptal bir adam değil. FETÖ'nün ve ülkemiz içindeki gücünün farkına uçak düşürüldükten üç ay sonra varabildi, eğer isteseydi o zaman savaş açabilirdi. Bunu yapmadı, ülke kızgınlıkla yönetilemez, ülkenin çıkarları her zaman ön plandadır. Türkiye ve Rusya Federasyonu birbirine denizden komşu olan ve birbirine kültürel, sosyal, siyasal ve ekonomik bağlarla bağlı iki ülkedir. Ülkemizde ve Rusya'da on binlerce çift var evli olan. Bu sosyal yön. Türkiye Rusya'nın gazına her zaman ihtiyaç duyacak, satışına geçiş ülke olarak destek verecek. Rusya Türkiye'nin kaliteli ve ucuz tekstil ürünlerine her zaman muhtaçtır. 

Kaldı ki 15 Temmuz sonrasında NATO/FETO ortaklığı iki ülkeyi çok daha fazla yakınlaştırdı. Amerika Birleşik Devletlerindeki seçimleri Rusya'nın hackerlar üzerinden etkilemesi saçmadır, bunu yapsa yapsa Demokratlar yapabilir, yada ABD'nin NEO John'ları. Trump ABD için bir umuttur. Ancak onun Londra Siyaset akademisinin etkisinden ne oranda çıkabileceği ise soru işaretidir. Benim kanaatim ise eğer Trump ABD içindeki Rockefeller ve Rotschild'de karşı gelirse bunu canıyla ödeyeceğidir. Zira geçenlerde TV'de söylediğim gibi Amerikayı Başkanlar değil İllüminati'nin yönettiği gerçeğidir ve Başkanın çok kısıtlı yetkileri vardır aslında. 

Trump'ın göreve gelir gelmez Putin'le ilişkileri hemen düzeltmeye kalkması zor, Rusya ABD yakınlaşmasını sağlayacak olan ABD'nin Britanya'dan uzaklaşarak kendi bağımsız siyasetini ıpkı Türkiye gibi oluşturma cesaretine sahip olmasıdır esas olan. Bu cesareti Trump gösterir mi mesele bu.

Trump'ın Putin'le yakınlaşması Türkiye'nin aleyhine asla olmaz. Bu tamamıyla Londra'nın aleyhine olur, Londra böyle bir durumda kaybeden taraf olmamak için direnir mümkünse Trump'a Kennedy gibi suikast düzenletir, Londra'nın bunu yapmaya gücü var. Ancak bu ileride ABD içinde cidi iç savaş ve karışıklıkları gündeme getirmez mi?

ABD'de Trump'ın kesinlikle 150 Trilyon doları kontrol eden asıl hırsızlar Rothschild ve Rockefeller gibi adamlardan ülkeyi kurtarması lazım. Bu adamlar ülkeyi soymakta, kaynaklarını tüketmekte, Amerikan emekçilerini hergün daha kötü duruma itmektedir. Ülkede milyonlarca evsiz insan kış günü ölmektedir. Sağlık sistemi paralıdır ve çalışmıyorsan öl mantığı vardır.

Bu sebeplerden dolayı Trump sorunun kaynağını görüp kendi ülkesi içindeki bu trilyoner fesatçılarla ülke dışında ise Londra ile mücadele edebilmelidir. Er yada geç bu gerçeği görecek ve yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Gelelim halkımıza pompalanan "Putin Erdoğan'ı Satar mı?" sorusuna. Bunu Uçak krizinde gördü, ABD ile ve Suriye'de sorunların Türkiyesiz çözülemeyeceğini de anladı. Türkiye'de halkı asla kaybetmek istemedi ve kriz ortamında bile Türk halkına sıcak mesajlar yolladı. Feto'yu keşfettikten sonra Türkiye'nin yanında yer aldı.

İşte tam bu noktada FETO'nun kalemşörleri başta Emre Uslu gibiler halka Putin'in Erdoğan'ı satacağı korkusunu pompalamaya başladılar. Bunu gizli açık yapıyorlar. Daha Rusya'ya gitmemiş Rus halkını tanımayan tarih kitaplarından "Osmanlıya Hasta adam" diyen Rusya korkuları sendromu başladı.
Bu endişeler ve korkular ABD, Londra ve Feto kaynaklıdır amaç bellidir. Batı'ya karşı güçlü bir blok olmuş bu iki ülke arasında tabandan yani halktan başlayan bir güvensizlik siyaseti pompalamak ve şu anki Batı karşıtı oluşan duvarı çatlatmaktır.

Bu nedenle halkımız bu tür iddialara karşı temkinli olmalı bunların maksatlı olduğunu görmelidir. Haksız olsaydım yukarıda "Uçak Krizi yaşanırken ki siyasal analizimde" olurdum.

Konuyla ilgili TV konuşmamı lütfen izleyiniz.
LİNKİ TIKLAYINIZ VE SONUN KADAR İZLEYİNİZ...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.