www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

12 Ocak 2017 Perşembe

TRUMP ERDOĞANLAŞIYOR MU?



Açıklama yapmama rağmen değerli okurlarımdan Trump'ın Başkanlığı ile ilgili sorular gelmeyebaşladı. Bu konuyu daha detaylı açıklayacağım.

Amerikan seçimlerini kazanan yeni başkan herkesi ve kesimi şaşırttı. Normalde Teksaslı silah fabrikalarının partisi olan Cumhuriyetçilerin adayı oldu ve kazandı. Obama öncesinde Dünyada savaşları çıkartan hep başbelası Cumhuriyetçiler olmuştu ve Londra ile en fazla onlar işbirliği yapmaktaydı. Demokrat ise ABD'nin gelişmesine ve kasaların doldurulmasını sağlarlardı. Ancak Obama'nın ikinci yarıdaki başkanlığı hiç böyle olmadı, Obama başlarda Putin ve Erdoğan'la beraber uyum politikası güttü. Ancak sonradan tam bir baş belası eski tip Cumhuriyetçi Bush gibi başkanlık yaptı.

Kaybetti...

ABD, Türkiye olmadan Orta Doğu'da asla var olmazdı çünkü Türkiye eski Türkiye değildi. Erdoğan ABD ve Londra için eski tip Türk Başbakanı ve Noter Cumhurbaşkanı olmamıştı. Britanya'nın gizliden (Lozandan beri) atanmasına onay verdiği değil halkın seçtiği Cumhurbaşkanıydı. Eğer Erdoğan Londra'nın istediği gibi Cumhurbaşkanı olsaydı o da Gül gibi Londra'da ağırlanır nişan verilirdi.

Öyle olmadı...

ABD için siyasi olarak daralma Suriye'de barış görüşmelerinde başladı. 15 Temmuzla Türkiye ile arası açılan ABD ileride daha da ilişkilerin gerilmesine hatta Amerikanın derin stratejik çıkarlarına zarar verici durumlar ortaya çıkmalıydı. Çünkü Amerika'ya karşı Türkiye ve dünyada inanılmaz bir kin ve anti pati oluşmuştu ve Amerika Latin Amerikadan İslam ülkeleri ve tüm Asyada en nefret uyandıran ülke olmuştu çoktan. Hem Türkiye hemde dünyadaki ABD karşıtı öfkenin soğutulması gerekmekteydi. Bu yüzden Trump seçtirildi. Amerikan derin aklı Trump seçilmezse işler daha kötüye gider diye düşünüren ABD içindeki İllüminati şer cephesi ABD derin devletiyle aynı düşünmüyordu. Tüm medya organlarıyla bu siyasete karşı gelmekteydiler.

Tıpkı Türkiye'de şu anda AK Parti MHP iş birliğine karşı çıkan ve ellerindeki medya gücüyle Devletin aldığı önlemlere savaş açan yurt içindeki İllüminati artıklarının yaptıkları gibi.

Trump ve ekibinde zerre kadar akıl varsa bu saatten sonra ABD'nin Ortadoğu ve BOP siyasetinin Erdoğan ve Putin'in neşteriyle ve Fırat kalkanıyla bittiği görülmektedir. Boşu boşuna PYD ve DAEŞ'i desteklemenin aptalca olduğunu anladılar, AMerikan imajına zarar veren İNGİLİZ MAŞASI siyasetin uygun olmadığını düşünmekteler. Trump CNN ve BBC'nin şu an başta Türkiye olmak üzere tüm dünyada Anglo Amerikan sömürüye karşı çıkanların hedefe koyduğu yayın organları olduğunu bilmekte Başkan olmasına da karşı çıkan şer cephesi İllüminati medyasına a ağzının payını verdi canlı yayında. Şu an Amerikadan yumuşak mesajlar verilmekte, güçlü dostluk sinyalleri verilmekte. Bu sinyallerin samimiyeti PYD ve DAEŞ'e karşı yapılan silah yardımları ve Obama CIA'nın kuyruk olduğu Londra siyasetine uyup uymamalarından belli olacak.

Amerikan derin devleti İllüminatinin ve Amerikan faşistlerinin elinde. Trump, değişim istiyormu? Samimi mi? Ayrımcı siyaset güdecek mi? Kendi tabanını da küstürmeden ABD derin devlet mekanizmasını suikast yapmaya zorlamadan dengeyi bularak ülke yönetiminde Erdoğan gibi güç kazanabilecek mi? Güç kazandığında ABD derin devleti onun gitmesi için (GEZİ ve HENDEK BENZERİ)  Latin Amerikalıları Siyahları ayaklandıracak iç karışıklıkları Amerika'da çıkartma gibi bir serüvene atılırlar mı?

Şu anda Trump'ın verdiği sinyal ben Erdoğan gibi ülkemde halkımın çıkarlarını düşünerek ABD'deki 150 Trilyon DOları yöneten ve Dünya ticaretini kontrol altına alan Rotschil Rockefeller vb itlere savaş açarım görüntüsünde.

Trump bunu gerçekten yapmak istiyorsa;
1- CIA'nın başındaki adamı değiştirip tıpkı Erdoğan'ın Fidan'ı değiştirdiği gibi kendi adamını koymalı. Aynı şeyi FBI içinde gerçekleştirmeli.
2- Amerikan milliyetçiliğini Amerikanın Londra köpekleri Rotschil vb kan emicilere karşı yavaş yavaş kışkırtmalı.
3- Başta Rusya ve Türkiye ile çok iyi ilişkiler geliştirip Adalet ve Vicdan odaklı siyaseti ülke içi ve dışında devam ettirmeli. Körü körüne İsrail'i desteklemek değil eleştirmek tavır alması gerektiğinide bilmeli.
4- Londra'dan getirilen Pentagonda tüm stratejilerde fikri alınan Londra Siyaset akademisinin yanıltıcı siyaset üreten adamlarını çöpe atıp Amerikan Milliyetçisi ve ülke çıkarlarını İngiltereye satmayacak adamları göreve getirmeli.
5- İslam ülkeleriyle özellikle Erdoğan ile iyi geçinmeli, Fethullah Gülen'i ya iade etmeli yada Hapiste intihar etmesine izin vermeli.

İşte bu siyasetleri ivedilikle yerine getirirse küresel siyasette tansiyon düşer.

Ancak bunu yapacak cesaret onda var mı?

Bunu bilmiyorum ama bişey var ki bu görüşümden dolayı eminim.

Erdoğan'ın İllüminati (Diğer adıyla Londra Üst Aklına) karşı açtığı savaştaki cesareti Putin'i Arapları, şimdi de Trump'ı etkilemiş görünmekte.

Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.